"Безсмъртната" форумна нинджа
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
"Безсмъртната" форумна нинджа
Първо извинявам се ако темата не е за тук,нямах намерение да пиша,но просто нямаше как.
Браво на колегата днес в град Сливен,който имаше късмет днес и не можа да прегази някой след селските му изпълнения в града и разбира се имаше и късмет да не се погуби сам. Браво за това,че си вдигна акциите след тези изпълнения и тази вечер някоя ковра ще му върже сигурно. Браво и за колата,защото до днес ми харесваше като гледам нейните снимки от последния събор,значи и на фотографите е грабнала окото,но просто материала е излязал калпав на задкормилното човече. Човека с който пътувах се надява следващия път да се надене от бързане между два от камионите му и първия да спре рязко,а другия да пропусне и се чудеше колко дни след това ще отворят смачканата кконсервна кутия!?
Колега,сигурен съм че ще го прочетеш. Бегай следващия път на летището,поне си имате такова. А не да се казва кой колко е бил примерен в населено място,а и извън него.
Повече яснота ще напиша след два дни,че сега пиша от телефона и няма достъп до компа. Пак се извинявам,но нямаше как!
Браво на колегата днес в град Сливен,който имаше късмет днес и не можа да прегази някой след селските му изпълнения в града и разбира се имаше и късмет да не се погуби сам. Браво за това,че си вдигна акциите след тези изпълнения и тази вечер някоя ковра ще му върже сигурно. Браво и за колата,защото до днес ми харесваше като гледам нейните снимки от последния събор,значи и на фотографите е грабнала окото,но просто материала е излязал калпав на задкормилното човече. Човека с който пътувах се надява следващия път да се надене от бързане между два от камионите му и първия да спре рязко,а другия да пропусне и се чудеше колко дни след това ще отворят смачканата кконсервна кутия!?
Колега,сигурен съм че ще го прочетеш. Бегай следващия път на летището,поне си имате такова. А не да се казва кой колко е бил примерен в населено място,а и извън него.
Повече яснота ще напиша след два дни,че сега пиша от телефона и няма достъп до компа. Пак се извинявам,но нямаше как!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Re: "Безсмъртната" форумна нинджа
.
Последна промяна jorsenbmw на 13 Авг 2015, 13:57, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Изгарям от нетърпение да видя коя е тази Сливенска гордост …макар смътно да се досещам. 
…а каква е колата, или очакваш тази нощ любопитството да ни изгризе

…а каква е колата, или очакваш тази нощ любопитството да ни изгризе

Последна промяна Atsalov на 13 Авг 2015, 1:08, променена общо 1 път
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
99.9% e36
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Не,не е е36,че щеше да ме е срам че карам и такова. Доста по-добро,но водача с две мозъчни гънки-да яде и да с..е. Към енергото се е запътил,дали бързо или бавно-десния крак ще покаже.
- Atsalov
- Ацалов
-
Ееееее,разби моите и на колегата host съмненията

…аз отпадам от играта, не ми се ровят снимки да гледам,ще изчакам тихо и спокойно развръзката.

…аз отпадам от играта, не ми се ровят снимки да гледам,ще изчакам тихо и спокойно развръзката.

- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Досещам се за една м5ца , с много клипове в нета 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Поне кажи какъв модел е колата, колега.... да не се налага да проверяваме насам натам

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Atsalov
- Ацалов
-
… че тази нощ сън ни чака, а утре работа

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
.
Последна промяна jorsenbmw на 13 Авг 2015, 13:57, променена общо 1 път
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
Не исках да пиша регистрационен номер и модел,но виждам че колега го е написал в темата,а друг е познал и колата от клиповете.
Всеки кара бързичко понякога,никой не трябва да го отрича,както не го отричам и аз,но поне да застрашава само него си. Утре този ще попадне на москвич без огледала и край. И кой виновен после-този който летял ниско или този,който не му отворил път на светофара!?
Всеки кара бързичко понякога,никой не трябва да го отрича,както не го отричам и аз,но поне да застрашава само него си. Утре този ще попадне на москвич без огледала и край. И кой виновен после-този който летял ниско или този,който не му отворил път на светофара!?
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
И аз вчера станах свидетел на малоумното шофиране на иякакъв човечец с черна сливенска М5 на АМ Тракия. Скорост от над 200, изпреварване от всички страни на всякакви МПС, никаква толерантност към другите на пътя. Желая му безаварийно шофиране, но по-добре само безаварийно и без шофиране!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
Родителското тяло на лицето управляващо автомобила ,повод за който е темата е полицейски служител........Има един момент на недосегаемост и че закона е повече закон за едни и по-малко за други.
В Сливен съм забелязал е нормално 19-21 годишни келеши да разполагат с коли по 400-500 к.с. Наистина са доста на брой за такъв малък град.
...........
В Сливен съм забелязал е нормално 19-21 годишни келеши да разполагат с коли по 400-500 к.с. Наистина са доста на брой за такъв малък град.
...........
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
jorsenbmw написа:Родителското тяло на лицето управляващо автомобила ,повод за който е темата е полицейски служител........Има един момент на недосегаемост и че закона е повече закон за едни и по-малко за други.
...........
Дървото или бетонния стълб няма недосегаемост. Пред тях всички коли са равни и иизобщо не им пука колко пари или влияние ще извадиш на момента. Сливен града на к.рвите,но малко тъпички,че си дават парите на пишлигарковците,които пък си мислят.че всичко,което хвърчи се яде,но понякога хвърчи и камък и тухла.
Последна промяна Stoqnov_1979 на 13 Авг 2015, 2:07, променена общо 1 път
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Eм то хубаво стълб ама трябва ли и невинни хорица да си заминават покрай такива "недосегаеми" фантоми... дано никому не се случва ама ... понякога към тежкия десен крак трябва да се прикача и главата, че иначе 

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4