ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА БМВ ФОРУМА
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 330 xi
- Мечтае да кара: BMW F82 M4
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА БМВ ФОРУМА
Колеги, приятели и познати, от 2013г. следя форума, научих се на много неща, които в ПГТЕ "Хенри Форд" не са си и помисляли да ни учат. Запознах се с доста хора, обмениха доста техен опит с мен и искам да пусна тази тема не за проблем с колата, те тези наши е36-ци винаги ще имат проблеми - ами за това да изкажа колко съм признателен на всеки който ми помогнаха и ми дадоха акъл, познание или съвет. Отделили са си от времето за мен и за това:
БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ ЗА ВСИЧКО ! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА И ЧЕ КОГАТО СЪМ ИМАЛ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ВИЕ СТЕ МИ ПОМОГНАЛИ ! БЛАГОДАРЯ И НА ОНЕЗИ КОИТО СА МИ СЕ ПОДИГРАВАЛИ ИЛИ СА МЕ ПОРИЦАВАЛИ ЗАЩОТО ПАК СА МИСЛИЛИ ЗА МЕН И ЗА МОЯ ЖИВОТ, ЗА ДА НЕ ПОВТАВЯМ ОБИКНОВЕННИ ГРЕШКИ И ТОВА ДА МИ КОСТВА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛАТА ЗАЩОТО ТОВА Е ЛАМАРИНА А ТЯ СЕ ПРАВИ !
ЦЕНЯ ВИ И ВИ УВАЖАВАМ, СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
Тук който иска може да изкаже мнението си, да благодари на някои или да си замълчи ако иска, но всички ние знаем, че един без друг нямаше да сме това което сме. За някои семейство, за други познати, за трети приятели. Първо беше само БМВ СЪБОРА и седмичните събирания, а тази година за пръв път представиха и шампианата BMW Cup - защо ? Защото организаторите искат да сплотят феновете на БМВ в едно семейство. Като видиш закъсало БМВ да спреш дори и да си на магистралата и то да е в обратна посока, ВИНАГИ когато можеш - да помагаш независимо от обстоятелствата, както и да решаваме проблемите, така и да се забавляваме заедно. ЗАЕДНО В ТРУДНО И В ХУБАВО. Това е целта за мен, а колко от нея ще се реализира зависи само от НАС
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ И БЪДЕЩИ И СЕДАШНИ ЕНТУСИАСТИ ВСИЧКО НАЙ - ХУБАВО И ВИНАГИ БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ С ВРАТИТЕ НАПРЕД

БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ ЗА ВСИЧКО ! БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА И ЧЕ КОГАТО СЪМ ИМАЛ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ВИЕ СТЕ МИ ПОМОГНАЛИ ! БЛАГОДАРЯ И НА ОНЕЗИ КОИТО СА МИ СЕ ПОДИГРАВАЛИ ИЛИ СА МЕ ПОРИЦАВАЛИ ЗАЩОТО ПАК СА МИСЛИЛИ ЗА МЕН И ЗА МОЯ ЖИВОТ, ЗА ДА НЕ ПОВТАВЯМ ОБИКНОВЕННИ ГРЕШКИ И ТОВА ДА МИ КОСТВА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛАТА ЗАЩОТО ТОВА Е ЛАМАРИНА А ТЯ СЕ ПРАВИ !
ЦЕНЯ ВИ И ВИ УВАЖАВАМ, СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
Тук който иска може да изкаже мнението си, да благодари на някои или да си замълчи ако иска, но всички ние знаем, че един без друг нямаше да сме това което сме. За някои семейство, за други познати, за трети приятели. Първо беше само БМВ СЪБОРА и седмичните събирания, а тази година за пръв път представиха и шампианата BMW Cup - защо ? Защото организаторите искат да сплотят феновете на БМВ в едно семейство. Като видиш закъсало БМВ да спреш дори и да си на магистралата и то да е в обратна посока, ВИНАГИ когато можеш - да помагаш независимо от обстоятелствата, както и да решаваме проблемите, така и да се забавляваме заедно. ЗАЕДНО В ТРУДНО И В ХУБАВО. Това е целта за мен, а колко от нея ще се реализира зависи само от НАС
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ И БЪДЕЩИ И СЕДАШНИ ЕНТУСИАСТИ ВСИЧКО НАЙ - ХУБАВО И ВИНАГИ БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ С ВРАТИТЕ НАПРЕД

БМВ - Радостта от дрифта :d
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА БМВ ФОРУМА
Хехе. Много готино. И аз благодаря на всички, които са част от обществото и помагат да се развиваме - и като водачи, и като собственици, и ентусиасти.
Бъдете здрави и нека усмивките са на лицата ви!

Бъдете здрави и нека усмивките са на лицата ви!

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Да, страхотен пост.Дори комай именно от повече такива постове имаме нужда в този форум.Поздравления, сърдечни поздравления за колегата пуснал поста, за самия него!Благодарността е едно от най-ценните качества и много хора не си дават сметка за силата, позитивите и дивидентите, която ни носи тя през целия ни съзнателен живот.А да благодариш на тези които са били срещу теб(дори на враговете си).....единици са тези, които го умеят и съзнават значението на това.Жив и здрав бъди колега!Дай Боже повече да се нароят като теб, мислещи и благодарни!Ставам и отивам на порта да изпия една ледена бира за твое здраве! 

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Аз пък искам да благодаря за нещо много елементарно - на всички колеги, с които не се познаваме, но като се разминаваме на пътя махат, светкат или ти сочат колата и дават палец нагоре... Такива дреболии просто не е реално колко щастлив те правят...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Аз съм благодарен на всички колеги,на които като се ведим на светофарите и мислят това, което аз мисля
! Денят ми става по готин
. Огромни благодарности на форума и отзивчивите потребители. 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
BMWPetar написа:Аз пък искам да благодаря за нещо много елементарно - на всички колеги, с които не се познаваме, но като се разминаваме на пътя махат, светкат или ти сочат колата и дават палец нагоре... Такива дреболии просто не е реално колко щастлив те правят...
видя ли кола с емблеми на форума,винаги поздравявам

и все пак и аз изказвам благодарности на създателите на форума,доста,ама доста неща научих от тук,и с доста хора се запознах.
сетих се че и аз пуках такава тема преди доста време-http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=243529
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
7 мнения
• Страница 1 от 1