Възможно ли е да си върна..
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Възможно ли е да си върна..
Преди време си бях изтрил цялата хронология с един човек във фейсбук, но сега искам да си я върна
дали има някакви скрити менюта или някакъв друг начин да си я върна ? Питах разни хора, но само ме отчайват, а тук ще го прочетат доста хора и се надявам някой да помогне, ако е възможно.. 

Re: Възможно ли е да си върна..
дай на съобщенията /messages/ и горе има едно More -> Archived.
Масово не се знае, че като се изтрие от хронологията отиват там и приятелките така хващат чатовете с други
Масово не се знае, че като се изтрие от хронологията отиват там и приятелките така хващат чатовете с други

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
няма ги и там...
- Black Cat
- Потребител
-
- Кара: Тротинетката на учинайка си
doomy525 написа:дай на съобщенията /messages/ и горе има едно More -> Archived.
Не се знае, защото просто не е вярно това. Отиват в "Archived", само ако ги архивираш. Ако дадеш на "Изтриване на разговора", както явно е направил авторът на темата, всичко си заминава вовеки и няма как да го върнеш по никакъв начин.

Последна промяна Black Cat на 17 Авг 2015, 19:59, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
Black Cat написа:doomy525 написа:дай на съобщенията /messages/ и горе има едно More -> Archived.
Не се знае, защото просто не е вярно това. Отиват в "Archived", само ако ги архивираш. Ако дадеш на "Изтриване на разговора", както явно е направил автора на темата, всичко си заминава вовеки и няма как да го върнеш по никакъв начин.
точно това направих, но това са компютри и винаги остава нещо някъде и затова си тая тука една надеждичка, че някой хакер ще се включи и ще спаси положението

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, мани хакерите
. Драсни един мейл на съпорта на фейсбук, ако има някой, който знае как да ти помогне то това са те.

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
Venko написа:Колега, мани хакерите. Драсни един мейл на съпорта на фейсбук, ако има някой, който знае как да ти помогне то това са те.
и аз това си мислех ей сега, но кои са тези изобщо

http://www.computertrickstips.com/recov ... -messages/ пробвай да си свалиш архивно копие, тука пишат, че с него ставал номера, не съм го пробвал лично
Не Мы такие, Жизнь такая
Black Cat написа:doomy525 написа:дай на съобщенията /messages/ и горе има едно More -> Archived.
Не се знае, защото просто не е вярно това. Отиват в "Archived", само ако ги архивираш. Ако дадеш на "Изтриване на разговора", както явно е направил авторът на темата, всичко си заминава вовеки и няма как да го върнеш по никакъв начин.
Явно са го променили, защото преди една година беше така..моя грешка

enjoy life and drink cold beer

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Другия човек има цялата хронология
Помоли го да ти я прати, освен ако не е някоя свалка, тогава ще прозвучи кофти 

- Black Cat
- Потребител
-
doomy525 написа:Black Cat написа:doomy525 написа:дай на съобщенията /messages/ и горе има едно More -> Archived.
Явно са го променили, защото преди една година беше така..моя грешка
Да не би да се бъркаш с това хиксче, което се вижда до всяко едно съобщение, когато отвориш секцията с "Messages" на цял екран?

Иначе, мисля, че и преди, като си изтриеш съобщението, изчезваше отвсякъде.

За съжаление, смятам, че и от support-а няма да могат да помогнат на автора.

Последна промяна Black Cat на 17 Авг 2015, 23:26, променена общо 1 път
AD ASTRA PER ASPERA
След всичко което се знае за еврейската разработка на ЦРУ, наречена Фейсбук, се чудя как все още има хора които да го използват.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
devent написа:Другия човек има цялата хронологияПомоли го да ти я прати, освен ако не е някоя свалка, тогава ще прозвучи кофти
просто вече не си говорим и така..
stefanoff написа:http://www.computertrickstips.com/recover-deleted-facebook-messages/ пробвай да си свалиш архивно копие, тука пишат, че с него ставал номера, не съм го пробвал лично
свалих файловете, но има съобщения, които си ги имам и аз или не ми трябват.. точно с човека няма никакво инфо

room101 написа:След всичко което се знае за еврейската разработка на ЦРУ, наречена Фейсбук, се чудя как все още има хора които да го използват.
аз нищо не знам..

- Black Cat
- Потребител
-
Да не би да ти е просветнало изведнъж, че можеш да изнудваш въпросния събеседник с това, което сте си писали, и сега да се пукаш по шевовете от яд, че си изтрил хронологията...?

AD ASTRA PER ASPERA
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
По-добре да не знаеш Мамба.
Нищо не се трие физисчески в сайт като ФБ, просто се сменя един флаг в базата данни и въпросния разговор, пост или снимка само се скрива от потребителите. Почти нулев е шанса да се свършеш с админ да ти го възстановят, но опитай.
Нищо не се трие физисчески в сайт като ФБ, просто се сменя един флаг в базата данни и въпросния разговор, пост или снимка само се скрива от потребителите. Почти нулев е шанса да се свършеш с админ да ти го възстановят, но опитай.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2