Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от Elesar74 » 08 Юли 2015, 14:49

Иде реч за това, че сексуални взаимоотношения без брак, са или блудство или прелюбодейство, в зависимост от обстоятелствата, между обвързани и необвързани съответно. Не ми казвай, че 20 или 50 г. някаква измислена политическа действителност, може да промени неща, които са от хилядолетия. Блудници и прелюбодейци, колко и да са хрисими и каквото и да демонстрират, няма да станат нещо друго, освен блудници и прелюбодейци. Доро днешното толерантно общество не толерира такива хора, а са обект на подмятания, сплетни и клюки. Ето за този стандарт говоря, безкомпромисен стандарт за добро и зло, истина и лъжа, черно и бяло и т.н. Да те питам така. Ти би ли бил съгласен, да си вземеш жена, която е имала n на брой мъже преди теб, вече е кой знае колко пъти "втора употреба" и накрая ти става жена? Според едно проучване, всеки мъж, който е имал вземане даване с такава жена, е оставил в нея част от своите гени. Накрая се ражда дете уж от тебе, обаче и с част от други "татковци". Тоест, ражда се нещо, което е една смесица. Подобно и една жена, иска ли мъж, който е сменил n на брой жени преди нея и тя за него е само поредната, а не единствената? Или издигам недостижим стандарт, от който понеже сме изпаднали и не ни остава друго освен да го осмеем и принизим? Няма ли да съм прав ако кажа, че целта на определи хора беше да разбият семейството като такова и оттам цялото общество? За целта беше впрегната цялата държавна машина, която да изкове такива закони, медиите, които да ни промият мозъците и културата, да ни втълпи, че и така може и няма проблем. В резултат на това, блудници и прелюбодейци са на път и под път, а и педерастите станаха на мода. Защото без здрави семейства, няма здраво общество, все едно да градиш къща със тухли от пясък. Последното е лесно манипулируемо и водено за носа в произволна посока.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 08 Юли 2015, 14:58

Тука тряя се поразчисти малко от сектанти смятам...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 08 Юли 2015, 15:11

Човека си е набожен, споделя си мнението.

ПС: Ама като му прочетох поста 2 пъти и мисля като теб :mhihi:

@Elesar74 - "Ти би ли бил съгласен, да си вземеш жена, която е имала n на брой мъже преди теб, вече е кой знае колко пъти "втора употреба" и накрая ти става жена? Според едно проучване, всеки мъж, който е имал вземане даване с такава жена, е оставил в нея част от своите гени"

Ти в момента отрече огромна част от семействата по света. Всички, ако си взимаха девственици за жени ми прилича като на идея преди няколко века ...

"Или издигам недостижим стандарт, от който понеже сме изпаднали и не ни остава друго освен да го осмеем и принизим?"

Дали го издигаш или целиш живот в изключително изолирана обстановка и дистанцираност от обществото не мога да преценя, но определено нещо се е случило с теб, за да придобиеш този мироглед.
Последна промяна deyan-enchev на 08 Юли 2015, 15:16, променена общо 2 пъти
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 08 Юли 2015, 15:15

Човекът е много прав, че доста от проблемите на съвременното общество са именно от принизения морал и от липсата на ценности, които се възпитават първите 7г в семейството. Другото обаче си ми звучи като проповед. И това за "втората употреба" жена ми се струва малко прекалено!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Юли 2015, 15:44

stocky написа:Човекът е много прав, че доста от проблемите на съвременното общество са именно от принизения морал и от липсата на ценности, които се възпитават първите 7г в семейството.

Абсолютно :yes:
Само дето не предлага смислено решение ...

stocky написа:Другото обаче си ми звучи като проповед.

Аз съм му казвал, че олеква като почне да проповядва ...

stocky написа:И това за "втората употреба" жена ми се струва малко прекалено!

Тва е само първата стъпка - следват уредените бракове щото ти на крехката възраст дето трябва да се вземеш
с единствената благоверна не можеш да вземеш информирано решение един вид и за тва най-добре семейството
да вземе в ръце нещата и да избере на база опита, който има, имотно състояние и положение в обществото ...
Ако девойката се окаже ялова щото мъжа нали няма как да е ... би било редно да се изгори на клада на мегдана,
понеже тове ще е явен знак, че сатаната я е обладал. По желание, може да се измъчва първо за да си признае ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юли 2015, 15:50

stocky написа:Човекът е много прав, че доста от проблемите на съвременното общество са именно от принизения морал и от липсата на ценности, които се възпитават първите 7г в семейството. Другото обаче си ми звучи като проповед. И това за "втората употреба" жена ми се струва малко прекалено!
+1
Има и обратния вариант,на много "хитреци",взели си жена "първа употреба" и после как се натанцуват :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 08 Юли 2015, 16:02

Ако щете вярвайте, но сутринта написах:
"Това е единствената тема в тоя раздел в която не се спори"
След малко реших, че няма смисъл от тоя коментар и го изтрих. Ония ли ме чу, че прати пратеника си и да стане сеира, не знам....
Оставаме си без таква тема :yes:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Юли 2015, 16:20

KPETEH написа:Ако щете вярвайте, но сутринта написах:
След малко реших, че няма смисъл от тоя коментар и го изтрих. Ония ли ме чу, че прати пратеника си и да стане сеира, не знам....

Сефте :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 08 Юли 2015, 16:27

Elesar74 написа:Иде реч за това, че сексуални взаимоотношения без брак, са или блудство или прелюбодейство, в зависимост от обстоятелствата, между обвързани и необвързани съответно. Не ми казвай, че 20 или 50 г. някаква измислена политическа действителност, може да промени неща, които са от хилядолетия. Блудници и прелюбодейци, колко и да са хрисими и каквото и да демонстрират, няма да станат нещо друго, освен блудници и прелюбодейци. Доро днешното толерантно общество не толерира такива хора, а са обект на подмятания, сплетни и клюки. Ето за този стандарт говоря, безкомпромисен стандарт за добро и зло, истина и лъжа, черно и бяло и т.н. Да те питам така. Ти би ли бил съгласен, да си вземеш жена, която е имала n на брой мъже преди теб, вече е кой знае колко пъти "втора употреба" и накрая ти става жена? Според едно проучване, всеки мъж, който е имал вземане даване с такава жена, е оставил в нея част от своите гени. Накрая се ражда дете уж от тебе, обаче и с част от други "татковци". Тоест, ражда се нещо, което е една смесица. Подобно и една жена, иска ли мъж, който е сменил n на брой жени преди нея и тя за него е само поредната, а не единствената? Или издигам недостижим стандарт, от който понеже сме изпаднали и не ни остава друго освен да го осмеем и принизим? Няма ли да съм прав ако кажа, че целта на определи хора беше да разбият семейството като такова и оттам цялото общество? За целта беше впрегната цялата държавна машина, която да изкове такива закони, медиите, които да ни промият мозъците и културата, да ни втълпи, че и така може и няма проблем. В резултат на това, блудници и прелюбодейци са на път и под път, а и педерастите станаха на мода. Защото без здрави семейства, няма здраво общество, все едно да градиш къща със тухли от пясък. Последното е лесно манипулируемо и водено за носа в произволна посока.

Божкеле мъка......

Един стар лаф - кола дето да не е удряна и жена дето да не е е...... няма.

Всичките тия псевдо морални, демагогични набожни простотии са противоприродни. В природата моногамията е рядкост. Женската анакондата примерно прави оргия с 7 до 12 мъжки в продължение на седмица. Мечките в размножителния период се чифтосват с по няколко за деня. Мъжкия лъв нали се сещаш колко се жени и подбира женските.

Всичко това е с цел "естествен подбор" разнообразие на гените и напредък на еволюцията. Най-здравите и умствено и физически огранизми са от разнообразни гени , а тези които се смесват с близки до техните са най-хилави и с най-голям шанс за отклонения. Справка северните народи и тия дето се женят за братовчедите си.

Е разбира се освен ако не смяташ ,че бог ни е сътворил от кал и е зарил динозаврите да изпита вярата ни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Иначе никой не обича парцали и едва ли би си взел такава за жена.... Ама да съм "блудтвеник" и "прелюбодеец" щото си вършея без брак.....WTF
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 08 Юли 2015, 16:29

KPETEH написа:Ако щете вярвайте, но сутринта написах:

Ти пък и ти.. В спора се ражда истината. Само, че тук повечето пъти се ражда катинарче :ok:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Юли 2015, 16:47

Elesar74 написа: Според едно проучване, всеки мъж, който е имал вземане даване с такава жена, е оставил в нея част от своите гени. Накрая се ражда дете уж от тебе, обаче и с част от други "татковци". Тоест, ражда се нещо, което е една смесица.

По-тъпо нещо не бях чувал през живота си... :banghead: :banghead: :banghead:
Ти е*а майката на цялата медицина...

Тия секти хич не влияят добре на трезвото мислене...
0a.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Юли 2015, 16:53

Elesar74 написа:Ти би ли бил съгласен, да си вземеш жена, която е имала n на брой мъже преди теб, вече е кой знае колко пъти "втора употреба" и накрая ти става жена?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 7bbe8a.jpg :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Юли 2015, 17:03

drago_pavlov написа:
Elesar74 написа: Според едно проучване, всеки мъж, който е имал вземане даване с такава жена, е оставил в нея част от своите гени. Накрая се ражда дете уж от тебе, обаче и с част от други "татковци". Тоест, ражда се нещо, което е една смесица.

По-тъпо нещо не бях чувал през живота си... :banghead: :banghead: :banghead:
Ти е*а майката на цялата медицина...

Тия секти хич не влияят добре на трезвото мислене...
0a.jpg

аз не съм съгласен с елизар за ку*вите и ебачите обаче такова изследване и резултати наистина има... гръмна преди няколко месеца. много интересно...

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16084184/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3458919/

ама не разваляйте хубавата тема на човека...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 08 Юли 2015, 17:06

Механджията написа:

...раздялата винаги е ново начало, но не е задължително да е с нов човек, знам и за такива случаи. ако мацката си струва и си убеден, че може да е майка на децата ти, нищо не губиш пробваш, но не с оркестри и букети по 100 рози, а с по едно кафе и нормален разговор, в който тя да усети, че си имал време да помислиш над нещата.
никога не е късно за нищо - нито да си я върнеш, нито да намериш друга, с която да си пак толкова щастлив.

успех ти желая, щом минаха 3 дни и си окей, така ще минат още 3 и още 3... и ще си взел правилното решение за себе си, убеден съм.

Един разумен съвет, браво колега! :yes:

Към колегата Venko. 1 месец ти трябва мълчание. Двамата ще сте преосмислили + и - на всичко. След един месец отиди и си върни любовта на живота, ако наистина е тя. С нормален и много добре премерен разговор. Без подаръци, глезотии и т.н. Ако човек желае истински нещо го постига, каквото и да му струва това. А според мен, тази жена си заслужава... всичко. Успех ти желая, каквото и да се случи! :yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юли 2015, 17:06

b00st написа:
Elesar74 написа:Ти би ли бил съгласен, да си вземеш жена, която е имала n на брой мъже преди теб, вече е кой знае колко пъти "втора употреба" и накрая ти става жена?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 7bbe8a.jpg :mhihi:

:nono: :nono: :nono: Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата