Стар бял номер и стар талон: въпрос за регистрация в КАТ Сф

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Стар бял номер и стар талон: въпрос за регистрация в КАТ Сф

Мнение от spower » 15 Юни 2015, 11:43

Колеги, имам документи и номер от белите почти квадратни от едно старо ремарке на баща ми. Сега искам да взема ремарке и понеже има доста без регистрация на по-ниска цена въпросът ми е може ли да ползвам тази регистрация на баща ми с номера? Да му направя само една ГО и да карам така? Правят ли проблем при спиране затова, че е стар талона и номера?
ПП: Реално дори мотора ми е с бял номер без БГ и еу звездичките, но документите са ми от новите издаден е преди 3г като го регистрирах в кат...
Последна промяна spower на 21 Юли 2015, 8:19, променена общо 1 път
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Re: Стар бял номер и стар талон: въпрос

Мнение от b.bonev » 15 Юни 2015, 17:33

Здравей Колега до колкото си спомням ППС-та непререгистирани с новите номера до преди няколко години /2006-2007 май беше срока/, служебно ги спираха от движение. Не разчитай и на това че старата ти табела прилича на тези от мотоциклетите. Новите табели на ремаркетата и те са с БГ знаменцето. Бих те посъветвал да си продадеш ремаркето с регистрацията на някой сръчко дето и той замисля някакви проекти и да си вземеш ново багажно /туристическо/ремарке последно ги гледах вървят по 800лева със сертификат за безпроблемна регистрация в КАТ. Иначе се вкараваш в едни железарско-стругарски филми, номера-рами!, стопове ала бала и т.н. повяарвай ме не си заслужава времето и парите.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Стар бял номер и стар талон: въпрос

Мнение от spower » 21 Юли 2015, 8:13

Казуса продължи по следния начин. Взех ремарке, имаше доста за пооправяне, но го стегнах в рамките на седмица. Заварки, болтове и нова боя, както и нови стопове. Вчера пратих в кат с пълномощно да ми го регистрират, но се оказа, че понеже в талона и на самото ремарке липсват номер на рама в КАТ София отказват да подновят регистрацията... При положение, че веднъж е регистрирано в България има платени данъци и ГО защо отказват тия да го регистрират :banghead: В Кат където се води старата регистрация мой приятел полицай провери и каза, че няма проблем за да се смени номера с новите и нов талон... Дайте идея какво да правя за кат София?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Назад към Извън Темата