Сервиз за мобилни телефони (стара нокия)
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Сервиз за мобилни телефони (стара нокия)
Привет колеги,
Нещо съм пошантавял тея дни и изрових от шкафа една нокия 8800 сироко.
Преди години я изпрах и общо взето не работи читаво. Към нея изрових и едно чисто 8800, което пък има проблем със СИМ слота.
Та идеята ми е да направя 1 телефон от 2та и да си цъкам сирокото, защото буквално изглежда като ново и ме радва много.
Въпросът ми е дали имате опит със сервизи за мобилни телефони (за София) и дали някой може да ме насочи към подходящ сервиз, където може да ми свършат работа и помогнат на сирокото да заработи.
Нещо съм пошантавял тея дни и изрових от шкафа една нокия 8800 сироко.
Преди години я изпрах и общо взето не работи читаво. Към нея изрових и едно чисто 8800, което пък има проблем със СИМ слота.
Та идеята ми е да направя 1 телефон от 2та и да си цъкам сирокото, защото буквално изглежда като ново и ме радва много.
Въпросът ми е дали имате опит със сервизи за мобилни телефони (за София) и дали някой може да ме насочи към подходящ сервиз, където може да ми свършат работа и помогнат на сирокото да заработи.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Re: Сервиз за мобилни телефони (стара нокия)
колега 8800 и сирокото са различни телефони.8800 значи е за лентов кабел доколкото си спомням е с дисплея тогава струваше 150 лв + труд
3 мнения
• Страница 1 от 1