Добър Ветеринар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Добър Ветеринар

Мнение от Don_Diego » 19 Юни 2015, 17:49

Свържи се с adovet от форума. Клиниката му е в Перник, много добре оборудвана, а и той е много добре подготвен + супер точен и готин човек. Моя в началото на зимата имаше някакъв проблем с очите и колегата го оправи с три инжекции и от тогава е тип-топ кутрето :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 19 Юни 2015, 17:50

За клиника "Добро хрумване" и аз съм с две ръце! Имат два кабинета - предлагам да отидеш в този на центъра, на ул. Княз Борис I. Можеш и по телефона да им се обадиш предварително.

Стискам палци всичко да се оправи.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юни 2015, 19:31

Благодаря за съветите. Вече е късно за кучето. Снощи умря като го изнесох да си свърши работите.

Водих го на следващия ден след като писах тук в Централна Ветеринарна Клиника. Противно на очакванията и това, което бях чел за тях се отнесоха много добре. Пуснаха отново 100 различни вида изследвания. Гледаха я на ехограф, правиха тестове за някакви редки видове рак с подобни симптоми но всичко беше отрицателно. За съжаление така и не се разбра какво и има и как може да и се помогне, ако не да поживее повече поне да не се мъчи.

Жалко, че не знаех по-рано че имаме колега, който се занимава с това.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-65 730D

Мнение от POYO » 19 Юни 2015, 20:49

Много тъпо, поне да не се мъчи животинката повече :confused: :(
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 20 Юни 2015, 2:57

Централна ветеринарна клиника, това е единственото място което става за нещо в България.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 01 Юли 2015, 22:25

Преди 2 години след двудневна обиколка в 90% от клиниките в София, 100% от ветеринарите в тях бяха сигурни, че кучето ми е за операция... В крайна сметка минахме през едно малко кабинетче в кв. Иван Вазов, ул. Ярослав Вешин 16. Оказа се, че само там не искат да вземат една чанта пари за излишна операция и помогнаха страшно много със съвети, акупунктура и какво ли още не. Клиниката е Вет Медикъл Асистънс в Божурище, но все още държат и кабинета в Иван Вазов.
Д-р Янак Грешков: 089 72 83 114; 088 97 75 551
Д-р Валери Кръстев: 088 86 39 083; 088 56 56 066
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата