California бейби
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: California бейби
То всички сме били на друг акъл тогава
Съвета е много добър, но е за човек решил да го прави
Така в движение не е добра идея според мен ...

Съвета е много добър, но е за човек решил да го прави

Така в движение не е добра идея според мен ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
alx написа:Кроки- Браво. Сега се огледай къде е най- близкия комюнити колидж и се запиши на едни курсове по английски и на есен изкарай една ф1 виза, приравни каквито курсове можеш от Бг и завърши тука. Щото чинии можеш да миеш цял живот- няма да избягат, но сега ти е времето да се изучиш и да има смисъл усилието ...
Страхотен съвет. А ако си вече поостарял за бригада (27) и си Network Engineer има ли някакъв начин за започване на работа?
Здравейте колеги, видях темата за work and travel, та ви пиша малко за съдействие. Та казано иначе и аз съм на бригада. Имам един проблем, който е свързан с хоузинга. Намирам се в НАНТЪКЕТ, като засега съм настанен в дебелоструващ хостел/$40 на вечер/ като имам право да отседна не повече от една седмица. След което от два дни обикалям и питам де що има, отговора отвсякъде, е че е невъзможмно да се намери нещо. Та молбата ми е, ако някой от вас може да съдейства или помогне с нещо ще съм му безкрайно благодарен.
u`F`o написа:alx написа:Кроки- Браво. Сега се огледай къде е най- близкия комюнити колидж и се запиши на едни курсове по английски и на есен изкарай една ф1 виза, приравни каквито курсове можеш от Бг и завърши тука. Щото чинии можеш да миеш цял живот- няма да избягат, но сега ти е времето да се изучиш и да има смисъл усилието ...
Страхотен съвет. А ако си вече поостарял за бригада (27) и си Network Engineer има ли някакъв начин за започване на работа?
Намираш града/ региона където има най- много оферти за работа за тебе. Записваш едни (не летни) курсове по английски в някой евтин колеж в околноста. Издават ти студентска виза (или ако имаш някой при които да дойдеш просто те поканва без да трябва да учиш). Една- две седмици преди да дойдеш в Америка си пускаш резюмето за подходящи позиции (такива за които не пише че не спонсорират за виза). Ако ти се обадят за интервюта- си на място и имаш шанс щото отдалече интервютата не вървят особено ако не си много на "ти" с американския. Ако не ти се обадят- си караш курса и продължаваш да търсиш оферти. Ако ти свърши времето се прибираш и пишеш чертичка в графа "житейски опит".
Има голяма полза ако имаш някакъв Сиско серификат- поне CCNP. Може и без него разбира се, но ще е по- трудно. Абсолютно задължително е да имаш добре развит LinkedIn профил. Там ще намериш и най- истинските обяви за работа.
И друго. Гледай да си тука в началото на годината до към май или след лятната ваканция до към декември защото тогава общо взето се наемат хората.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Малко инфо да дам, добре съм и напълних куфара с части.
Още на другия ден ме направиха експедитор и бачкам по средно 87-88 часа седмично, без почивен ден. Само в понеделник идвам в 4 следобяд, демек имам един халф дей оф. Шест дена аз отварям и 4 дена аз затварям експо лайна. Оказах се в най-доброто място за работа тук. Буквално спя и работя. Въпреки това, ходя да карам сърф и партита чат-пат.
След като видях, че никой никъде няма да ме покани, ако сам не се втрия направих 2-3 неща и станах близък с няколко от сервитьорите, които пък ме запознаха с другите и съвсем скоро се оказах, като на партита по филмите с пичета по бельо играещи бира понг или на некви лодки-модки. Трипа ще е Вегас-Маями и след това БГ. Догодина повече.

Още на другия ден ме направиха експедитор и бачкам по средно 87-88 часа седмично, без почивен ден. Само в понеделник идвам в 4 следобяд, демек имам един халф дей оф. Шест дена аз отварям и 4 дена аз затварям експо лайна. Оказах се в най-доброто място за работа тук. Буквално спя и работя. Въпреки това, ходя да карам сърф и партита чат-пат.
След като видях, че никой никъде няма да ме покани, ако сам не се втрия направих 2-3 неща и станах близък с няколко от сервитьорите, които пък ме запознаха с другите и съвсем скоро се оказах, като на партита по филмите с пичета по бельо играещи бира понг или на некви лодки-модки. Трипа ще е Вегас-Маями и след това БГ. Догодина повече.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kroki написа:с пичета по бельо играещи бира понг

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Kroki написа:халф дей оф.
въйййй

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
vicho написа:Kroki написа:с пичета по бельо играещи бира понг

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Мани ги тея по бельо, покажи какви гиздийки си приготвил за кабриолета.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
intention написа:Мани ги тея по бельо, покажи какви гиздийки си приготвил за кабриолета.
Мани гиздийките, дай тез' без бельо!

Как ти се стори Cali? Доволен, недоволен, предвид натовареното бачкане?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
speeder88 написа:Как ти се стори Cali?
Вероятно като на всеки, който не е ходил

Kroki написа:Малко се попремениха нещата и се оказах в Ocean City, Maryland. Живея на покрива на един 5 етажен паркинг и имам баси и гледката навсякъде.

...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
K_Ilkov написа:speeder88 написа:Как ти се стори Cali?
Вероятно като на всеки, който не е ходил
Kroki написа:Малко се попремениха нещата и се оказах в Ocean City, Maryland. Живея на покрива на един 5 етажен паркинг и имам баси и гледката навсякъде.
Oффф... Съвсем забравих, че имаше промяна в курса! Заглавието ме заблуди!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
speeder88 написа:Oффф... Съвсем забравих, че имаше промяна в курса! Заглавието ме заблуди!
не дръж на тия работи... важното е да има пияни пичета по без бански

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Тва сигурно ще е единствения въпрос в тоя форум, по който ще има пълно единодушие 

...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Във Вегас имаме желанието да наемем кола и да се метнем до гранд канОн
Кажете откъде(сайт, фирма бла бла) ако знаете, можем да заявим от сега кола и съотвено интересен машрут по който да минем. Искаме и да отидем до Ховер Дам (ВЕЦ). Ще съм благодарен ако хелпнете.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите