Въпрос за банкови услуги и правата ни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Въпрос за банкови услуги и правата ни

Мнение от Bogat-Beden » 14 Юли 2015, 6:57

vixx написа: Аз последния път (Прокредит банк) когато усетих, че ме цакат директно им направих чао. В последствие това което загубиха те, то бълха ги ухапала де, си пресметнах че беше към 90 пъти повече от колкото спечелиха от келешлъка си. Ма тяхна си работа ,де.
Капка по капка-вир,още няколко хиляди недоволни клиента като тебе(каквито със сигурност има..) да си изтеглят паричките-това значи най-малкото по-малки бонуси на "ръководството"( а те са най-виновни,защото рибата се вмирисва откъм главата)
Аз полодиах като ми поискаха 10 кинта за преиздаване парола онлайн банкиране от Уникредит,ама където и да си,все някаква такава мизерия има-последно в ДСК яко лелки от соца(с такъв маниер и бързина на работа),че и те карат бележки да попълваш :kuku: ФИБАНК преди това някакви кисели кифли,които едвам гледат и не им се работи грам и т.н...Всичките са за *уй, ама като знае човек ,че и 500 лв не можеш да държиш вкъщи в брой,засега нямаме опция :confused:
Плюс ,аз ако не се държи арогантно служителя/ката,не правя скандали и магарии,защото знам,че те не са виновни за свинщината,а вероятно и те са потърпевши по някаква линия,та гледам да не им вгорчавам деня безсмислено :dunno:
Макар последния път на връзка с клиенти по тела да се озъбих на една кака,която беше силно подразнена от това,че не знам какво да натисна /направя по малоумния им софтуер,който виждам за първи път,а и пети път звънях за един ден без полза,като можеха да ми свършат работа още в началото..
За 5 обаждания,само един път бях приветливо посрещнат..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 14 Юли 2015, 8:54

Преди бях на Уникредит и няма такива дебили.

Пускам си СМС известяване при теглене на пари и едно на ръка, че ми пращаха по 2-3 смс (всеки се плаща), а по-лошото е, че при теглене на пари примерно в 15:00 ч. смс-ът ми пристига в 02:00 ч.

Първият път така се стреснах, че някой ме обира докато спя ... :mhihi:

... и така няколко пъти. Служителка на банката ми обясняваше как било зима и било студено и за това идвало толкова късно смс-ът. :clap: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Юли 2015, 10:57

OББ - смс за теглене идва, а че са ти превели заплатата - не.
Уж можело да плащам онлайн с дебитната си карта, ама не съвсем.
Редовно работи само една каса. Парите се превеждат хипер бавно в 21-ви век, все едно с камили.

ПИБ - същата работа, както и откровенно нагли служители.
Уникредит още не съм ги опитвал, но май няма и да го правя.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 14 Юли 2015, 11:57

Bogat-Beden написа:Аз полодиах като ми поискаха 10 кинта за преиздаване парола онлайн банкиране от Уникредит,ама където и да си,все някаква такава мизерия има

точно преди 2 седмици дадох 10 кинта на ПИБ за смяна на паролата - баси глупостта...не го бях ползвал от няколко години и съм я забравил, а преди няколко месеца ми трябваше и говорих 30 минути по телефона с тях, което не доведе до нищо.

в Дания картата ми я изпращат по пощата 1 месец преди да изтече старата и се активира по начин подобен на сим картите от едно време. пин кода идва в отделно писмо няколко дена след първото.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 14 Юли 2015, 12:39

Доволен съм от Уникредит. Предотвратиха злоупотреба със кредитна карта навреме и взеха мерки да не се повтаря. От мен се искаше само да потвърдя по телефона че не съм пазарувал нищо от руски сайт последните 20минути. Картите винаги са готови 2-3 седмици преди изтичането на старите пластики. При тях съм имал голямото неудобство една от картите по дадена сметка като изтече да се блокира цялата сметка. Това се случи в чужбина и беше отвратително. Онлайн банкирането им е тотално тъпо. От друга страна на SG онлайн банкирането е супер просто и работи. Бях си забравил и юзъра и паролата, но си спомнях тайната думичка и ми направиха нов юзър с нова парола безплатно.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Юли 2015, 15:14

cod-cdbp написа:
ПИБ - същата работа, както и откровенно нагли служители.
Явно не съм само аз със такова впечатление..
Бих пробвал някоя по-малка банка,но въпреки че имам онлайн банкиране и плащам почти всичко през epay,все пак ми е нужно да имат по-развита АТМ мрежа,че 1 лв на теглене от банкомат на чужда банка е неприятно и нй-вече безсмислено :nono:

П.С. Колегата като спомена Дания -много ми беше интересно в кръчмата като плащат за 2 бири с карта,или на банкоматите как има метални сводчета за да закриват копчалъците :lol: ,във интерес на истината хубаво е,че поне четвъртък имат по-удължено работно време..Но в интерес на истината там съм теглил пари на каса,от служител със банковата карта на майка ми :lol: (тя знаеше разбира се :mrgreen: ),но малко се постреснах колко са наивни..
Сигурно не им дреме,щото хванат ли те един път ,ще си отлежиш на воля :lol: ,ако направиш измама
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 15 Юли 2015, 15:35

Да се похваля с 15 дни закъснение вече имам готова карта, само остана да я пробвам да не се окаже, че още не е активирана :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Юли 2015, 18:06

И аз да се похваля, че са ми отворили спестовен влог в долари, който бил на минус :mhihi: Казах им, че 2лв няма да им дам и да го закриват бързо бързо :lol: Интересното е, че не ми се появява нито в онлайн банкирането, нито в мобилното :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Юли 2015, 19:34

Не мога да назова банката, че съм убеден че слушат, и ако слушат, да вземат да се задействат малко.
Тегля пари или плащам и чак на другият ден получавам имейл за транзакцията, а понякога поне 2-3 дена по-късно, а ако се паднат почивни- алеле мале.
Питам ги "що така тея работи във вашата банка", и от среща (вярно, винаги много културни и отзивчиви), ами щото, борика...дръндрън...и се бави и те така...
Да, ама веднага контра, на мои позната са в алианц, на мига идва имейл от където и да се тегли, без значение на кой е банкомата и пост устройството.
Пък един път, егати одисеята, един банкомат на същата банка, взе че глътна картата...е това и на брат ми не го пожелавам, толкова гадно беше, не можели да ми да ми дадат картата, щото се унищожава, а пък новата нещо си там...и като се почна една разправия, не е за обяснения.
Та се оказа че всъщност имам издадена дублираща карта (?) още от преди, хайде супер, добре, давайте...Дават картата, чакам аз активация-дрънци. минаха 100 часа, обаче аз заминавам за италия и добре че нали теглих кеш, викам ще си зареда колата с картата, няма бате, не бачка...
Как и да е, след седмица, връщам се от италия, спирам на бензиностанция и чудо-бачка картата...
На другия ден в един голям магазин, правя покупки разни, бриколаж мисля беше, купувам столчета за веранда, масичка, други работи, отивам на касата-топки, картата не бачка...обаче след всеки опит идва смс естествено, който аз плащам.
Вади кешовица и излагане пред продавачката, скандал на оператора...оказва се че ми издали още една карта, която анулирала моята карта... :banghead:
Значи нали културен скандал без обиди правя...в един момент, седмица по-късно вече всичко точно и ми се обажда началникът ми, да ме попита какви проблеми имам аз с картата си....Я, че кой ти каза на теб аз какви проблеми имам с личната си сметка и личната си карта, оказва се местният директор на клона му казал тази информация...
Я пак на телефона и скандал, как си позволява някой да коментира и обсъжда какви проблеми имам аз с моята сметка, та как дойде въпросният директор, и ми обяснява, че разбрал за случая и за това попитал...шефа ми...Абе викам че шефа ми ли има проблем или аз, що не се обади на мен...Нещо мънкаше и нямаше конкретен отговор.
Та такива ми ти работи с някой банки

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 21 Юли 2015, 19:42

Алианц и Уникредит са едно в момента :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Юли 2015, 6:15

doomy525 написа:Алианц и Уникредит са едно в момента :yes:

A дано ама надали, от челен опит говоря... :censored:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 22 Юли 2015, 10:09

cod-cdbp написа:

Мисля, че някаква игра имат понеже Уникредит предоставят застраховане на автомобили, имоти и може би ги предоставят чрез Алианц
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Юли 2015, 11:42

c7aH4eB написа:
cod-cdbp написа:

Мисля, че някаква игра имат понеже Уникредит предоставят застраховане на автомобили, имоти и може би ги предоставят чрез Алианц

Имат грънци. Отивам с Ибан на Алианц в Уникредит, пари да превеждам, и им го давам - Ми то нье е от нашата банка тоз чуек. :ranting:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Юли 2015, 12:07

Не пиши глупости :mhihi:
Че някой ще вземе да се обърка :lol:

cod-cdbp написа:Имат грънци. Отивам с Ибан на Алианц в Уникредит, пари да превеждам, и им го давам - Ми то нье е от нашата банка тоз чуек. :ranting:

Не знам кво си искал да направиш, но звучи много странно това, което пишеш ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 22 Юли 2015, 12:16

K_Ilkov написа:
cod-cdbp написа:Имат грънци. Отивам с Ибан на Алианц в Уникредит, пари да превеждам, и им го давам - Ми то нье е от нашата банка тоз чуек. :ranting:

Не знам кво си искал да направиш, но звучи много странно това, което пишеш ...

Исках да преведа пари, по сметката на приятел, който има карта от Алианц, и той самият ми каза - отиваш в Уникредит и действаш. Да ама не.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата