НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: НВ-ВМХ

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Юни 2015, 14:59

Как изглеждат 5 литра мляко, доста добър вкус нищо общо с което и да е купено кисело мляко
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2015, 20:26

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Юни 2015, 0:39

Набира популярност ;) Въпрос 2 е разцепващ... ако някой не може да раздели 120 на 5... е аут хаха.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юни 2015, 8:35

steeN написа:Набира популярност ;) Въпрос 2 е разцепващ... ако някой не може да раздели 120 на 5... е аут хаха.

Ако не бях в момента с неправилна геометрична форма, можеше и да се пробвам,ама съм с фигура от типа "преди" :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 20 Юни 2015, 13:12

Днес сутринта направих около 40-50-минутна тренировка включваща набирания, кофички и лицеви опори. След това покарах около 35км. колело и всичко това на гладно! Мисля че, който чете темата и му е интересно вече не трябва да има никакви съмнения относно полезността на този тип хранене! Сега отивам да се наплющя с пържоли и наденици!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юни 2015, 16:11

Преди направо припадах, ако не съм ял и то стабилно... сега най-добре тренирам на гладно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Юни 2015, 16:17

И аз съм така от няколко години..само след тренировка 2 банана с 1 кисело мляко си вземам задължително :yes: и след час-час и нещо хапвам здравословно, но с мярка
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Юни 2015, 16:20

doomy525 написа:само след тренировка 2 банана с 1 кисело мляко

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И замина НВ храненето.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 20 Юни 2015, 17:15

3 седмици го прилагам, 2 - не. Просто така усещам, че е най-добре за тялото ми :yes: другата част от храненето го спазвам на 100%, но след тренировка така съм свикнал отпреди години още

п.с - сладко от години не ям ако това намекваш :) освен от плодовете де

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Юни 2015, 17:26

Ем то тея банани с киселото мляко... това са ти поне 400 калории въглехидрат точно след тренировка. Това е много.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 20 Юни 2015, 17:46

TNT написа:Преди направо припадах, ако не съм ял и то стабилно... сега най-добре тренирам на гладно.

Идеално е! През седмицта след работа тренировчица, след това яйца, сирене и заквасена сметана, събота и неделя сутрин след кафето и след това пържоли! :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 20 Юни 2015, 18:21

Съгласен съм с speeder. На гладно най-хубаво се тренира :bchug:
Другото, което е, че тренировката освен тази, която е по програма за фитнеса е /4 от 7 дена/, че бягам по 5км /ако вали - на пътеката, но ако е хубаво времето - в парка/ та мисля, че добре зареждам организма си след натоварването, което му причинявам :) а в тея въпросни две седмици не правя кардио и от 4/7 разреждам до 3/7 и махам бананите с млякото :) не знам просто така открих, че най-добре се чувствам..може и да е правилно, може и да не е, но е факт, че се чувствам прекрасно :yes:
извинявам се за :OT:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 21 Юни 2015, 9:19

А какво мислите за заквасената сметана, която се продава по магазините, например Данон. Факт е, че е много вкусна, също съдържа доста мазнини - 80 грача в 400 грама кофичка. Обаче също има 12 грама въглехидрати и то от захари в кофичката. Това дали обезмисля яденето й?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 21 Юни 2015, 9:36

Аз я ям постоянно. Всеки ден! Не на Danone, a Meggle. Ясно ми е, че мазнините не са 20% и че има сухо вещество, но мисля че ми е ОК.

Така и така темата за млечни тук е дискусирана много пъти искам да задам и един страничен въпрос, но пак свързан с тях. На бебета в днешно време лекарите им забраняват да ядат млечни продукти, това го знам от бебета на познти около мен, докато аз като съм бил бебе преди 26 години не съм пропущал. И следва и интересното първият ми зъб е изникнал на 6 месеца, а тези чавета на по 10-11 месеца все още нямат. Какво е вашето мнение?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Юни 2015, 10:26

Млякото е изключително полезно за децата .Теорията която битуваше последните 20 години ,че не трябва да се дава на малки деца вече е отхвърлена .Според мен освен класическите полезни елементи в него , основното е че особено суровото мляко съдържа много животински алергени и това изгражда силна имунна система .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата