Платен/охраняем паркинг в Лозенец?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Платен/охраняем паркинг в Лозенец?

Мнение от vixx » 23 Юли 2015, 20:30

Колеги, предстои ми ходене на българско море за първи път от доста време и дочувам , че на Лозенец няма платени паркинги, които да са охраняеми.
Може ли някой да сподели дали има къде да се държи на сигурно колата или да си ходя с А-класата и да не я мисля?

Мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Платен/охраняем паркинг в Лозенец?

Мнение от Gqbriel » 23 Юли 2015, 22:19

vixx написа:Колеги, предстои ми ходене на българско море за първи път от доста време и дочувам , че на Лозенец няма платени паркинги, които да са охраняеми.
Може ли някой да сподели дали има къде да се държи на сигурно колата или да си ходя с А-класата и да не я мисля?

Мерси предварително.

Ти сериозно ли?Не се обиждай - но каско нямаш ли...какво значение е дали е на Лозенец или в София/Пловдив и т.н
Къде къде по- коли има по черноморието - какво точно те притеснява,че не си с А регистрация - какво ще и направят различно от в твоя град.. :dunno: да не си отидеш с колата,защото те е страх - ако беше с нещо ,с цена над 100к евр да ти е притеснено но :driving:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 23 Юли 2015, 23:17

Не се обиждам:)
Та някой знае ли дали има паркинг там?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 24 Юли 2015, 0:04

срещу хотел Friends има паркинг в двора на една къща, 5 или 7 лв на вечер. не е точно охраняем, но можеш да говориш с хората да си паркираш колата вътре и да я затапят с поне още една кола (отделно, че собственикът запушва входа с неговата вечер). паркирал съм си м3ката там няколко пъти и не е имало проблем.
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 24 Юли 2015, 0:18

oxam написа:срещу хотел Friends има паркинг в двора на една къща, 5 или 7 лв на вечер. не е точно охраняем, но можеш да говориш с хората да си паркираш колата вътре и да я затапят с поне още една кола (отделно, че собственикът запушва входа с неговата вечер). паркирал съм си м3ката там няколко пъти и не е имало проблем.

Евала , колега!
Благодаря ти! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Мнение от expl0de » 24 Юли 2015, 10:50

А дискотеки има ли там, и аз мисля в началото на Август да почивам в Лозенец. Паркингите вече са ясни, остава да има нощен живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Юли 2015, 11:07

Офф: пазете се от чревни вируси в Лозенец, най-добре пийте пробиотици предварително.
Затова не ходя там!
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 24 Юли 2015, 11:18

И аз началото на август съм в Лозенец. Шаро и DrivingGod ме запалиха за там с едни уникални снимки. Благодаря за инфото с паркинга, явно ще го окупираме :drinking:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 24 Юли 2015, 11:22

barty написа:Офф: пазете се от чревни вируси в Лозенец, най-добре пийте пробиотици предварително.
Затова не ходя там!

:OT:

Ко? :conf:

Макар че миналата година, от нищото, такъв shit attack имах че като се качих на баварката в Лозенец, не мръднах от седалката до София, защото знаех, че ако стана, дюзата ще се отвори за дълго. :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 24 Юли 2015, 12:03

stocky написа:И аз началото на август съм в Лозенец. Шаро и DrivingGod ме запалиха за там с едни уникални снимки. Благодаря за инфото с паркинга, явно ще го окупираме :drinking:

Еми свиркайте като сте там,абе само Hacienda е уникално,другия плаж мен лично ме дразни (Vanilla Bay) ..иначе храна - Friends препоръчвам - нон стоп е пълно вечер май само с резервации иначе абсурд - цени дори бих казал нормални,имайки предвид че е курорт..
Пример - 2пъти узакис,бейби калмари(аз както съм на работа и съм на 30-а мин от там почнах да се чудя дали да не паля :) ),2 страхотни салати с прошуто и още неква,2 бири,некви магданозени алабала кифтета,риба,талиатели и още нещо - 80лв ни взеха (4ма) аз повече плащам в София

Айде 90ка жии очертава се група :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vixx » 24 Юли 2015, 18:02

Преди 5 години за последно бах там и 4 човека се надпреварвахме за тоалетната. А дано сега да минеме метър. Аз ще съм там до около 5 август, така че ако се събирате на бири свиркайте, които сте там

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 27 Юли 2015, 13:36

На Хасиенда/ Патрон е okey.
Другите плажове включително този на Оазис и към Summer mood не стават.
Иначе препоръчвам и на Аркутино плажа ( като се идва от лОзенец табелата я е хванала липсата - така че се оглеждайте вдясно за голям хотел Аркутино( който не го знае къде е де! ))

4-5 лв беше за колата за цял ден + 20кинта чадър с два шезлонга, но беше страшно приятно и не е пренаселено!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Назад към Извън Темата