Пушите ли цигари?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пушите ли цигари?

Да, от години
65
35%
Преди да, но ги спрях
43
23%
Опитвал съм, но не ми харесват
39
21%
Не знам как да ги откажа
2
1%
Не, не съм опитвал никога и нямам и желание
37
20%

Общо гласове : 186
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Пушите ли цигари?

Мнение от steeN » 13 Юли 2015, 10:42

Пробвал съм, не намирам причина да запаля пак. Намирам го за безмислено.
Пурите са интересни, ама има време за такива тъпотии :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Юли 2015, 16:58

Пропуших като ученик, но преди няколко месеца реших, че е време да изкореня този гаден навик и спрях. По-добре ми е без тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 13 Юли 2015, 20:08

Ъъъъъ,ма за кви цигари говорим???

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Юли 2015, 20:20

:mhihi:

с тютюн, колега, с тютюн :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 14 Юли 2015, 7:39

Ето ви три силни причини да спрете цигарите:
1. Скъпи
2. Вредни
3. Не хващат :mrgreen:

Иначе не пуша и никога не съм, пушил съм 4-5 цигари през живота си...
п.п. И мен бащата ми даде като бях на около 5 и ме отказа завинаги : )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Юли 2015, 9:52

pampo написа:Ето ви три силни причини да спрете цигарите:
1. Скъпи
2. Вредни
3. Не хващат :mrgreen:

Иначе не пуша и никога не съм, пушил съм 4-5 цигари през живота си...
п.п. И мен бащата ми даде като бях на около 5 и ме отказа завинаги : )

първите 2 :mhihi: :mhihi:
не пуша цигари от близо 6 години, като пуших повече от 10 години по кутия на ден.
дълго време припалвах пуретки, пури и такива щуротии по 1 на седмица или на месец, а от близо година даже и тях съм спрял.
това наистина е едно от най-безмислените за мен неща, не казвам, че ще умра по-здрав :mhihi: :mhihi: , но все пак поне няма да съм смърдящ и с жълти зъби :mhihi: :mhihi:

спряхме ги заедно със съпругата ми от раз понеже си набелязахме една цел която вече е на 4,5 години :clap:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 14 Юли 2015, 11:23

И аз като някои колеги не харесвам цигарите, но пуша пурети. Преди пушех повечко, сега съм ги намалил на 8-10 пурети седмично, като през седмицата почти или въобще не пуша (на работа не си взимам, изключение понякога правя петък), а главно през уикенда си запалвам с кафенце или питие вечер. Така ми е добре, хем не пуша много, хем като ми е кеф си паля.

Винаги ми е било любопитно обаче тези пурети колко по-тежки са от цигарите по катрани, никотин и другите говна, които съдържат (говоря за тези, които са с филтър и съответно дима се гълта). Никъде не съм виждал по кутиите им да пише, даже съм проверявал в сайтовете на производителите и там не съм намирал информация. Със сигурност са по-тежки, но не знам колко точно. Ако някой от колегите, които припалват такива е засичал подобна информация, нека сподели.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Юли 2015, 12:00

Vra4anin написа:Вредни, ахъм. А къркането на 10 бири или половин литър концентрат всеки Божи ден както го правят ужасно голям процент от хората в тази държава - не е вредно, така ли ? Да познавате дрът пияница ? Аз не, но познавам стари пушачи.

Чакай сега... Защо реши, че който не пуши, пие по половин литър концентрат :kuku:

Doberman_vas написа:но все пак поне няма да съм смърдящ и с жълти зъби :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 14 Юли 2015, 12:03

Vra4anin написа:Вредни, ахъм. А къркането на 10 бири или половин литър концентрат всеки Божи ден както го правят ужасно голям процент от хората в тази държава - не е вредно, така ли ? Да познавате дрът пияница ? Аз не, но познавам стари пушачи.

Не казвам, че са хубаво нещо, напротив - на човек който ги не е почвал и няма афинитет му казвам, да не ги поглежда. Но в крайна сметка, има много по-лоши и вредни пристрастяващи неща от цигарите, за които не се говори толкова много. А с цигарите се преекспонира - преди 20+ години да пушиш навсякъде и да се говори за цигари бе нормално, сега вече се води като престъпление едва ли не. Има си една експанзия спрямо цигарите в световен мащаб като забраната за пушене на определени места, наслагване на надписи с вскякакви анти полемики по рекламите/опаковките за цигари (премахването на рекламите във Формула 1 също бе част от тези мерки) и т.н. Едва ли не, пушачите се изкарват като най-кофтите хора и потребители.

А бе то и наркотиците не биле вредни, ма опандизват за тях, пак алкохола я караш пил, я обиждаш, я глупости, къде актове, ако та вкарат за година две в затвора туй е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колкото до пушенето, като по-малък позапалих някоя цигара ма така и не ми тръгна да пуша, за което се радвам :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 14 Юли 2015, 13:43

Пуша си цигарки, по кутия-две от 20+ години, ама нещо взеха да имат вид и вкус все едно от метлата са нарезали - не само у нас ами и по света :confused: Та ако продължават само фъшкии да слагат, ще разтрогваме връзката. За пиенето, че споменахте - к'вото има и по колкото дадат :mhihi: Ако не е на аванта, гледам аз да си ги бъркам концентратите, и силните и слабите, пък и мезето-ма не остаа време нещо :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 14 Юли 2015, 14:39

hell's angel написа:нещо взеха да имат вид и вкус все едно от метлата са нарезали - не само у нас ами и по света :confused: Та ако продължават само фъшкии да слагат, ще разтрогваме връзката.

Това ме накара да ги спра цигарите. Нещо много гадни почнаха да ми идват на вкус.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 14 Юли 2015, 16:07

Аз не пуших 15год и както се каза по-горе,файда няма.На снимка белия ми дроб е с повече петна от на един приятел на баща ми,който е овчар в Тронския балкан и пуши поне по 1,5-2кутии на ден.Наскоро се отпускам да пуша по 3-4 цигарки на ден.Няма такъв кеф вечер да се отпуснеш на дивана и да запалиш едно Marlboro touch и да жулнеш 2-3 Black label-чета.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 21 Юли 2015, 18:09

МИТАКА1654 написа:Аз не пуших 15год и както се каза по-горе,файда няма.На снимка белия ми дроб е с повече петна от на един приятел на баща ми,който е овчар в Тронския балкан и пуши поне по 1,5-2кутии на ден.Наскоро се отпускам да пуша по 3-4 цигарки на ден.Няма такъв кеф вечер да се отпуснеш на дивана и да запалиш едно Marlboro touch и да жулнеш 2-3 Black label-чета.

Точно заради тъпото малборо ТЪЧ съм тръгнал да ги отказвам,откакто го направиха с намален мирис направо на химия си удря! Както казаха някои колеги по-горе-защо по дяволите последните години цигарите нямат вкус на цигари??? Опитвал съм доста в последно време и няма марка от пазара която да си има вкуса на тютюн,който ми харесваше и заради който пуша...Та обмислям спиране,защото вече не знам какви химии пуша!1

Он топик пуша от 15-на години средно кутия и 3-4 цигари дневно :)
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 21 Юли 2015, 18:32

Изображение
за 7 дни ми стига ... иначе се подкарах като малък по модата на ориент експрес :mhihi: пушил съм бяло виктори за стотинки, през карелия плочка някъде минах и на бяло боро, ама след тютюна трудно се връщам на цигара в кутия (вкуса е ужасен) ...Спирал съм ги и твърдя че всичко е от главата, а това с книги и медикаменти е пълна заблуда и загуба на време.

п.п. Малкия само ме пита той кога ще може да пуши и почвам да се замислям да ги спирам окончателно ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Юли 2015, 18:48

Взех си от гърция едни Ротманс плочка, ама още не съм ги отворил да видя стават ли, като преди ли са или същите л@йна като останалите.
Ония ден си взимам боро, е няма такава гадост ебаси

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата