обжалване на акт
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
обжалване на акт
Добър вечер,колеги, току що ми написаха акт, че не съм спирал на сирени и че не съм намалял скоростта, а сега ще разкажа случката. Карам в града с около 80 км ( общо 3 коли трафик по това време..) ,намалих малко, минах през един легнал полицай и пак ускорих до към 80 и след около 2 минути чувам сирени и влезнах в дясното платно уж да ме изпреварят полицаите, обаче се оказва, че искат да спрат мен
отбивам аз и още със слизането започва да ми се вика (без никой да се представя) " Мърляч, искаш ли дъ тъ пребия, кво ми минааш на легналия полицай със 120, ако блъснеш някой кво ща прайм?! Майната ти на теб, ами другите хора...от 2 километра те гоним и ти не спираш ! " Сдържах се за обидите и ги попитах, защо да спирам като не са ми пуснали буркани, аз от къде да знам, че искат да ме спрат, може и наистина да са карали зад мен толкова време, но бурканите не светеха и аз си слушам музика вътре и си карам най-спокойно.. Извикаха друга патрулка с камера и там ми писаха акта,тези викащите стояха в другата астра..
Написах на акта " Ще добавя допълнителни възражения" и утре мисля да отида до кат и да опиша всичко подробно, лошото е, че бях сам и нямам никакви свидетели
Някакви съвети от Ваша страна ?

Написах на акта " Ще добавя допълнителни възражения" и утре мисля да отида до кат и да опиша всичко подробно, лошото е, че бях сам и нямам никакви свидетели

Някакви съвети от Ваша страна ?
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re: обжалване на акт
За скоростта не коментирай въобще ! Не са те заснели с радар така, че няма как да докажат... . За другото опиши както си е било и че веднага щом си ги забелязал си отбил . Опиши и поведението на милиционера както и че не ти се е представил . Най вероятно с това ти възражение някой ще си избърше задника и няма да ти го уважат и ще ти издадат наказателно постановление което да обжалваш пред съда за което ще си прецениш дали адвокат да ти напише жалбата или сам ще си я пишеш..
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Колеги, един съвет, който ми е даден от адвокат. Най-доброто, което може да напишете на акта е "Оспорвам фактическата обосновка". По този начин "развързвате" на адвоката си ръцете, за да може да ви помогне по най-добрия начин 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Wierdo написа:Колеги, един съвет, който ми е даден от адвокат. Най-доброто, което може да напишете на акта е "Оспорвам фактическата обосновка". По този начин "развързвате" на адвоката си ръцете, за да може да ви помогне по най-добрия начин
+1

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
Ходих,написах си възраженията, ще видим след известно време какво ще стане, дано има ефект. 

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
След година и половина все още се съдим с МВР
Решението на съда е 2 месеца без книжка и 100 лв. акт. Сега обжалваме още един път и адвоката каза, че със сигурност ще ми я вземат, но ще се борим за 1 месец.. Ще си походя един-два месеца на работа с колелото 

6 мнения
• Страница 1 от 1