Добър Ветеринар
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Добър Ветеринар
Свържи се с adovet от форума. Клиниката му е в Перник, много добре оборудвана, а и той е много добре подготвен + супер точен и готин човек. Моя в началото на зимата имаше някакъв проблем с очите и колегата го оправи с три инжекции и от тогава е тип-топ кутрето 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
За клиника "Добро хрумване" и аз съм с две ръце! Имат два кабинета - предлагам да отидеш в този на центъра, на ул. Княз Борис I. Можеш и по телефона да им се обадиш предварително.
Стискам палци всичко да се оправи.
Стискам палци всичко да се оправи.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Благодаря за съветите. Вече е късно за кучето. Снощи умря като го изнесох да си свърши работите.
Водих го на следващия ден след като писах тук в Централна Ветеринарна Клиника. Противно на очакванията и това, което бях чел за тях се отнесоха много добре. Пуснаха отново 100 различни вида изследвания. Гледаха я на ехограф, правиха тестове за някакви редки видове рак с подобни симптоми но всичко беше отрицателно. За съжаление така и не се разбра какво и има и как може да и се помогне, ако не да поживее повече поне да не се мъчи.
Жалко, че не знаех по-рано че имаме колега, който се занимава с това.
Водих го на следващия ден след като писах тук в Централна Ветеринарна Клиника. Противно на очакванията и това, което бях чел за тях се отнесоха много добре. Пуснаха отново 100 различни вида изследвания. Гледаха я на ехограф, правиха тестове за някакви редки видове рак с подобни симптоми но всичко беше отрицателно. За съжаление така и не се разбра какво и има и как може да и се помогне, ако не да поживее повече поне да не се мъчи.
Жалко, че не знаех по-рано че имаме колега, който се занимава с това.
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
- Petrolhead
- Потребител
-
Централна ветеринарна клиника, това е единственото място което става за нещо в България.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Преди 2 години след двудневна обиколка в 90% от клиниките в София, 100% от ветеринарите в тях бяха сигурни, че кучето ми е за операция... В крайна сметка минахме през едно малко кабинетче в кв. Иван Вазов, ул. Ярослав Вешин 16. Оказа се, че само там не искат да вземат една чанта пари за излишна операция и помогнаха страшно много със съвети, акупунктура и какво ли още не. Клиниката е Вет Медикъл Асистънс в Божурище, но все още държат и кабинета в Иван Вазов.
Д-р Янак Грешков: 089 72 83 114; 088 97 75 551
Д-р Валери Кръстев: 088 86 39 083; 088 56 56 066
Д-р Янак Грешков: 089 72 83 114; 088 97 75 551
Д-р Валери Кръстев: 088 86 39 083; 088 56 56 066
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3