Какъв велосипед бихте предпочели?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Какъв велосипед бихте предпочели?
Става въпрос за колело за всеки ден, а не за спускания от планината. Колело, което бихте карали до работата, магазина, до приятелите отсреща. Такова, което бихте вързали отвън без да се притеснявате особенно за него. Старото колело естествено ще е и по-евтино.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Какъв велосипед бихте предпочели?
Любимата ми марка е Iron horse, но и цените са им около 12 бона.... 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Spark 50
- Потребител
-
- Кара: N57D30O1
- Детайли за колата: F10 530d Xdrive
Ти си отговорил на въпроса.Взимаш едно колело на старо за 50-100лв.и да го откраднат няма да те е яд
Все пак бих ти препоръчал колело с твърда рамка колкото се може по-леко(те са и по скъпи)задължително с преден амортисьор който може да се заключва.Много зависи по колко км.дневно ще караш

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
естествено качество ,дори на цената на втора ръка.
Gazelle,Pashley, Jorg & Olif, Azor, Batavus.... са само част от качествените марки предлагащи градски колелета на добри цени.Поне такива виждам около себе си.
Koga Miyata да не забравя,за 1000 евро получаваш вечен велосипед.
Gazelle,Pashley, Jorg & Olif, Azor, Batavus.... са само част от качествените марки предлагащи градски колелета на добри цени.Поне такива виждам около себе си.
Koga Miyata да не забравя,за 1000 евро получаваш вечен велосипед.
- plamen_nedkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N47
Аз карам един Cross от вече 6-7 години купен от Метро, правен в Монтана. Много съм доволен. За толково време съм му сменил само педалите. Препоръчвам го.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Карам шосейка ДРАГ. В града си върша работата с него. Лекичко е 9,3 кг. и за сега съм много доволен
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Аз предпочитам градски модел, с дамска рамка с амортисьорни вилка и колче на седалката с вътрешни скорости . Бърза реакция и удобни за всичко.
Винаги имам и налично едно сгъваемо - супер практично решение.
Това е моя велосипед който е с анатомични седалка/номер 1 при избор на колело / и кормило ,вградено динамо , лед фар и стоп хидравлични спирачки
Винаги имам и налично едно сгъваемо - супер практично решение.
Това е моя велосипед който е с анатомични седалка/номер 1 при избор на колело / и кормило ,вградено динамо , лед фар и стоп хидравлични спирачки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMW_POWER написа: Такова, което бихте вързали отвън без да се притеснявате особенно за него. Старото колело естествено ще е и по-евтино.
Ако това е условието ок,но защо щом е втора употреба задължително трябва да е старо и евтино?Продават се 2013-2014г велосипеди на старо които реално са си нови отвсякъде.Всичките ми колела досега съм ги купувал втора употреба,но винаги съм държал на марка и монтаж да са от класа.И точно затова в момента ми колелото въпреки,че е старо и без дискови спирачки

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Я някой да ме светне за предимствата на тия баш градски велосипеди, че нещо недоумявам... Рамката е като за някоя монахиня да си джитка из метоха
Единия багажник там да приемем, че е удобство при пазаруване и оттам нататък какво... Има една предавка ни в клин ни в ръкав (айде отзад да има някое и друго колелце там, не знам). Да не ти се наложи да катериш или да бързаш за някъде. На тичане ще е по-лесно май да стигнеш за където си тръгнал
Пък и това динамо...
Все си мисля, че по-удобно от хибридите (urban дето ги водят) за градове с нормална денивелация няма, ама де да знам... А си стават идеално и за междуградско каране и софткор кроскънтри. Съответно гласувам за модерните технологии
За такова говоря:

С калници:

И в малко по-песионерски вариант:

Все си мисля, че по-удобно от хибридите (urban дето ги водят) за градове с нормална денивелация няма, ама де да знам... А си стават идеално и за междуградско каране и софткор кроскънтри. Съответно гласувам за модерните технологии

С калници:

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:Я някой да ме светне за предимствата на тия баш градски велосипеди, че нещо недоумявам... Рамката е като за някоя монахиня да си джитка из метохаЕдиния багажник там да приемем, че е удобство при пазаруване и оттам нататък какво... Има една предавка ни в клин ни в ръкав (айде отзад да има някое и друго колелце там, не знам). Да не ти се наложи да катериш или да бързаш за някъде. На тичане ще е по-лесно май да стигнеш за където си тръгнал
Пък и това динамо...
![]()
Все си мисля, че по-удобно от хибридите (urban дето ги водят) за градове с нормална денивелация няма, ама де да знам... А си стават идеално и за междуградско каране и софткор кроскънтри. Съответно гласувам за модерните технологииЗа такова говоря:
С калници:
С тея хибриди за междуградско малко ще се озориш

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
adovet написа:...
То това е идеята на спорта все пак, да се поозорим малко, не мислиш ли?

Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК

Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Nickelback написа:adovet написа:...
То това е идеята на спорта все пак да се поозорим малко, не мислиш ли?![]()
Както казах "стават" за междуградско, което за мен значи трениран ентусиаст да поддържа 40 по равен път без вятър. За мен е ОК![]()
Да поддържаш 40 средна с тоя хибрид няма как да стане
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
adovet написа:Да поддържаш 40 средна с тоя хибрид няма как да стане
Що пък реши, че за средна говоря? Карам 10километра с 40 +/-5, спирам да се полюбувам на природата и пак да тръгвам. Не виждам проблем при положение, че аз самия в София си цепя с 30-35 където е равно, а не се имам за спортист, ама грам. Кое те притеснява, не разбрах?
Лето две и седемнаесто.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Идеята е не да вдигнеш 40 и после да спреш да почиваш, а да поддържаш някаква горе долу добра средна скорост. Иначе така може да стигнеш и до морето за няколко дни. За това казах, че за междуградско не става, защото ако трябва да минеш 150км. днес няма да стане, иначе за в града е идеално.
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5