Платен паркинг във Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Платен паркинг във Варна

Мнение от spower » 17 Авг 2015, 16:42

Към колегите от Варна бих искал да попитам дали имат представа за нощувка дали има възможност да се ползва паркинга на ул. Александър Дякович под хотела. Прилагам снимка на паркинга от ляво:
parking .jpg
че ще отседна за седмица в района и да не се притеснявам за колата. Ако се сетите някъде наоколо за друг паркинг споделете :)
Благодаря предварително на отзовалите се!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Re: Платен паркинг във Варна

Мнение от Делян » 17 Авг 2015, 21:43

До колкото знам е стандартен охраняем паркинг и не виждам причина да не можеш да си оставиш колата там, освен ако не е пълен.
Освен него, най-близкият, за който се сещам е на ул. Д-р Пискюлиев, Колхозен пазар. Бариерата, където е таксито.

П.С. сетих се за един(не съм 100% сигурен дали е платен, охраняем), който е малко по-надолу по Дякович, на около 100-200 м от този, който си показал.
Намира се в дъното на паркинга на автобусите, където е базата на Триумф такси.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Платен паркинг във Варна

Мнение от spower » 18 Авг 2015, 9:53

Делян написа:До колкото знам е стандартен охраняем паркинг и не виждам причина да не можеш да си оставиш колата там, освен ако не е пълен.
Освен него, най-близкият, за който се сещам е на ул. Д-р Пискюлиев, Колхозен пазар. Бариерата, където е таксито.

П.С. сетих се за един(не съм 100% сигурен дали е платен, охраняем), който е малко по-надолу по Дякович, на около 100-200 м от този, който си показал.
Намира се в дъното на паркинга на автобусите, където е базата на Триумф такси.

Точно до Ауто+ срещу базата на такситата и обръщалото отсядам, но имам неприятен спомен от преди две години там и затова искам да я сложа на охраняем паркинг да спя спокойно. Пък и с малко дете ще съм и не е много оферта да се прибираме после с автобуса до София :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Назад към Извън Темата