.
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: Има ли стационарна камера на Люлинската магистрала?
pe6kata_ написа:Развалихте му кефа на момчето вече ще кара с 90 км.
.
Последна промяна m.dimitrov1992 на 20 Юли 2015, 8:45, променена общо 1 път
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
как минаваш ГТП без платени данъци???
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jorsenbmw написа:как минаваш ГТП без платени данъци???
Ти пък сега, нали знаеш че Люлинската магистрала се намира в България, очевидно все още се минават прегледи по вторият начин.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
m.dimitrov1992 написа:pe6kata_ написа:Развалихте му кефа на момчето вече ще кара с 90 км.
Защо да ми е развален кефа? Тези камери снимат отзад! Тоест не се вижда кой кара! Как ще докажат че аз съм зад волана, нито имам договор за покупка на тая кола нито нищоТая кола може да мине през още 20 собственика, на всяка дата на снимките как ще знаят кой от всичките собственици е бил зад волана и е направил нарушението.
Ако ме потърсят полицаите ще кажа че съм я продал на някой циганин преди 4-5 месеца и няма как да ми докаже обратното![]()
![]()
Никой нищо неможе да ми каже, въпроса е да не създавам повече проблеми на човека
В този случай ще се разделиш с колата пък ако е малко хитър собственика може и доста зле да стане положението за теб
m.dimitrov1992 написа:pe6kata_ написа:Развалихте му кефа на момчето вече ще кара с 90 км.
Защо да ми е развален кефа? Тези камери снимат отзад! Тоест не се вижда кой кара! Как ще докажат че аз съм зад волана, нито имам договор за покупка на тая кола нито нищоТая кола може да мине през още 20 собственика, на всяка дата на снимките как ще знаят кой от всичките собственици е бил зад волана и е направил нарушението.
Ако ме потърсят полицаите ще кажа че съм я продал на някой циганин преди 4-5 месеца и няма как да ми докаже обратното![]()
![]()
Никой нищо неможе да ми каже, въпроса е да не създавам повече проблеми на човека
Съгласно чл.145 от закона за движение по пътищата: "При промяна на собствеността на регистрирано пътно превозно средство праводателят в двуседмичен срок предоставя на службата, издала регистрационния номер, копие от договора за прехвърляне на собствеността с данните на приобретателя.", така че винаги може да се разбере, към коя дата, кой е бил собственик. Според чл.188 пък: "Собственикът или този, на когото е предоставено моторно превозно средство, отговаря за извършеното с него нарушение. Собственикът се наказва с наказанието, предвидено за извършеното нарушение, ако не посочи на кого е предоставил моторното превозно средство."
Така, че няма как да подадеш декларация по чл.189, ал.5 и да не посочиш кой е управлявал автомобила. Този номер с "някой циганин преди 4-5 месеца" няма как да мине и да ти отменят електронния фиш.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
На третия тунел посока София - Перник има камери, които измерват средна скорост. Вече мисля, че не са тестови, а напълно работещи, защото има от сините знаци, тези задължителните когато се осъществява видео контрол. Не съм сигурен само дали снимат в двете посоки или само към Перник.
Полицай има на отбивката преди първия тунел пак в същата посока и много често седят на първото слизане за Малобучино. Гледат за винетка и скорост
Полицай има на отбивката преди първия тунел пак в същата посока и много често седят на първото слизане за Малобучино. Гледат за винетка и скорост

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
jorsenbmw написа:как минаваш ГТП без платени данъци???
Отивам в Easy pay и внасям 6 лв за данъка на името на собственика

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
кокошкарска работа.
Иначе теми за циганите имаше

Иначе теми за циганите имаше

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.
Още върви в по малките градове

jorsenbmw написа:кокошкарска работа.
Иначе теми за циганите имаше![]()
![]()
Това ми е работна кола. Първоначално я бях купил с идеята да бъде донор на части(с това се занимавам)! Обаче си имаше винетка, преглед, гражданска, сменени ремъци и взех разумното решение да си я карам вместо да я разглобявам.
Не виждам на кое викаш циганска работа? Работна кола,обслужена на която не плащам 150лв данък!
Системата ни е сбъркана и докато позволява такива неща аз мисля да се възползвам

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
m.dimitrov1992 написа:bum_bum написа:Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.
Още върви в по малките градове
jorsenbmw написа:кокошкарска работа.
Иначе теми за циганите имаше![]()
![]()
Това ми е работна кола. Първоначално я бях купил с идеята да бъде донор на части(с това се занимавам)! Обаче си имаше винетка, преглед, гражданска, сменени ремъци и взех разумното решение да си я карам вместо да я разглобявам.
Не виждам на кое викаш циганска работа? Работна кола,обслужена на която не плащам 150лв данък!
Системата ни е сбъркана и докато позволява такива неща аз мисля да се възползвам
От къде и да го погледнеш си е циганска работа

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2