Избор на бензиново комби до 10к
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Избор на бензиново комби до 10к
Bavarcho написа:те новите фордове не се чупят, да знаиш..
Единствения ти проблем които виждам аз, е че вноса на Е39 комби бензин в България е слаб и нямаш много избор за кола от тук. А в Германия тръгнеш ли да търсиш сам ще трябва да си платиш скъпо.
Прав си, чупят се. Всичко е машина и без поддръжка не става.
Що се отнася до вноса, мисля, че ще се повторя. Колата ще се купува от Австрия. Има кой да ми я внесе. Тъй че, не е проблем това. Дори и да няма в момента, аз си давам заявка и чакам докато изпадне.
Някой знае ли колко е един хубав ГИ за 6 цилиндрово?
Гледам ги тук и за 4 цилиндрово е 1000лв, а за 6 - 1500лв. Един приятел си сложи там на неговото V8 и е доволен.
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Всяка ново закупена кола на изплащане от вносител/дилър те задължават да си направиш каско както спомена колегата при тях ест. по-скъпо та белким, ако им чупиш колата или спреш да я плащаш да си я вземат жива и здрава, и да до последната вноска се води на тяхно име след това пак едни пари за прехвърляне, глупости та както и да е, та това е ясно на всеки де. Друг вариант, като говорим за нови коли тъй тъй ще дадеш примерно някой лев първоначална, дръпни другите пари от банката, там поне, като връщаш пари ще имаш някаква по ноОрмална лихва, няма да си плащаш каско и всичките им глупости, сега нали кола за 30-35к няма начин поне една година да не си направиш, но поне не си задължен.
+1 за е39 комби
+1 за е39 комби

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
u`F`o написа:Като изключим кожата, изглеждат доста прилично. Като годинки са стари, а и са покарани. Не знам до колко тези километри имат значение.
Ето виж например, Мондео, което е един клас по-нискокак изглежда на 10 години. Даже е на малко километри. До колко са истински, не знам.
Виж, ето това ме кефи:
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx? ... asrc=st|fs
E кви да са ... нови от завода

За две работнически заплати в Германия да не мислиш, че може да се вземе музеен експонат

Мондео - аз не мога да го сравня с е39 ... просто не знам кое да му сравня, имат 4 колелета - тва са за мен приликите ...
е46 318 комби за 5к евро - трябва да си много болен за да ги дадеш, ако ще да е ... не знам и аз кво ...
иначе верно е готино ама така на снимки да го разгледаш и да цъкнеш да затвориш браузера

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На Форд само последната генерация става за нещо според мен. Тия модели от преди кризата 2009 още не знаеха къде се намират. След това американските коли направиха огромен скок напред.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Простете ми, че не изчетох цялата тема, но ме изкефи как в началого e39 540, не беше достатъчно спортна кола, а сега изведнъж някаква клета 18-ка явно отговаря на изискването 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Колата на газ горяла сонди нон стоп и датчици, чупело се всичко, я слезте на земята
Ако се вземе е39 и се ползва нормално (не се кара като тотален идиот, купил си е36 за 2000лв.) и не е тотално разбита при покупката, не мисля че ще се минат 1500лв. на година за поддръжка. Съдя от е36, което на година не минава 500лв. ремонти, а минава по около 35 000 на година. но не е дрифтозавър
Газови - от Софгаз съм доволен, както и повечето които карат на газ около мен.
На мнение съм, че ако се търси за малко пари много кола, обикновено е оптимално като вариант да се вземе стара кола от премиум марка и да се ревизира по-така. След това почваш да се возиш дълго време, ако не я караш като служебна.

Ако се вземе е39 и се ползва нормално (не се кара като тотален идиот, купил си е36 за 2000лв.) и не е тотално разбита при покупката, не мисля че ще се минат 1500лв. на година за поддръжка. Съдя от е36, което на година не минава 500лв. ремонти, а минава по около 35 000 на година. но не е дрифтозавър

Газови - от Софгаз съм доволен, както и повечето които карат на газ около мен.

На мнение съм, че ако се търси за малко пари много кола, обикновено е оптимално като вариант да се вземе стара кола от премиум марка и да се ревизира по-така. След това почваш да се возиш дълго време, ако не я караш като служебна.

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
http://www.cars.bg/c1262791 до 10к регистрирана, обслужена как си му е реда, с газ. ако не е барутарник, ама по снимки добре изглежда. имаш автоматик, навигация, комфортен салон с чупене на гърба, кожа и подгрев, преден заден парктроник, шибедах, автопилот. само греди на тавана й липсват, ама те се слагат лесно и евтино.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

стига да няма някаква сериозна драма и да не е на 500к км изглежда много добре

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При положение, че 90% от 4-5 годишните коли в немското мобиле са по на 200к до 300к ми е много трудно да повярвам, че 11 годишна кола ще е на по-малко. Минимума и е 500к, тавана е в небесата 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не си съвсем прав защото на тия километри са дизелите обикновенно ...
Който прави по 50к на година там смята и си взима дизел. Сигурно има и и зключения, но ...
Нагласено 325 бензин е46 ... има шанс да не е разпорено от каране.
Тва че няма как да е на 122к смятам е излишно да се коментира,
но ако е на 250-300к, което е възможно е що-годе ОК си мисля ...
Който прави по 50к на година там смята и си взима дизел. Сигурно има и и зключения, но ...
Нагласено 325 бензин е46 ... има шанс да не е разпорено от каране.
Тва че няма как да е на 122к смятам е излишно да се коментира,
но ако е на 250-300к, което е възможно е що-годе ОК си мисля ...

...
Незнам ама аз предпочитам кола на 100к дето излежда като на 200к отколкото кола на 100к дето излежда като на 500к, пък нека да са въртяни километрите... 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
има и коли дето не са на толкова километри..
1. Е39 М52ту / сега е на 116к
2. Е39 М62ту / сега е на 180к
давам пример само с коли дето имам в момента, Е39 се предполага да е кола дето е купена за повече километри от Е46.
1. Е39 М52ту / сега е на 116к
2. Е39 М62ту / сега е на 180к
давам пример само с коли дето имам в момента, Е39 се предполага да е кола дето е купена за повече километри от Е46.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bavarcho на 27 Авг 2015, 11:47, променена общо 1 път

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Прочетох цялата тема
И , като гледам, 13-та страница е най-полезната. Дискусията е на ниво
Един глас за Е39 комби. Предпочитам пред Е46. Няколко довода: Колегата каза , че иска за пътуване из европа за 4-ри човека. Колкото и да е хубаво Е46-то мястото отзад никога няма да е като на Е39-ката. Помислете и за хората зад вас! По удобни седалки от тези чупещите аз не съм сядал.Говоря за кола от тези описаните в темата.
Брат ми има Е39 комби 528, преди 5-6 месеца сложи газ, нова, незнам къде точно, но мисля че плати 1000 лева и засега е повече от доволен.Става въпрос за Пловдив. Ще го разпитам и ще пиша, марка, модел, фирма и т.н. За сега е пътувал няколко пъти Асеновград-София и му дава 9.5-10 газ при скорости около 130.
Мястото за багаж мисля че е достатъчно.
Към автора, накой въпрос. Колега, какви точно екстри търсиш в една кола за дълго пътуване?
Лично за мен, най-важното са удобните седалки, след това комфортно окачване,хубав климатик, приятна музика и другите екстри вече не ме блазнят толкова.
Определено Е39-ката за 4200 евра ме грабна. Но тази която е предложена в БГ ,сивата е доста примамлива оферта и си заслужава да се погледне.
Други марки коли, не ме блазнят.
Поддръжката на кола е много относителна и всичко зависи от предния собственик как е гледал! Затова там е само догадки и хвърляне на боб и зарове. Но не вярвам това мондео което си дал за пример да има по евтина поддръжка от Е39, а и най-хубавия форд е продадения

Един глас за Е39 комби. Предпочитам пред Е46. Няколко довода: Колегата каза , че иска за пътуване из европа за 4-ри човека. Колкото и да е хубаво Е46-то мястото отзад никога няма да е като на Е39-ката. Помислете и за хората зад вас! По удобни седалки от тези чупещите аз не съм сядал.Говоря за кола от тези описаните в темата.
Брат ми има Е39 комби 528, преди 5-6 месеца сложи газ, нова, незнам къде точно, но мисля че плати 1000 лева и засега е повече от доволен.Става въпрос за Пловдив. Ще го разпитам и ще пиша, марка, модел, фирма и т.н. За сега е пътувал няколко пъти Асеновград-София и му дава 9.5-10 газ при скорости около 130.
Мястото за багаж мисля че е достатъчно.
Към автора, накой въпрос. Колега, какви точно екстри търсиш в една кола за дълго пътуване?
Лично за мен, най-важното са удобните седалки, след това комфортно окачване,хубав климатик, приятна музика и другите екстри вече не ме блазнят толкова.
Определено Е39-ката за 4200 евра ме грабна. Но тази която е предложена в БГ ,сивата е доста примамлива оферта и си заслужава да се погледне.
Други марки коли, не ме блазнят.
Поддръжката на кола е много относителна и всичко зависи от предния собственик как е гледал! Затова там е само догадки и хвърляне на боб и зарове. Но не вярвам това мондео което си дал за пример да има по евтина поддръжка от Е39, а и най-хубавия форд е продадения

SHARK-а му е майката!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bavarcho написа:има и коли дето не са на толкова километри..
Варианти всякакви

Аз за това казах, че бензиново БМВ с голям мотор е възможно да е карано по-малко ...
Специално 46-цата дето стана въпрос, не вярвам да е на под 230-40к и ще ти кажа защо:
Почваме от 8500 - сигурно на 8 ще я даде -1000 докарване ... 7 / 2 3500 ойро ... тва съвсем грубо
Тва без печалбата на този дето се е занимал да я внесе. Тука вече не смея да предполагам

На тая цена 2004-та и с пакета ... или е на 300к и с проблемчета или е на по-малко и с голям проблем

...