Спешно търся заем от частно лице

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Спешно търся заем от частно лице

Мнение от theOnly » 18 Авг 2015, 17:33

Не желая да се занимавам с мутри,лихвари и т.н.,но ако има сериозен, морален и отговорен човек, който може да помогне, ще получи същото и от мен. Подписваме всички необходими документи по законен път пред нотариус, сумата която спешно ми е необходима е около 2000лв, за срок от година, нека ако някой може да помогне да ми напише условията си. От София съм. Работя на трудов договор, имам добър доход, но се събраха много проблеми, които трябва да реша. Благодаря предварително и се надявам, да получа само коментари по темата.
Последна промяна theOnly на 26 Авг 2015, 15:26, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Спешно търся заем от частно лице

Мнение от theOnly » 19 Авг 2015, 9:19

Толкова много гледания,и нито един отговор,ако сумата е непосилна, мога да я взема ако се намерят 2-3 души по 1000, подписваме всичко необходимо пред съответната институция. Плащам си за услугата с договорената лихва.Спешно е, ако някой иска и може да помогне, може да се видим и преценим има ли смисъл.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 19 Авг 2015, 9:34

колега, най-добрия вариант е банката. щом е спешно, ще трябва да приемеш, че ще ти се наложи да върнеш малко повече след това, но поне всичко ще е изрядно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 19 Авг 2015, 10:15

Щом си на трудов договор, с не лоши приходи, от банка ще ти излезе 7 8 % потребителски кредит. Ако е много спешен може би 10%.
Едва ли някой би дал пари на заем на непознат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 19 Авг 2015, 10:43

Колегата предполагам, вече има доста заеми от банки, затова търси от частно лице. Едва ли ще намери някой, но успех все пак.

П.С. Ако не можеш да изтеглиш от банка, защо не пробваш автокредит? Вярно е, че лихвите са много големи, но ако ти е спешно. Друг начин не виждам, освен лихвар, но там е още по-зле положението.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 19 Авг 2015, 12:23

Колега като става въпрос за пари не търси морални хора, аз пари на заем и на брат ми не давам. Щото като тръгна да си събирам версиийте морала некак си ви бега. Кажи какво можеш да предложиш като залог?
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 19 Авг 2015, 16:27

pinko_23 написа:Колега като става въпрос за пари не търси морални хора, аз пари на заем и на брат ми не давам. Щото като тръгна да си събирам версиийте морала некак си ви бега. Кажи какво можеш да предложиш като залог?

:yes:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 19 Авг 2015, 18:34

pinko_23 написа:Колега като става въпрос за пари не търси морални хора, аз пари на заем и на брат ми не давам. Щото като тръгна да си събирам версиийте морала некак си ви бега. Кажи какво можеш да предложиш като залог?

Прав си колега когато даваш пари си най-добрия когато си ги искаш ставаш най-лошия,заеми давам по 50 лева да не умрат от глад после не си ги и искам даже.към колегата пуснал тая тема:ти кво си мислиш че хората са спали на сено ли да ти дадат 3000 лева и да си отидеш в чужбина а те да си бършат гъза със записните заповеди
prodava se bmw e36 320 i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 19 Авг 2015, 22:51

Aз мога да ти помогна, но трябва да е срещу залог, който да остане у мен до издължаване. Ако искаш - пиши лично да се разберем.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Авг 2015, 23:19

Ще ти кажа, че съм решил да си сложа в портфейла бележка "Пари на заем не давам!", защото още не мога да си събера парите,
дето съм ги давал на много близки хора с добри доходи, уж за много кратък срок! Говоря за кръвни роднини :banghead:
Има си банки за тая цел, които в лихвата са си сметнали риска и печалбата! А не частни лица!
Това е все едно да искаш от мене, да ти боядисам цялата кола!?!?! Ами не ми е работа? :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Авг 2015, 8:10

имот имаш ли
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Авг 2015, 14:49

така се дават 3,000лв ... :mhihi:

не си сериозен с тая тема!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 26 Авг 2015, 15:26

1000 успях да намеря от приятели, т.е. безлихвено, остават ми 2К , все пак всеки е чувал за този онзи, който дава, това ми е идеята, на лихва.ако някой може да помогне съм насреща. Трябваше ли да напиша заглавие търся лихвар? опитвам се да избягам от този сценарии, и да дам парите си на някой свестен, който е помогнал в труден момент.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Авг 2015, 16:11

Май даже е обиден автора, че никой не му дава без лихва, че и на честна дума.. :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 26 Авг 2015, 16:19

Къде прочете без лихва, казвам ,че приятелски нормално да са така. Всеки останал нека си определи лихвата и ще говорим.

Следваща

Назад към Извън Темата