Защо Заключиха Темата за Нинджата? :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Защо Заключиха Темата за Нинджата? :)

Мнение от efren » 13 Авг 2015, 17:21

Няколко възможни отговора в кратък тест:

А. Защото имаше потенциала да се превърне в най - дългата тема на седмицата...

Б. Защото таткото се оказа по-сериозен от очакваното.

В. Защото стана банална.

Г. Защото чухме безброй очевидци, но всичките са си забравили телефона и не могли да снимат клипче.

Д. Друга причина.

С риск да ме накаже някой модератор, администратор и пр., когато заключите тема с голям интерес за кратко време не е лошо да се споменат няколко думи за да се замажат очите на потребителите...
Ако не може да се измисли нищо предлагам копи/пейст на следното:

"Поради поява на лични нападки в темата, отправени без прилагане на съответните доказателства в подкрепа на нападките и поради опасността от привличането на форума под отговорност за това, че подпомага извършването на обидни и клеветнически действия спрямо трето лице, темата се заключва по съвет на юристконсулта на форума!"

Иначе казано 4 страници слушахме за лошия без нито един клип, а пък модераторите заключиха темата без обяснение - странно, но по нашенски.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Re: Защо Заключиха Темата за Нинджата? :)

Мнение от KPETEH » 13 Авг 2015, 17:27

Това беше суууупер тъпа и безмислена тема, която нямаше да доведе до никакви резултати, както и твоята :yes: Ако ти се гледа сеир, пусни си некой брадър...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 13 Авг 2015, 17:33

Както и моята "тъпа и безСмислена" или "няма да доведе до резултат"?

А. Тъпа и безСмислена - твоя субективна преценка

Б. Няма да доведе до резултат - искаш да кажеш, че познаваш модераторите и знаеш че ще продължат да трият теми без обяснение?

Заб. Половината теми във форума са безкрайно безСмислени ама си седят...
Последна промяна efren на 13 Авг 2015, 17:37, променена общо 1 път
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 13 Авг 2015, 17:33

За киселото мляко е страшно умна тема.
Форум Бг.мама пасти да яде!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Авг 2015, 17:49

Защото темата си противоречи с някои от правлилата на форума и някой от модераторите е сметнал за нужно да я заключи. И на мен ми беше интересна, но това е положението.

Аз пък ще заключа тази ;)
Изображение

Назад към Извън Темата