Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
На коли преди 2006 г., мисля, че беше, софтуера на навигацията е стар и трябва да се обнови, за да четат правилно новите карти. Това се появи след като излязоха 2012 г. картите. Не съм много сигурен в годините, но това няма значение. Важното е, че трябва ъпдейт
. Това се прави или в официален сервиз или при колега с подходящо оборудване и познания.
Освен това, напълно възможно е окото на двд-то да си е заминало. Купува се ново, ъпдейт и нов опит.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Освен това, напълно възможно е окото на двд-то да си е заминало. Купува се ново, ъпдейт и нов опит.
arthurm написа:Какво искаш да кажеш с рестарт? За включване на контакт с ключа? Или трябва да направя нещо друго?
Двата eject бутона + копчето за звука се задържат.
- ChampioNbg
- Потребител
-
Здравейте,
някой случайно направил ли е BMW Europe 2015 Pro DVD2 със спийдкамери да го сподели или кратко упътване ако прехвърлянето от ДВД3?
Мерси
някой случайно направил ли е BMW Europe 2015 Pro DVD2 със спийдкамери да го сподели или кратко упътване ако прехвърлянето от ДВД3?
Мерси

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Има ли кой да ми сложи на 2009 с CIC Е60-тка 2015-2 срещу заплащане?
Идеята е - идвам с колата, налива ми картите, вкарва ми кода и довиждане.
Без да си нося дискове, флашки, компютри, кабели... идвам само с колата, друго нищо.
Моля на лс.
Идеята е - идвам с колата, налива ми картите, вкарва ми кода и довиждане.
Без да си нося дискове, флашки, компютри, кабели... идвам само с колата, друго нищо.
Моля на лс.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Няма кой, докато не се ъпдейтне софта на навигацията и не започне да чете от USB-то в жабката. За момента може да ъпдейтнеш само до 2014. Тя е последната версия с двд-та.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
ivo1bg написа:Няма кой, докато не се ъпдейтне софта на навигацията и не започне да чете от USB-то в жабката. За момента може да ъпдейтнеш само до 2014. Тя е последната версия с двд-та.
Много рядко са коли без ъпдейтнат софт, особенно от фейслифта …но не е невъзможно да е пропуснато

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Така е. Нека колегата си каже ъпдейтван ли му е софта и тогава ще има и конкретни предложения
.

- kikson1979
- Потребител
-
Здравейте,
Как мога да изтегля модифицираната версия BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2015 DVD1&2,
дава ми препратка към сайт и нещо не ми се получава за съжаление...
От друго място дали може да се изтеглят файловете?
Поздрави
Как мога да изтегля модифицираната версия BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2015 DVD1&2,
дава ми препратка към сайт и нещо не ми се получава за съжаление...
От друго място дали може да се изтеглят файловете?
Поздрави
Някой знае ли Професионал и Бизнес версиите на навигацията колко струват ? В смисъл ако някои незапознат отиде при дилър на BMW колко ще му вземат за картите ?
Успях да се свържа по мейла с един от дилърите на BMW.Казах че имам BMW X5 от 2009-та,и питах колко струват дисковете с Business и Professional навигации,ето отговора
''Здравейте,
В отговор на Вашето запитване относно актуализиране на навигационна система Ви уведомяваме, че ни е необходим номер на рама на автомобила чиято навигационна система искате да актуализирате.''
Тоя човек шегува ли се с мен или направо се подиграва ? Все едно да ми искат ЕГН преди да ми продадат хляб в магазина
Все пак ако някой узнае цената - да пише,че ми стана любопитно колко е тази супер секретна програма
''Здравейте,
В отговор на Вашето запитване относно актуализиране на навигационна система Ви уведомяваме, че ни е необходим номер на рама на автомобила чиято навигационна система искате да актуализирате.''
Тоя човек шегува ли се с мен или направо се подиграва ? Все едно да ми искат ЕГН преди да ми продадат хляб в магазина
Все пак ако някой узнае цената - да пише,че ми стана любопитно колко е тази супер секретна програма

здравейте колеги току що си записах и инсталирах навигацията от диск 2 всичко стана обаче в България и някои други държави не ми излизат изцяло малките улици ... излизат ми само главните пътища .. е60 от 2004та година с голямата нави е.. и също така имам проблем с въвеждането на името на държавата към която искам да навигирам не ми излизат букви просто въртя джойстика и на късмет избирам някаква държава ...
някакви идеи от какво може да е тва ..

Пробвай да рестартираш CCC-то. След като се е пуснало натисни двата "Eject" бутона за CD & DVD дисковете + бутона за увеличаване на звука надолу. Трябва да изгасне, да изплюе двата диска един по един, след това да излезе логото на BMW, да си ги дръпне и да стартира.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Пробвах 10 пъти колега това не помага и забелязах че при рестарт на системата ми излиза само диска от ЦД-то .. ДВД-то си стои вътре и си се върти ... възможно ли е да е зацапано окото и да ги прави тези чалъми понеже имам и оригинален диск с нави и пак въвеждането на държави е на налучкване .. 

Здравейте,
Да помоля да съвет или дали е възможно да бъде поставен български език на BMW навигация?
Благодаря
Да помоля да съвет или дали е възможно да бъде поставен български език на BMW навигация?
Благодаря
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
За Профешънъл навигациите няма български език.