.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Re: Има ли стационарна камера на Люлинската магистрала?

Мнение от m.dimitrov1992 » 19 Юли 2015, 18:00

pe6kata_ написа:Развалихте му кефа на момчето вече ще кара с 90 км.

.
Последна промяна m.dimitrov1992 на 20 Юли 2015, 8:45, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 19 Юли 2015, 18:32

как минаваш ГТП без платени данъци???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Юли 2015, 18:54

jorsenbmw написа:как минаваш ГТП без платени данъци???

Ти пък сега, нали знаеш че Люлинската магистрала се намира в България, очевидно все още се минават прегледи по вторият начин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 19 Юли 2015, 18:54

m.dimitrov1992 написа:

Защо да ми е развален кефа? Тези камери снимат отзад! Тоест не се вижда кой кара! Как ще докажат че аз съм зад волана, нито имам договор за покупка на тая кола нито нищо :yes: Тая кола може да мине през още 20 собственика, на всяка дата на снимките как ще знаят кой от всичките собственици е бил зад волана и е направил нарушението.
Ако ме потърсят полицаите ще кажа че съм я продал на някой циганин преди 4-5 месеца и няма как да ми докаже обратното :yes: :yes:
Никой нищо неможе да ми каже, въпроса е да не създавам повече проблеми на човека :yes:

В този случай ще се разделиш с колата пък ако е малко хитър собственика може и доста зле да стане положението за теб

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5 3.0d - 2002г.

Мнение от room101 » 19 Юли 2015, 19:02

m.dimitrov1992 написа:

Защо да ми е развален кефа? Тези камери снимат отзад! Тоест не се вижда кой кара! Как ще докажат че аз съм зад волана, нито имам договор за покупка на тая кола нито нищо :yes: Тая кола може да мине през още 20 собственика, на всяка дата на снимките как ще знаят кой от всичките собственици е бил зад волана и е направил нарушението.
Ако ме потърсят полицаите ще кажа че съм я продал на някой циганин преди 4-5 месеца и няма как да ми докаже обратното :yes: :yes:
Никой нищо неможе да ми каже, въпроса е да не създавам повече проблеми на човека :yes:

Съгласно чл.145 от закона за движение по пътищата: "При промяна на собствеността на регистрирано пътно превозно средство праводателят в двуседмичен срок предоставя на службата, издала регистрационния номер, копие от договора за прехвърляне на собствеността с данните на приобретателя.", така че винаги може да се разбере, към коя дата, кой е бил собственик. Според чл.188 пък: "Собственикът или този, на когото е предоставено моторно превозно средство, отговаря за извършеното с него нарушение. Собственикът се наказва с наказанието, предвидено за извършеното нарушение, ако не посочи на кого е предоставил моторното превозно средство."
Така, че няма как да подадеш декларация по чл.189, ал.5 и да не посочиш кой е управлявал автомобила. Този номер с "някой циганин преди 4-5 месеца" няма как да мине и да ти отменят електронния фиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 19 Юли 2015, 19:20

На третия тунел посока София - Перник има камери, които измерват средна скорост. Вече мисля, че не са тестови, а напълно работещи, защото има от сините знаци, тези задължителните когато се осъществява видео контрол. Не съм сигурен само дали снимат в двете посоки или само към Перник.

Полицай има на отбивката преди първия тунел пак в същата посока и много често седят на първото слизане за Малобучино. Гледат за винетка и скорост :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 19 Юли 2015, 19:53

jorsenbmw написа:как минаваш ГТП без платени данъци???

Отивам в Easy pay и внасям 6 лв за данъка на името на собственика :yes: с бележката от 6 лв отивам на преглед

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Юли 2015, 20:01

Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 19 Юли 2015, 21:02

кокошкарска работа.
Иначе теми за циганите имаше :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от m.dimitrov1992 » 20 Юли 2015, 8:43

bum_bum написа:Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.

Още върви в по малките градове :yes:

jorsenbmw написа:кокошкарска работа.

Това ми е работна кола. Първоначално я бях купил с идеята да бъде донор на части(с това се занимавам)! Обаче си имаше винетка, преглед, гражданска, сменени ремъци и взех разумното решение да си я карам вместо да я разглобявам.
Не виждам на кое викаш циганска работа? Работна кола,обслужена на която не плащам 150лв данък!
Системата ни е сбъркана и докато позволява такива неща аз мисля да се възползвам :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 20 Юли 2015, 9:10

m.dimitrov1992 написа:
bum_bum написа:Това вървеше до миналата година или поне на повечето места вече не става тоя номер.

Още върви в по малките градове :yes:

jorsenbmw написа:кокошкарска работа.

Това ми е работна кола. Първоначално я бях купил с идеята да бъде донор на части(с това се занимавам)! Обаче си имаше винетка, преглед, гражданска, сменени ремъци и взех разумното решение да си я карам вместо да я разглобявам.
Не виждам на кое викаш циганска работа? Работна кола,обслужена на която не плащам 150лв данък!
Системата ни е сбъркана и докато позволява такива неща аз мисля да се възползвам :yes:

От къде и да го погледнеш си е циганска работа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата