НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: НВ-ВМХ

... изроди
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Винаги се чудя.. в магазина се продават домати, краставици, салата, яйца. Вярно е, че са гадни ама поне го виждаш. Ми купи си и си направи салатата баси. За кой чеп ще си купиш готова салата?
Гледам разни майки, не ходят на работа по 2-3 години, уж гледат децата си. Пазаруват с кошниците пюрета, био мио.. каква друга работа имаш ако не да му свариш там една шепа неща и да му направиш да яде баси че купуваш готова храна.
Гледам разни майки, не ходят на работа по 2-3 години, уж гледат децата си. Пазаруват с кошниците пюрета, био мио.. каква друга работа имаш ако не да му свариш там една шепа неща и да му направиш да яде баси че купуваш готова храна.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Да не говорим, че готовата храна излиза между 2 и 4 пъти по-скъпо... Съквартиранта ми яде по-малко, храни се основно с картофи/ориз/руска салата, а дава повече пари от мен. Пък аз съм яко на пържоли
Ако един ден не ям пържоли, почва лошо да ми става 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Преди 2 седмици бяхме някъде и нещо не остана време да приготвя месото. И викам- айде, ще ядем пица от Виктория. Ми тя 30лв деба и пицата..
Цяла нощ пих вода като олигофрен и кво.. дадох 30лв за едно кило брашно и малко салам?
Имам приятели, които викат- ти много пари даваш за ядене, аз не мога толкова да дам. А ходят редовно по ресторанти и пицарии.

Имам приятели, които викат- ти много пари даваш за ядене, аз не мога толкова да дам. А ходят редовно по ресторанти и пицарии.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз съм имал същите спорове - по заведенията човек не усеща как вървят парите, а в магазина хубавото сирене и месо му правим сметка. Една паста с чаша вино е колкото две кила свинско. Друг въпрос колко хора могат да си позволят двете неща. Що се отнася до Виктория - аз също съм жаден цяла нощ след като ям пица там. Развалиха зверски храната, удариха го на съвсем долнопробни продукти и вървят по пътя на Хепи. Само в ловния парк държат някакво качество...
Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Банда,на село съм малко ас ..
И по този повод ям по един път на два дни нещо по-смислено, през останалото време ям само краставици като изоглавен..Сигурно по килограм и нещо-два на ден.И не огладнявам-не знам дали е все пак от калориите в тях или от жегите,но..
И по този повод ям по един път на два дни нещо по-смислено, през останалото време ям само краставици като изоглавен..Сигурно по килограм и нещо-два на ден.И не огладнявам-не знам дали е все пак от калориите в тях или от жегите,но..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Банда,на село съм малко ас ..
И аз съм така като се прибера

общо взето съдържанието ѝ е само вода така, че не се безпокой за калориите

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Leon написа:Аз съм имал същите спорове - по заведенията човек не усеща как вървят парите, а в магазина хубавото сирене и месо му правим сметка. Една паста с чаша вино е колкото две кила свинско. Друг въпрос колко хора могат да си позволят двете неща. Що се отнася до Виктория - аз също съм жаден цяла нощ след като ям пица там. Развалиха зверски храната, удариха го на съвсем долнопробни продукти и вървят по пътя на Хепи. Само в ловния парк държат някакво качество...
Викторията е пълен шит, в РИНГ мола бях преди 10 дена, не ми се говори, след като хапнах после се сцепих от болки в стомаха, и дадохме 40 лева за 2 пици и 2 води
Храната по заведенията ми става все по безвкусна и гадна и всичко ми е гнусно, а после че пърдя и се оригвам като звяр е друга тема

Кажете от къде взимате риба
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
На сач - слагаме, на скара - само леко сол
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
http://www.deadlymedicines.dk
Тоя пич, ако говори истината а не си е намерил ниша да си развива блога е доста интересно това четиво. Не, че е голяма тайна де.
Човека не е случаен, доста сериозен учен си е.
Тоя пич, ако говори истината а не си е намерил ниша да си развива блога е доста интересно това четиво. Не, че е голяма тайна де.
Човека не е случаен, доста сериозен учен си е.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Отдавна се говори, че почти всички mass shooters в щатите са на някакви лекарства (антидепресанти и т.н.), но заради медицинската тайна не може да се разкрие на какви... естествено фармацефтичните компании са огромни рекламодатели в медиите и всеки може да си сметне 2+2 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
на мен нв-вмх ми отиде по дяволите.. в тия жеги никакво месо, нито мазнини ми се ядат.. освен ако не е прясна риба като по-лека храна, много домати и сирене, малко плодове, 100 грама тахан, хляб или шоколад и много, много вода 4-5 литра на ден. иначе вече съм 89кг, фастинга си го спазвам всеки ден, но и мускули загубих с намаленият протеин, но като цяло съм доволен от резултата, януари бях 98
искам да сваля до 15% мазнини и може би ще успея до края на есента, не си давам мн зор.. картофи, ориз и всякви варива грам не ми се ядат дори
но нещо апетита към пълнозърнест хляб тип домашен, с много масло, кашкавал и доматки ми е неустоимо за първо ядене 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд