Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Модератор: Общи модератори
Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!
Само не се самоизмъчвай с въпроса със защо
Причината както ти казаха може въобще да не е в теб, а да е в нея, че и се живее, иска да бъде още ухажвана и т.н.
Имам приятели които след 7г връзка момичето почна да пуши джоинт и съвсем открито заяви на приятеля си че иска да се вижда с други мъже на кафета, да бъде сваляна и т.н, не секс, а просто вниамание, не е искала скучен семеен живот. Пича пък за разлика от теб му се ходи по други и получената зелена светлина му е идилия.
Конкректно за това момиче знам че не се е наживяла, не е имала много мъжко внимание и сега тия комплекси излезнаха на повърхността. Всъщност може да не са комплекси, а просто да иска разнобразие, времената се променят, разбиранията и връзките също и такива неща се срещат все по-често
Не знаем при вас какъв е бил проблема, но контакта с въпросният турчин може да говори точно за нужда от разнобразие.. което не е толкова страшно, страшното е че не ти е казала нищо.. и така е подкопала най-важното нещо в една връзка - доверието. Ако беше ти казала че иска да се види с някой , ДА тежко щеше да ти е, мъчно щеше да ти е, но ако връзката ви беше устояла това, то тя би била се изградила на съвсем друго ниво, където можете да си говорите абсолютно всичко. Тя нищо не ти е казала (доколкото разбрах), без значение дали е търсила разнобразие или е крояла планове за бъдеще с друг, най-големият грях й е че не ти е говорила нищо а си е действала.. Това за мен е непростимо и ти можеш само да се радваш че си се отървал от нея сега, щото щеше да го направи утре когато имате деца. В момента ти е трудно да го осъзнаеш, но НЕ искаш такъв човек до себе си
Със сигурност не сте разделили заради здравети то, където има "истинска любов" това те кара само да се притесняваш за човека и да го гледаш.. нея по-скоро я е срам да каже че иска други или си й омръзнал.
От моята "камбанария" на първо място е проблема в нея, заради това че е имало нещо което гние отдолу и не е говорила нищоо. На твое място бих само се радвал че този човек не е до мен. А колкото до теб, пак от моята гледна точка според мен проблема ти е че си настроен прекалено семейно. Няма лошо, но леко ми е странно, по принцип това преследват жените.. може би си станал така предсказуем и скучен. Мен лично ако моята мацка спи 2 дена до мен и почвам се изнервям на 3-ят.. просто си обичам "моята територия", изнервям се когато трябва се съобразявам с някой.. семейният живоят ми изглежда много скучен и депресиращ, деца и с пръчка не пипам.. ъпсурт би било да говоря и правя планове кви деца ще имаме и къде ще ги гледаме, въобще не знам дали искам.. и вече с моята сме 6г и тя ме обожава такъв какъвто съм.. казва че съм един от най-лудите хора които познава и че я правя най-щасливата жена на света
аз съм си аз и съм се държал на 100% ествено и откровено и ако ме оставят ще е заради моята несигурност, но няма да ме оставят заради предсказуемост и пристискане за семеен живот/деца. Тия неща ти ги казвам не за да се "хваля", нищо няма сигурно, но просто да видиш колко е шарен света, щот аз не се кефя на брак, сеемен живот, деца и жената до мен за сега е напълно щастлива така. Ако бях като теб не знам дали резултата би бил същият, по-скоро не защото моята е кариеристка която не се е налагала да бутам.. по-скоро тя ме е побутвала (в академични среди) и също не бърза за семеен живот.
Няма и гаранция че ако си бил с моята "настройка" сте щяли да остане заедно.. най-важното е да осъзнаеш че връзката се крепи на доверие, изневярата грам не боли сравнение с това да разбереш че човека ти е предал доверието, че е бил подмолен и е кроил зад гърба ти планове, тя явно това е правила а това не се прощава и затова спри да се самообвиняваш
Трябва да се радваш че я няма, тя просто се е "хванала" за другият клон и тогава ти е сервирала.. момиче което уважава преди всичко себе си не би постъпила по този начин.. дори да не те обича , поне от едно уважение ще ти каже къде, какво и ще приключите.. така го разбирам от написаното, освен ако не си ни спестил нещо де.
Всъщност няма гаранция никога за нищо, преди 1 месец приятел катострофира на магистралата по вина на друг и почина, на 27г беше, дано не си е правил планове... ядем отровна храна, дишаме замърсен въздух, умираме от болести като мухи, трепем са по пътищата, само камикадзетата дет ги няма още... какви палнове, какви 5 лева, живейте Сега.. сега е момента да се улови мига и да се радваме на живота, не след дълго ще сме мъртви и на цялата вселена няма да й пука че си мъртъв. Планове си правя само за бизнеса и кариерата за нищо друго.. и нз дали е важно, но за материлистичното - в къщи нямам телевизор и не щото нямам възможност а щот за мен това е най-голямата глупост измислена от човека.. да не говоря за скъпи часовници и др вещи че грам не ме привличат.. виж ся за M5 бих си дал всичките пари, но това е болеста на всички ни тук

Имам приятели които след 7г връзка момичето почна да пуши джоинт и съвсем открито заяви на приятеля си че иска да се вижда с други мъже на кафета, да бъде сваляна и т.н, не секс, а просто вниамание, не е искала скучен семеен живот. Пича пък за разлика от теб му се ходи по други и получената зелена светлина му е идилия.
Конкректно за това момиче знам че не се е наживяла, не е имала много мъжко внимание и сега тия комплекси излезнаха на повърхността. Всъщност може да не са комплекси, а просто да иска разнобразие, времената се променят, разбиранията и връзките също и такива неща се срещат все по-често

От моята "камбанария" на първо място е проблема в нея, заради това че е имало нещо което гние отдолу и не е говорила нищоо. На твое място бих само се радвал че този човек не е до мен. А колкото до теб, пак от моята гледна точка според мен проблема ти е че си настроен прекалено семейно. Няма лошо, но леко ми е странно, по принцип това преследват жените.. може би си станал така предсказуем и скучен. Мен лично ако моята мацка спи 2 дена до мен и почвам се изнервям на 3-ят.. просто си обичам "моята територия", изнервям се когато трябва се съобразявам с някой.. семейният живоят ми изглежда много скучен и депресиращ, деца и с пръчка не пипам.. ъпсурт би било да говоря и правя планове кви деца ще имаме и къде ще ги гледаме, въобще не знам дали искам.. и вече с моята сме 6г и тя ме обожава такъв какъвто съм.. казва че съм един от най-лудите хора които познава и че я правя най-щасливата жена на света

Няма и гаранция че ако си бил с моята "настройка" сте щяли да остане заедно.. най-важното е да осъзнаеш че връзката се крепи на доверие, изневярата грам не боли сравнение с това да разбереш че човека ти е предал доверието, че е бил подмолен и е кроил зад гърба ти планове, тя явно това е правила а това не се прощава и затова спри да се самообвиняваш

Всъщност няма гаранция никога за нищо, преди 1 месец приятел катострофира на магистралата по вина на друг и почина, на 27г беше, дано не си е правил планове... ядем отровна храна, дишаме замърсен въздух, умираме от болести като мухи, трепем са по пътищата, само камикадзетата дет ги няма още... какви палнове, какви 5 лева, живейте Сега.. сега е момента да се улови мига и да се радваме на живота, не след дълго ще сме мъртви и на цялата вселена няма да й пука че си мъртъв. Планове си правя само за бизнеса и кариерата за нищо друго.. и нз дали е важно, но за материлистичното - в къщи нямам телевизор и не щото нямам възможност а щот за мен това е най-голямата глупост измислена от човека.. да не говоря за скъпи часовници и др вещи че грам не ме привличат.. виж ся за M5 бих си дал всичките пари, но това е болеста на всички ни тук

Последна промяна acer на 19 Юли 2015, 23:01, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:От моята "камбанария" на първо място е проблема в нея, заради това че е имало нещо което гние отдолу и не е говорила нищоо.
Те така действат

acer написа:казва че съм един от най-лудите хора които познава и че я правя най-щасливата жена на света![]()
Така е, щото не може да ти хване спатиите, а ако това стане - след време почва историята на колегата, която по-късно се разкрива..все недоволни ей

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

А колкото и луд да си, ако попаднеш на к*рва ходи укротявай неукротимата 
Аз го ядох дедовия 2 пъти, ма бях младо и зелено, дори тогавашната ми изневери на Рожденият ми ден, готин подарък
дори си поревах с крокодилски сълзи
, ма тва така ме изкова до живот, че не са спатии, а просто станах неебателен
сякаш очаквам да ми изневерят, ми да го прави, ще я сменим с по-млада, тъкмо като смяна на кола да мине малко години и "новичка" с превъртяни км
Чашата е наполовина празна, наполовина пълна, аз винаги я гледам само от пълната страна и за това живота ми е хубав 
И малко разведряващо, докато ние се чудим дали ще ни сложат рога, някои как са живяли
http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BD% ... D0%B9.html

Аз го ядох дедовия 2 пъти, ма бях младо и зелено, дори тогавашната ми изневери на Рожденият ми ден, готин подарък

И малко разведряващо, докато ние се чудим дали ще ни сложат рога, някои как са живяли

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Различни тези изказахте колеги.
От моята сляпа камбанария си мисля, че не се дере с този турчин или поне все още не.
До колкото я познавам й трябва много повече от няколко целувки по скайп, но да не дрънкам много, че не се знае знае ли се вече.
Полигамията не ми е присъща, по скоро залагам на твърдите отношения и честното поведение. За това ако има нещо, то трябва да се сподели и да се обсъди. Това вярвам, че е правилният подход при общуването между хора, които си имат доверие и градят нещо заедно.
За мен е неправилно да си неебателен или несериозен към връзката си, но уви виждам, че и това съм допускал и лошият край е налице.
Вчера се обади една дето много ме искаше преди 6г и така е не ме получи. Разправя ми да се виждаме да се напиваме и да си говорим за живота (за зверско дране иде реч). Лошото е, че не я искам и никога не съм я искал. Мисля си ако я надера после каква драма и лудница може да стане..... жените има дарбата да обсаждат много кофти.
Ебати патовата ситуация, не се научих да го живея тоя живот като хората.
От моята сляпа камбанария си мисля, че не се дере с този турчин или поне все още не.
До колкото я познавам й трябва много повече от няколко целувки по скайп, но да не дрънкам много, че не се знае знае ли се вече.
Полигамията не ми е присъща, по скоро залагам на твърдите отношения и честното поведение. За това ако има нещо, то трябва да се сподели и да се обсъди. Това вярвам, че е правилният подход при общуването между хора, които си имат доверие и градят нещо заедно.
За мен е неправилно да си неебателен или несериозен към връзката си, но уви виждам, че и това съм допускал и лошият край е налице.
Вчера се обади една дето много ме искаше преди 6г и така е не ме получи. Разправя ми да се виждаме да се напиваме и да си говорим за живота (за зверско дране иде реч). Лошото е, че не я искам и никога не съм я искал. Мисля си ако я надера после каква драма и лудница може да стане..... жените има дарбата да обсаждат много кофти.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acer написа:И малко разведряващо, докато ние се чудим дали ще ни сложат рога, някои как са живялиhttp://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BD% ... D0%B9.html
Моля ти се,само не ми казвай,че се възхищаваш на такава мъжка к.рва,гонещ богати жени..
И докато сме на темата,аз от жени въобще не разбирам,но знам,че няма мъж,който да не се е "натанцувал"жестоко рано или късно,дори и тия от типа "плейбой"-даже те може би най-много

Лично,скромно и неангажиращо мнение
А към автора,както по-горе казаха-прави,каквото можеш,за да не оставаш сам в момента-просто за да не мислиш повече,отколкото е нужно (не става дума за женска компания..)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
doomy525 написа:Затова им е дадена дарбата да помнят и натякват нещо от преди 2 години, щото има повод и си го изопачават както си искат![]()
edit :
Ако цифрата беше 20 щеше да си близо до целта...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Опитвате се да направите модел за избор на гадже/съпруга, но такъв не съществува.
Има само няколко правила, по които ако човек се води, доста добре ще му се получават нещата не само с жените, ами и в живота.
Да почнем от там, че трябва да бъдеш пич, да знаеш горе-долу какво търсиш/искаш и да си условно казано интересен.
Имах един познат, който се беше женил около 6 пъти, а понеже от отдавна не съм го виждал или чувал, предполагам че броя на браковете му е набъбнал.
Та тоя, запознае се с някоя жена и след седмица, макс месец и предложи, след втория или третият път, когато се видехме и ми каже "копеле, влюбен съм, ще се женя", ми се идеше да му прасна един в овчата муцуна, щото разбира се придобиваше и вид на някакъв олигофрен, абе пълна програма на "влюбен", гледа с овчи поглед, обяснява ти как е единствената и колко е невероятна...ама това като се повтори 2-3 пъти, вече идва на нагорно за всички слушатели.
По повод това да си интересен, имам пък друг познат, който живееше с 2 жени...
Значи имаше сериозна приятелка, която бачкаше престижна работа и носеше кинти в къщи, тоя льохман обаче се запозна с друга девойка и от начало, гаджето му беше в бяс, разделяха се, събираха се, ама и другата не оставяше, един ден дойде и ми вика че и тримата щели да ходят заедно на море, и че обяснил на приятелка номер 1, че онази, номер две е бедна и море не е виждала...
Убедителен тип, няколко месеца по-късно заживяха заедно
и с това се затвърди поговорката "Не е важно да си прав, важното е да си убедителен"
И като казваме убедителен, основното е да умеете да убеждавате, не да се налагате, най-важното е половинката сама да стигне до извода, който вие сте споделили.
И не забравяйте да сте интересни, не да си мислите че заведете ли я на вечеря, сте постигнали ебаси романтичният връх.
Аз от живата съм разбрал едно, много по-трудно е да скъсаш с някой, от колкото да го задържиш, в смисъл че тая глупост че хората НЕ сме моногамни е невярно, хората обичаме еднообразието във всичко, вярно, че казваме "дано утрешният ден е по-забавен", но тайно се надяваме да е същият като днешният (спокоен) ден.
Към автора на темата-пич, не търси веднага с какво и как да запълниш дупката, която се е отворила, намери си кръг от познати и приятели и чакай нещата да се случват!
Има само няколко правила, по които ако човек се води, доста добре ще му се получават нещата не само с жените, ами и в живота.
Да почнем от там, че трябва да бъдеш пич, да знаеш горе-долу какво търсиш/искаш и да си условно казано интересен.
Имах един познат, който се беше женил около 6 пъти, а понеже от отдавна не съм го виждал или чувал, предполагам че броя на браковете му е набъбнал.
Та тоя, запознае се с някоя жена и след седмица, макс месец и предложи, след втория или третият път, когато се видехме и ми каже "копеле, влюбен съм, ще се женя", ми се идеше да му прасна един в овчата муцуна, щото разбира се придобиваше и вид на някакъв олигофрен, абе пълна програма на "влюбен", гледа с овчи поглед, обяснява ти как е единствената и колко е невероятна...ама това като се повтори 2-3 пъти, вече идва на нагорно за всички слушатели.
По повод това да си интересен, имам пък друг познат, който живееше с 2 жени...
Значи имаше сериозна приятелка, която бачкаше престижна работа и носеше кинти в къщи, тоя льохман обаче се запозна с друга девойка и от начало, гаджето му беше в бяс, разделяха се, събираха се, ама и другата не оставяше, един ден дойде и ми вика че и тримата щели да ходят заедно на море, и че обяснил на приятелка номер 1, че онази, номер две е бедна и море не е виждала...
Убедителен тип, няколко месеца по-късно заживяха заедно

И като казваме убедителен, основното е да умеете да убеждавате, не да се налагате, най-важното е половинката сама да стигне до извода, който вие сте споделили.
И не забравяйте да сте интересни, не да си мислите че заведете ли я на вечеря, сте постигнали ебаси романтичният връх.
Аз от живата съм разбрал едно, много по-трудно е да скъсаш с някой, от колкото да го задържиш, в смисъл че тая глупост че хората НЕ сме моногамни е невярно, хората обичаме еднообразието във всичко, вярно, че казваме "дано утрешният ден е по-забавен", но тайно се надяваме да е същият като днешният (спокоен) ден.
Към автора на темата-пич, не търси веднага с какво и как да запълниш дупката, която се е отворила, намери си кръг от познати и приятели и чакай нещата да се случват!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Приятелю аз имам зад гърба си 12-13г живот с едно момиче и нещата вече (от 3 години) поемат към разруха, не се мъчи и не се самообвинявай, гледай само напред, защото с минало не се живее. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Bogat-Beden написа:Моля ти се,само не ми казвай,че се възхищаваш на такава мъжка к.рва,гонещ богати жени..
Не, не се възхищавам грам че е голд-дигър, но на такива типове като него, Чарли Шийн и т.н ме впечатлява егоизма който са развили. Егоизма е вреден за другите и добре за този който го притежава. Мъжка к*рва няма, всяка жена може да бъде „лека“, но мъжа за да е „лек“, трябва да е преуспял и желан от жените, да знае как да контактува с тях, затова и „играчите“ се издигат на пиедестал както от жени, така и от мъжете.. както е бил Казанова примерно.
Аз не съм играч, но може би го имам вътре в мен и ако се разделя след 6г връзка мога и да стана. Възможно е моята мацка да е усетила това, да усеща че щастието ми не зависи напълно от нея, че имам силата да се изправя и да продължа напред и точно това да я задържа до мен. Не говоря за това да си напълно неебателен, да не ти пука за нея, напротив никога не съм я пренебрегвал и съм я правил и правя щастлива, малки жестове и не толкова малки за да й показвам колко много значи за мен но въпреки това пак съм готов да продължа..
Как се нарича това? Не знам.. но според мен е един дзен поглед – няма как да задържиш един човек до себе си на сила, няма правилна формула на поведение с която да си „гарантираш“ ХХ години че ще бъдете заедно.. ще го обсипвам с внимание всеки ден, всички желания ще й изпълнявам и за това вианги ще бъде МОЯ. Или пък обратният вариант на непукизъм. Всъщност всичко се заключва в това че никой не може да бъде Наш.. жената избира дали да бъде с нас или не.. и ако е решила да продължи напред Нищо не може да я спре. Ако живеш с мисълта че човека до теб е свободен, свободен по всяко едно време да реши да си тръгне, няма да си толкова уязвим и нуждаещ се (needy). На силните мъже щастието им не зависи на 100% от жената до тях, дори от приятели до тях, а от това че съществуват и правят нещата които обичат. Жените обичат такива мъже, които имат и капка себедостатъчност, сила на характера ако искаш го наречи.. Ако можеш да продължиш живота си по този начин и утре намериш твоето момиче, тя ще го оцени.. тогава съм сигурен че твоята ще си скуби косите, когато е попаднала на поредният needy за внимание принцеса

- ChrisX3
- Потребител
-
- Кара: E83 X3 2.0d 2008г.
Venko, погледни нещата от друг ъгъл.
Представи си, че с тази жена беше създал семейство, беше построил къщата и имаше 1-2 деца и в един момент на нея й прищрака, че живота който има не й харесва и си бие камшиците?
Радвай се че това което се случва с теб, се случва сега, така живота ще те поочука малко, но ще станеш по-силен характер, ще си направиш изводите и ще си готов за "истинската".
Понякога в живота става така - трябва да освободиш място, за да дойде по-добро.
Представи си, че с тази жена беше създал семейство, беше построил къщата и имаше 1-2 деца и в един момент на нея й прищрака, че живота който има не й харесва и си бие камшиците?
Радвай се че това което се случва с теб, се случва сега, така живота ще те поочука малко, но ще станеш по-силен характер, ще си направиш изводите и ще си готов за "истинската".
Понякога в живота става така - трябва да освободиш място, за да дойде по-добро.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Venko написа: Лошото е, че не я искам и никога не съм я искал.
За ебането трябва да се потиш, ама свирка не се отказва

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Абе вие го обърнахте на лична драма тая тема
то не беше горкият пред самоубийство (вижте името на темата
)
после не беше бате шефе, а момата долен парцал.
сега вече е дон хуан де марко и само дране му е в главата
брат, гаси телевизора и си лягай, че форумните е*ачи така като гледам ще се подкарвате скоро скоро
, само гледайте да има ОРГАНИЗАЦИЯ

то не беше горкият пред самоубийство (вижте името на темата

после не беше бате шефе, а момата долен парцал.
сега вече е дон хуан де марко и само дране му е в главата
брат, гаси телевизора и си лягай, че форумните е*ачи така като гледам ще се подкарвате скоро скоро

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
На жена дай ситна леща, много деца и мокри дръва – да не мисли за глупости. 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аве ако има някоя за клецане - вземи една обувалка и и го нахакай барабар с макарите, хич не прощавай - кво му е лошото?
в момента не осъзнаваш, но си супер уреден и имаш само да си бачкаш, живееш и да изчакаш да се появи другата, новата, подходящата жена - а тя ще дойде, няма начин, стига да искаш. те това е, няма друга истина

в момента не осъзнаваш, но си супер уреден и имаш само да си бачкаш, живееш и да изчакаш да се появи другата, новата, подходящата жена - а тя ще дойде, няма начин, стига да искаш. те това е, няма друга истина
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Venko написа:Различни тези изказахте колеги.
Недей много да лежиш на това,че и аз си мислех,че познавам бившата ама се разделихме и след седмица направо си тръгна с друг...и аз си мислех,че й е трудно да си хареса някой ама глей ква стана

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME