Тежка катастрофа с Е60 в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Тежка катастрофа с Е60 в София

Мнение от drago_pavlov » 13 Юли 2015, 20:22

Демирев написа:От друга страна е интересно във бмв форум да се възмущаваме от високи скорости тип пенсионерски клуб. Ей тез младите мого лудо карат :roll:

Всеки път изненадваш с все по-тъпи постове, но тоя направо разби класацията... :banghead: :banghead: :banghead:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Юли 2015, 20:56

Стига с хейта..всеки прави простотии с мисълта, че на него няма да му се случи. Имайте уважение един към друг, но в случая колегата drago отгоре е прав.
Най важното е в случая е, че един човек си замина и ако наистина някой е изкочил на пътя той е направил всичко необходимо, че да не погуби и неговия живот..та монетата има две страни.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юли 2015, 21:17

Кой от вас не е вдигал 100, 120 или и повече в града?

Просто всички ние сме имали късмета да сме го правили и нищо да не се е случило, че сега ние да сме в тази тема. На някои вече им е дошъл акъла и не го правят. На други не е, на трети се случва с месеци или години да карат нормално и накрая да направят някаква супер простотия.

Оставям на страна въпроса с джигитите, които всеки ден си карат така и се надявам това момче да не е бил такъв. Може би просто лошо стечение на обстоятелствата и ето до къде води.
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 13 Юли 2015, 21:23

doomy525 написа:та монетата има две страни.

Ааа, не, не!

Тая монета точно няма две страни. Ако е карал спазвайки ограниченията (айде с дори и 20-30км/ч над тях) и без да дрифти или там каквото е правил нали се сещаш, че нямаше колата да е разстлана на пътя. Ти поне имаш Е60, как си виждаш двигателя извън коша, при нормални обстоятелства или ако щеш и при леко ПТП?

В тая държава докато не започне да се прилага някакво средновековно право няма да се оправим, и без това сме яко пещерняци повечето...
Е сега родителите на трупа на земята да отидат да питат кой ще им го върне.
Последна промяна MadChicken на 13 Юли 2015, 21:26, променена общо 1 път
Only dead fish follow the stream...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Юли 2015, 21:24

bum_bum написа:а и се надявам това момче да не е бил такъв. Може би просто лошо стечение на обстоятелствата и ето до къде води.

За мен той беше олицетворението на бадка и джигит.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Юли 2015, 21:29

MadChicken написа:

....

Много си прав, колега. Просто за мъртвите се говори или добро или нищо..такова ми е възпитанието :confused:

edit : Удара е жесток в това няма спор.
Последна промяна doomy525 на 13 Юли 2015, 21:33, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2015, 21:31

За да направиш мега простотия като тази с такава кола, трябва първо да си изключил собственоръчно системи за стабилност, иначе няма поднасяне, абсурд просто да плъзга със 100-120, без да е имало "гледайте сега кво става" преди това. За съжаление е нацелил стълба странично в B колонката и колата е станала на баница, пак страшен късмет че другите са живи. Аз като видях снимките ми беше трудно да повярвам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юли 2015, 21:39

MadChicken написа:

Ааа, не, не!

Тая монета точно няма две страни. Ако е карал спазвайки ограниченията (айде с дори и 20-30км/ч над тях) и без да дрифти или там каквото е правил нали се сещаш, че нямаше колата да е разстлана на пътя. Ти поне имаш Е60, как си виждаш двигателя извън коша, при нормални обстоятелства или ако щеш и при леко ПТП?

В тая държава докато не започне да се прилага някакво средновековно право няма да се оправим, и без това сме яко пещерняци повечето...
Е сега родителите на трупа на земята да отидат да питат кой ще им го върне.

Нямам е60, но с каквато и кола да си за да ти хвръкне двигателя е ясно, че скоростта е била висока. Мисълта ми е, че всеки от нас го е правил някога и всеки си е мислил, че пътя е широк, видимостта е добра и т.н. и контролира ситуацията. Просто всички ние сме имали късмета да не са се събрали на куп едни определени обстоятелства, които да ни опровергаят.

Vanqu1sh написа:
bum_bum написа:а и се надявам това момче да не е бил такъв. Може би просто лошо стечение на обстоятелствата и ето до къде води.

В такъв случай, каквото си търсил си го е намерил и все пак жалко е да си отиде млад човек, какъвто и да е бил.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Юли 2015, 21:47

bum_bum написа:
Vanqu1sh написа:

В такъв случай, каквото си търсил си го е намерил и все пак жалко е да си отиде млад човек, какъвто и да е бил.

Той е още жив, но в много тежко състояние. Предполагам, че ако оживее ще остане инвалид за цял живот. Пасажера е загинал на място.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 13 Юли 2015, 22:00

Там май доста хора пресичат двойната непрекъсната, неправилно за ЕКО-то.
Иначе е60 и дрифт, както, и БМВ-та с 50км/ч :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 13 Юли 2015, 22:09

Аз се шокирах когато видях снимките. Не съм вярвал, че сериозен автомобил като Е60 може да се докара до такова състояние :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Юли 2015, 22:33

dimodi написа:Аз се шокирах когато видях снимките. Не съм вярвал, че сериозен автомобил като Е60 може да се докара до такова състояние :confused:

Понякога се изумявам, колега ти удар с 140 + как си го представяш пукнат фар и подгънат калник ?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Юли 2015, 22:59

Лично за мен този случай прилича на едно средностатистическо "Гледай сега каква кола имам и какво мога", но от един шофьор с много малко опит.Като се замислим обаче без значение колата дали струва 1,000,000 или 5,000, дали има 100 или 1000к.с., не можем да победим природните закони... Затова колеги, Карайте по разумно!!! Бях видял една фраза, като за темата: Карайте разумно!!! Разликата между живота и смъртта е само един миг...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 14 Юли 2015, 8:40

Този случай ми напомня за Томас, който Април месец отсече един стълб. Какво е общото между двете ли ? ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ и то не с малко, а с МНОГО, млади и неопитни водачи ! Случая в Плевен - при ограничение 50 км/ч се движиш с над 130. Случая в София е абсолютно същият...
961554_1570067683268463_1174351624_n.jpg

11149079_1570067679935130_1497622481_n.jpg

Така, че хора моля ви се внимавайте, не изпреварвайте в завои, не изпреварвайте без видимост и моля ви се карайте в ограниченията поне в града, защото недайси боже ще излезе някое палаво детенце на улицата и вие, ако карате с над 60 няма да може да реагирате.
Ето ви и проучване как 5 мили в час (около 8 км/ч) се отразяват при катастрофа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Юли 2015, 9:46

bum_bum написа:Кой от вас не е вдигал 100, 120 или и повече в града?

нека не бъркаме Цариградко и България с този булевард, с пешеходна пътека и активен бизнес от двете страни!
колкото по-рано ни вкарат в релси (разбирайте камери и мантинели), това ще са ежедневните новини :(
ако някой си направи труда да потърси , няма да се очудя ако това се окаже, че е най-смъртоностният булевард.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата