Конфискувана Е30-ка
Модератор: Общи модератори
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Конфискувана Е30-ка
mitkyyyy написа:Vanqu1sh написа:mitkyyyy написа:Сега остава да почнат да ни вдигат капаците при всяка проверка
Съмнявам се ако си караш най-нормално и си имаш документи, че някой ще се занимава кой знае колко. Сега обществото е настръхнало от тези "гонки", но до другата седмица всичко ще се забрави.
То вече всяка катастрофа – ГОНКА . На един ден имаше 2 катастрофи с 2 ,,алфи" в Плевен и Пловдив и 2те убили човек на пътека мисля че, но за ,,Алфа" никой нищо не спомена , а тези бееммветаа се ФОСТАТА на репортерите ! Ще видим след малко по новините как ще го изпъчат
Пловдив и Ловеч

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
skipper написа:Пловдив и ЛовечИ как да не са ги споменали? Споменаха ги даже още се говори за катастрофата в Пловдив
Казаха за катастрофите , но никаде не са натяквали ,,АЛФИ" както правят постояно с бмв бмв бмв
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
mitkyyyy написа:skipper написа:Пловдив и ЛовечИ как да не са ги споменали? Споменаха ги даже още се говори за катастрофата в Пловдив
Казаха за катастрофите , но никаде не са натяквали ,,АЛФИ" както правят постояно с бмв бмв бмв
Казаха, казаха поне 100 пъти казаха "Алфа Ромео"

Oo (|||)(|||) oO
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Проблема в че номера на двигателя неотговаря на номера в талона.А за всеки мотор или изменяне на конструкцията на автомобила същия трябва да мине на технотест после наново регистрация с примените,турбините не са мо проблем,те са консуматив.
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Хаос написа:Но все пак клозети.
Ако имаше палци като във facebook ти щеше да събереш макса!

Аз и ти сме луд-ни-ца...

Момчета ...... Глупости пишете пълни !!!
Колегата стоя до 4 часа в КАТ и си тръгна с колата по живо по здраво !!! Написаха му 1-2 акта и това е, всичко останало е нагласено !
Вижте , че само за джигити и гонки се говори, чак е тъжно, нa фона на всичко.
Жалкото е, че занимават мозъците на хората с такива простотий, а не с важните неща, които се случват в държавата.
Колегата стоя до 4 часа в КАТ и си тръгна с колата по живо по здраво !!! Написаха му 1-2 акта и това е, всичко останало е нагласено !
Вижте , че само за джигити и гонки се говори, чак е тъжно, нa фона на всичко.
Жалкото е, че занимават мозъците на хората с такива простотий, а не с важните неща, които се случват в държавата.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Това с усилвателите, гледам, че сте го дискутирали, ама само на мен ли ми е интересно, кое са спряли първо - колата или водача ?

Навлизайки с ляв завой в съседна пряка, автомобилът и водачът били спрени.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ogata написа:Това с усилвателите, гледам, че сте го дискутирали, ама само на мен ли ми е интересно, кое са спряли първо - колата или водача ?
Навлизайки с ляв завой в съседна пряка, автомобилът и водачът били спрени.
Сигурно автомобила,след цялото това описание ми се струва,че водачът си е като цяло много спрял по принцип

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Малко не е баш за е30ката , но е общо от темата за гонките ! Етук вече ми стана лошо http://www.trafficnews.bg/news.php?id=26327 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
"...Преди седмица TrafficNews.bg разказа как при най- оспорваните състезания, някои от участниците губят автомобилите си, които са залог в лудата надпревара. От МВР обявиха , че ще се борят с незаконните състезания, като внедряват агенти под прикритие...." Туу мъч фаст енд фюриъс
Последно си бях заложил апартамента

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Живея на 2 минути от бул.Т.Александров в Люлин. Седя си сега, отворил съм си джама и не минават и 5минути без да чуя свирене на гуми, двигатели и тн.
Никога никой няма да спре хората да карат бързо. Няма човек, които да не е нарушавал ограничението за скоростта и за това ми е супер безочливо как всички хейтват. Да разведря с един виц относно баш това как всички хулят за гонките:
"Всеки плюе и се оплаква, ама ако трябва да избира сина му да е наркоман, пед*раст или гонкаджия, сам ще му чипоса двайсгодишното bmw " Това в кръга на шегата разбира се.
Както всяко нещо в нашата държава след 1-2 седмици ще е забравено вече.
- Какво стана с ония келеши дето биеха детето?
- А с онези дето пребиха дядо в парка пред внуците му?
- Ами онази, която биеше бебенцето в болницата?
Не са ли малко по - важни тези нещо от някой изпилил гуми на светофара и тем подобни.............

То верно, че ще има нов сезон, ама на гонкил и ще си играят

Никога никой няма да спре хората да карат бързо. Няма човек, които да не е нарушавал ограничението за скоростта и за това ми е супер безочливо как всички хейтват. Да разведря с един виц относно баш това как всички хулят за гонките:
"Всеки плюе и се оплаква, ама ако трябва да избира сина му да е наркоман, пед*раст или гонкаджия, сам ще му чипоса двайсгодишното bmw " Това в кръга на шегата разбира се.
Както всяко нещо в нашата държава след 1-2 седмици ще е забравено вече.
- Какво стана с ония келеши дето биеха детето?
- А с онези дето пребиха дядо в парка пред внуците му?
- Ами онази, която биеше бебенцето в болницата?
Не са ли малко по - важни тези нещо от някой изпилил гуми на светофара и тем подобни.............

Vanqu1sh написа:при най- оспорваните състезания, някои от участниците губят автомобилите си, които са залог в лудата надпревара. От МВР обявиха , че ще се борят с незаконните състезания, като внедряват агенти под прикритие...."
То верно, че ще има нов сезон, ама на гонкил и ще си играят

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Това е сензация. Сензацията е пик на читателски интерес.
Читателският интерес е огромен брой преглеждания (ако е онлайн медия), което се отразява много добре на рекламната политика на дадената медия.
Или ако трябва да обобщим, те реално взимат пари за да пишат глупости.
Да не говорим, че със статия като тази доста успешно се манипулира общественото мнение и нагласи, особено в предизборни времена.
Сега просто трябва да се намери някой, който да обещае, че ще се справи с този проблем - гонките и почти е избран.
Читателският интерес е огромен брой преглеждания (ако е онлайн медия), което се отразява много добре на рекламната политика на дадената медия.
Или ако трябва да обобщим, те реално взимат пари за да пишат глупости.
Да не говорим, че със статия като тази доста успешно се манипулира общественото мнение и нагласи, особено в предизборни времена.
Сега просто трябва да се намери някой, който да обещае, че ще се справи с този проблем - гонките и почти е избран.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Долу парламента и Обама също! Те са виновни!
Радвам се, че има акт за гражданската, защото да караш с нередовни документи е велика глупост. Но пък Радой Ралин беше написал едни стихове за простаците... както и да е. Не им се стягайте. От години се случват тия неща и никой нищо не е коментирал до сега, поне не толкова разпалено. Нямало писти пък е другата гледна точка. Има бе, "Дракон" какво е?! Беше малко дръгливо саламандърче, сега вече е ДРАКОН! Има и бухово. Тясно и бясно. Живейте така, че да сте щастливи. Тези безмозъчните ще си го получат. На мен отдавна ми е писнало да ми се форсират някакви влажни погледи по светофарите с очаквания да размажат голямото, тежко, бавно, мудно и бяло Е34 ама спрях да им обръщам тотално внимание (това още повече ги нерви, хаха
) Та така... и Серес не е далеч също. Но пък моторспорта е един от най- скъпите спортове нали?
Ами така е- тя и Цонка от маалата иска да е Парис Хилтън ама нали...
ПС: Спокойно хора.

Радвам се, че има акт за гражданската, защото да караш с нередовни документи е велика глупост. Но пък Радой Ралин беше написал едни стихове за простаците... както и да е. Не им се стягайте. От години се случват тия неща и никой нищо не е коментирал до сега, поне не толкова разпалено. Нямало писти пък е другата гледна точка. Има бе, "Дракон" какво е?! Беше малко дръгливо саламандърче, сега вече е ДРАКОН! Има и бухово. Тясно и бясно. Живейте така, че да сте щастливи. Тези безмозъчните ще си го получат. На мен отдавна ми е писнало да ми се форсират някакви влажни погледи по светофарите с очаквания да размажат голямото, тежко, бавно, мудно и бяло Е34 ама спрях да им обръщам тотално внимание (това още повече ги нерви, хаха

ПС: Спокойно хора.