Конфискувана Е30-ка
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Конфискувана Е30-ка
k.milanov написа:Никога никой няма да спре хората да карат бързо.
Две думи. Трафик камери

Сериозно ли ще има нов сезон на "Под Прикритие" ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
би трябвало,все пак излезе новата Кю седмИцаsteeN написа:Сериозно ли ще има нов сезон на "Под Прикритие" ?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Много ми е интересно, тук при мен как никой досега за 4 месеца не издрифти един завой с 500кс си кола или не мина с няква бясна скорост. Ма кво да правиш, като знаеш, че влизаш в ареста за отворена бира в ръка на улицата, да не говорим за друго.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Много ми е интересно, тук при мен как никой досега за 4 месеца не издрифти един завой с 500кс си кола или не мина с няква бясна скорост. Ма кво да правиш, като знаеш, че влизаш в ареста за отворена бира в ръка на улицата, да не говорим за друго.
Е тва е малко прекалено вече, не знам къде си точно в тая Келифорня бейбе, ма аз като бях в Сан Франциско ги гледах клошарите как се бодат по някои от по-мизерните части на града. Бира са ме карали да изсипвам на плажа, ма чак пък затвор. Возил съм се и при американец, който докато шофира в трафика свива бухалката, а шофира с краката, та точно в ЮСА не не са света вода-ненапита...
В щатите те застрелват че гледаш накриво, това там не е нормално. Престъпността там да не е по-ниска?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
steeN написа:k.milanov написа:Никога никой няма да спре хората да карат бързо.
Две думи. Трафик камери![]()
ще ги спрат и то много бързо - големи глоби ефикасно събиране. това е.

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Само да ви спомена, че на мен при съвсем обикновена проверка са ми гледали мотора - е36 328-ца. Не я `фанаха`, ама си беше 20-ка по документи. Това беше и една от причините да отиде за продан. От тогава - 3-4 години, може би пораснах и всичко си ми е редовно. Дето се вика - опъвам се според чергата си.
Също така - за гражданската. Ако стане по-сериозен проблем или катастрофа, ще проверят колата и не само, че няма да платят, ами може и да ви съдят даже - и те, и потърпевши, и държавата... НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА просто.
Аз съм твърдо ЗА узаконяване на всички метнати с лопата мотори...
Не е честно някои да си плащаме по 5-6-700 лв данъци за това, че караме мощни коли, а навсякъде - само `джигити` (лелеее, как ме дразни тая дума)
Също така - за гражданската. Ако стане по-сериозен проблем или катастрофа, ще проверят колата и не само, че няма да платят, ами може и да ви съдят даже - и те, и потърпевши, и държавата... НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА просто.

Аз съм твърдо ЗА узаконяване на всички метнати с лопата мотори...
Не е честно някои да си плащаме по 5-6-700 лв данъци за това, че караме мощни коли, а навсякъде - само `джигити` (лелеее, как ме дразни тая дума)

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
pampo написа:не знам къде си точно в тая Келифорня бейбе...
Не е там

pampo написа:Возил съм се и при американец, който докато шофира в трафика свива бухалката, а шофира с краката ...
Шофьора на "камиончето" ака тир

Тва в 8.00 ... следваха многократни повторения на тая фраза през деня ... а се носеха мебели

Щатите не са мерило за нищо щото ние сме в европа, а не в щатите ...
И така както са им солени законите (не чак толкова, че да те затворят за бира)
имат и достатъчно сган върху, която да ги прилагат ...
На бРъзи и бесни УСИЛВАТЕЛИТЕ сигурно са минали през ДМВ-то

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Denmark написа:steeN написа:k.milanov написа:Никога никой няма да спре хората да карат бързо.
Две думи. Трафик камери![]()
ще ги спрат и то много бързо - големи глоби ефикасно събиране. това е.
Големи глоби?
От няколко дена се тръби по телевизията че някакъв бил засечен с 222км/ч при ограничение 70 или 90 км/ч и сега щял да плати "космическа" глоба от около 1200 лева...
Снимката бе на мерцедес нова S класа. А познайте през кой му е тези 1200 лева, и така вече се заражда безпроблемното шофиране с висока скорост, а именно, бързаш и знаеш че не е чак такава глобата и си плащаш без кой-знае какви проблеми.
То за това и тея преселници, дето всяко начало на лятото и в края му, карат като ненормални по българските пътища и не им дреме, защото глобите ни са някакви символични, ама не така карат по останалата част от Европа.
Тука ако го направят закона да се конфискува автомобила (без значение чия собственост е) при употреба на алкохол, превишена скорост над да кажем 50 км/ч над разрешеното, при употреба на наркотици и тн. да видим дали някой ще се прави на мъж.
Също така модификациите по автомобилите трябва задължително да се регистрират, иначе конфискация.
Познавам някой хора, пък и повечето любители на подобни интервенции са такива, правят модификацията около двигателя, може да сложат някой по-голям спирачен диск, ама за да повишиш доста конете на един автомобил си е 2 дъски изчисления, инженерни доработки и куп други неща, пък после и разрешение за движение по улиците трябва да се извади. Та като припипат такава кола, без разрешение-конфискация. Състезават се не регламентирано-конфискация и ще се оправят поне малко нещата.
Пък е и доста комично, "баровци", вложили "хиляди" левове в колата, пък нямат пара да платят да отидат на някоя от известните писти и там да мерят пишките

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bexim написа:Аз съм твърдо ЗА узаконяване на всички метнати с лопата мотори...
Ти може да си ЗА ама разни хора дето се опитват да си узаконят мотора
срещат кви ли не бюрократични и малоумни спънки с Декра и Технотест...
та работата пак е крива и отгоре надолу, а не само от към проектодрифтърите, тюнингисти и рацери ...
Така ни е организирана цялата държава та да ни е кофти, а ние допълнително понеже сме терикети все си го правим още толкова

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е.Димитров написа:Пък е и доста комично, "баровци", вложили "хиляди" левове в колата, пък нямат пара да платят да отидат на някоя от известните писти и там да мерят пишките
Донякъде си прав ...

Само моля те кажи няколко от известните писти?
Че аз у нас се сещам за една

...
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:Пък е и доста комично, "баровци", вложили "хиляди" левове в колата, пък нямат пара да платят да отидат на някоя от известните писти и там да мерят пишките
Донякъде си прав ...![]()
Да не е тая на която е забранен дрифта, щото се уврежда новият асфалт ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не ... за една друга си мислех дето се ремонтира усилено по време на сезона 

...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
ogata написа:K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:Пък е и доста комично, "баровци", вложили "хиляди" левове в колата, пък нямат пара да платят да отидат на някоя от известните писти и там да мерят пишките
Донякъде си прав ...![]()
Да не е тая на която е забранен дрифта, щото се уврежда новият асфалт ?

В крайна сметка, каквото и да е, си е гадна тая работа да видиш е30-ска турбо на труПчета

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Kroki написа:Много ми е интересно, тук при мен как никой досега за 4 месеца не издрифти един завой с 500кс си кола или не мина с няква бясна скорост. Ма кво да правиш, като знаеш, че влизаш в ареста за отворена бира в ръка на улицата, да не говорим за друго.
Eee стига де, ти го изкара като в КНДР

Лично съм виждал как след парти, пиян на мотика, не може да ходи, но се качи в колата и си отиде... Въпреки потенциалния арест, глоби и т.н.
А и при тебе е курорт - нормално е да е по-затегнато положението...
Както някой каза, в LA пият, пушат и се боцкат на тротоара... За NY да не говорим, особено негърските квартали...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.