Пушите ли цигари?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Пушите ли цигари?
Здравейте колеги,
заглавието само по себе си дава достатъчно светлина по въпроса
Какви цигари пушите? По колко кутии на ден? Мислели ли сте са ги спирате? От колко години пушите?
Ще е хубаво и тези, които са ги спрели да споделят техният начин за този резултат.
Да започна пръв - пуша от 11 години и чесно да си кажа не знам защо започнах, но сега просто ми е хубаво да запаля една цигара..не защото имам нужда, а защото ми е хубаво..
Познавам хора, които бяха дългогодишни пушачи и след прочитане на някаква книга ги спряха изведнъж..
Та как стои въпроса при вас?
edit: как ще реагирате, ако разберете, че детето ви пуши?
заглавието само по себе си дава достатъчно светлина по въпроса

Какви цигари пушите? По колко кутии на ден? Мислели ли сте са ги спирате? От колко години пушите?
Ще е хубаво и тези, които са ги спрели да споделят техният начин за този резултат.
Да започна пръв - пуша от 11 години и чесно да си кажа не знам защо започнах, но сега просто ми е хубаво да запаля една цигара..не защото имам нужда, а защото ми е хубаво..
Познавам хора, които бяха дългогодишни пушачи и след прочитане на някаква книга ги спряха изведнъж..

Та как стои въпроса при вас?
edit: как ще реагирате, ако разберете, че детето ви пуши?
Последна промяна doomy525 на 11 Юли 2015, 23:06, променена общо 2 пъти
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Пушите ли цигари?
Пушех 17 години,но от 5 години не пуша.Без медикаменти,всичко е в главата 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
По една кутия на ден от 12-13 години . До скоро бях на виктори, щото от тях уж най-малко кашлям, ама нещо май-почнаха да правят далавери, щото на 2 дръпки и цигарата изфиряса, та от 1 месец съм на ротманс
Честно казано, преди цигарите си имах някакъв специфичен вкус, са всички са ми еднакви - не знам в моя телевизор ли е проблема
Кат бях по-млад правих некакви опити да ги спирам - табекс, никотинови дъвки - точно по 2-3 дена издържах
Сега нямам въобще никакви намерения да ги спирам, пафкам си и ми е кеф 

Кат бях по-млад правих некакви опити да ги спирам - табекс, никотинови дъвки - точно по 2-3 дена издържах

Не Мы такие, Жизнь такая
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Твърдо не
дърпал съм ама не ми харесва 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
А отговор не, не съм опитвал никога може ли да се добави или темата е само към пушачите ориентирана 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
In_Memoriam написа:А отговор не, не съм опитвал никога може ли да се добави или темата е само към пушачите ориентирана
И аз това щях да питам...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Една красива докторка ми каза ,че трябва да ги спра.Аз спрях.Пушене от 09.1990 до 05.2004година.Още малко и ще се изравнят годините на пушене ,с тези след това.Започнах с,, Родопи,, с дълъг филтър.Фемина,феникс,кентон,мелник,малборо,JPS,честърфилд,асос,купър и много други знайни и незнайни Ужаси!!
С много любов към децата!
- rhase
- младши ентусиаст
-
Пуших докато бях ученик 8-ми клас и малко в университета. Започнах ги чисто и просто от лапетия и интерес. Спрях ги изведнъж. Малко на пияна глава, с един много голям мой приятел и БМВ фен бяхме в къщата му на село. Вечерта, седнали сме на тераската и си гледаме и говорим, мечтаем, студена бира. Аз си дърпах по кутийка на ден тогава. И тръгвам да паля поредната цигарка (пушачите и бившите такива знаят колко сладко влиза с бира/кафе +цигарка) и той ме спря (той не пуши) и се заговорихме колко пари троша на месец за тия цигари. Веднага го обърнахме в части/спестени пари за първото БМВ
От тогава си казах че допушвам текущата кутия и няма да си купувам повече. Това беше 17.09.2011, наистина не съм си купувал от тогава. Пробвах 2 пъти на пияна глава да пуша, но я изгасих след 2 дръпки
Според мен всичко е до внушение, желание и нагласа. Ако човек иска, може да постигне много неща. Не че спестих хиляди левове бъдейки непушач, но намирам по-приятно приложение.
Не ми пречат, нямам против пушачите, в нас се пуши, не карам гостите ми да пушат на терасата
смятам че това е въпрос на личен избор

Според мен всичко е до внушение, желание и нагласа. Ако човек иска, може да постигне много неща. Не че спестих хиляди левове бъдейки непушач, но намирам по-приятно приложение.
Не ми пречат, нямам против пушачите, в нас се пуши, не карам гостите ми да пушат на терасата

Добавен е
Мислех, че съм го добавил ама явно в бързината не съм видял.
Аз пуша по около 2/3 от кутията на ден /имам 5-6 цигари на следващата сутрин/ - или син дънхил или парламент 100 пуша..в краен случай карелия 100 синя
Явно не само аз ги усещам като едни и същи всичките..обмислям варианта да ги спра одма ама..не знам просто ми харесва да пуша не, че се нуждая.
п.с - заради добавения отговор анкетата се анулира ама сега смятам, че повече ще вземат участие.
п.с 2 - какво ви е мнението за пушачите? Пречат ли ви, ако запалят цигара или ви е все тая?
п.с 3 - по повод спестените пари от цигари
- Пушиш ли?
- Да.
- По колко кутии на ден?
- 3.
- Колко струва 1 кутия?
-10 долара.
- И от колко години пушиш?
- От 15 години.
- Значи, ако една кутия струва 10 долара, а ти пушиш по 3 кутии на ден, харчиш по около 900 долара на месец .За година се получават около 10 800 долара, нали така?
- Така е.
- Тоест за последните 15 години си похарчил над 162 000 долара за цигари?
- Явно е така.
- А замислял ли си се, че при правилно вложение на спестените пари сега можеше да си купиш Ферари?
- A ти пушиш ли?
- Не.
- И къде ти е шибаното Ферари?

Аз пуша по около 2/3 от кутията на ден /имам 5-6 цигари на следващата сутрин/ - или син дънхил или парламент 100 пуша..в краен случай карелия 100 синя

Явно не само аз ги усещам като едни и същи всичките..обмислям варианта да ги спра одма ама..не знам просто ми харесва да пуша не, че се нуждая.
п.с - заради добавения отговор анкетата се анулира ама сега смятам, че повече ще вземат участие.
п.с 2 - какво ви е мнението за пушачите? Пречат ли ви, ако запалят цигара или ви е все тая?
п.с 3 - по повод спестените пари от цигари

- Пушиш ли?
- Да.
- По колко кутии на ден?
- 3.
- Колко струва 1 кутия?
-10 долара.
- И от колко години пушиш?
- От 15 години.
- Значи, ако една кутия струва 10 долара, а ти пушиш по 3 кутии на ден, харчиш по около 900 долара на месец .За година се получават около 10 800 долара, нали така?
- Така е.
- Тоест за последните 15 години си похарчил над 162 000 долара за цигари?
- Явно е така.
- А замислял ли си се, че при правилно вложение на спестените пари сега можеше да си купиш Ферари?
- A ти пушиш ли?
- Не.
- И къде ти е шибаното Ферари?
enjoy life and drink cold beer

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Като цяло съм пробвал, ми донякъде изглежда тарикатско, допада ми, но нямам нужда да пуша.Тук се намесват двата основни фактора, който водят до отговора: Не пуша...
1.Не виждам смисъла да си вредя на здравето с цигари и не ми се дават пари за цигари
1.Не виждам смисъла да си вредя на здравето с цигари и не ми се дават пари за цигари

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Пуша от 20 години като първите 5 години по 1 кутия на седмица,а сега по 1 кутия на ден! Понякога повече от кутия,понякога по малко-зависи кога съм станал от сън и какво върша през деня
Преди пушех Виктори,но ги развалиха и от 3-4 години съм на бяло боро
Все си мисля,че когато реша мога да ги откажа,но не съм си го поставил за цел! Когато нямам цигари,друга цигара от тези които пуша не запалвам, и понякога не съм пушил по цял ден,не ми прави впечатление! Пуша,не пия,по жени ходя,не съм женен-значи само пушенето ме трови за сега! 

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Пуших ги 7 години и ги спрях от раз, един месец си носех останалите цигари от кутията (7
) и аз не знам защо, ако нещо много ми се допуши и да запаля ли, не знам
спрял съм ги от около 8 месеца и сега пуша само когато пия, но на сутринта не мога да ги гледам, което е супер 

- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
21 години пушех, като последните 10 години по 1,5 до 2 кутии на ден. От 5 години не съм пипнал цигара. Отказах ги с Табекс.
Не, никога не съм пробвал. От най-близките ми - да кажем 17 човека, пуши един.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Започнах 5-и клас от келешлък и пуших 16г. докато не ги отказах преди 3г.
Пушех поне по кутия на ден, като излизам вечер по 2. Беше ми голям кеф да пуша и ги отказах адски трудно.
Трябва доста силна воля, на мен ми помогна пиенето на Табекс(точно както е по листовката) и дъвченето на дъвка всеки път когато ми се припуши зверски(през 30 мин). Зора беше първите 40-50 дни., след това около 3-тия/4-ия месец имаше отново период от около 1 седмица, в който бях на косъм от запалване. Чак имаше вечери, в които сънувах как започвам да пуша в различни ситуации и все реалистични
От тогава не съм имал никога мерак да запаля отново.
Отказването им е едно най-хубавите неща, които човек може да направи за себе си
Пушех поне по кутия на ден, като излизам вечер по 2. Беше ми голям кеф да пуша и ги отказах адски трудно.
Трябва доста силна воля, на мен ми помогна пиенето на Табекс(точно както е по листовката) и дъвченето на дъвка всеки път когато ми се припуши зверски(през 30 мин). Зора беше първите 40-50 дни., след това около 3-тия/4-ия месец имаше отново период от около 1 седмица, в който бях на косъм от запалване. Чак имаше вечери, в които сънувах как започвам да пуша в различни ситуации и все реалистични

От тогава не съм имал никога мерак да запаля отново.
Отказването им е едно най-хубавите неща, които човек може да направи за себе си

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4