Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерка...
Аватар

Re: Хора, бачкането убива! Пазете си семействата!

Мнение от Rainy » 28 Авг 2015, 20:07

Зависи какво имаш предвид под "леко" предпазване - може да имаме различна мярка.
:)
След като е помислила, че се опитваш да скриеш собственото си Аз от нея, значи най-вероятно не си й споделял достатъчно, а това е една от основните причини дадена жена да си помисли, че не е сред приоритетите в живота ти. Не мога да съдя нито теб, нито нея, защото не знам каква Ви е историята. Знам само, че дори и да не си привързан достатъчно към някого, това не ти пречи да му споделяш и разкриваш солидна част от себе си. Това не означава, че не се предпазваш от този човек - напротив. Важно е само какво ти изпитваш към него, а това той много трудно може да го разбере. Както и да е - трябва обаче да ти призная, че за някои неща си много прав. Тук обаче навлизаме в една съвсем, съвсем друга тема.
:D
Като цяло съм съгласна, че на моменти добрият мъж доскучава на повечето жени и те търсят някаква интрига, емоция и адреналин, които черпят от друг. Но мисля, че това се касае главно за младите момичета. Не смятам, че една зряла жена би искала да прекара живота си с човек, който ще я мачка и тъпче през цялото време...Ако е такава, значи тя въобще не си струва, ама въобще. Както мъжете, така и жените трябва да улегнат, когато достигнат определена възраст, и да си намерят стойностен партньор, с когото да остареят. Именно в една зряла възраст ще могат да оценят добротата на някого и тя няма да ги отегчава.
Аз от позицията на жена мога да ти кажа, че съм ставала свидетел на десетки случаи, в които мъже зарязват свестни дами, за да тичат след някакви к*рви, а после все се оплакват, че всички жени били евтини. Логика не намирам. Явно не е до пол, а просто до човек и възпитание. Наистина темата е много широка, но смятам, че който търси - намира. Един път ще те предадат, втори път ще те предадат, но третият може да е успешен и наистина да си попаднал на стойностен човек като теб. Важното е да не се отказваш, а да продължаваш да търсиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Авг 2015, 0:11

И точно с търсенето всичко се променя ..
Помня първата си любов (то няма и как да я забравя :mhihi: ) - не е истина какви глупости съм правел, и какво ли още не ..
Ако сега се гледам отстрани, няма да си повярвам че съм аз :mhihi: И точно всички отношения променят човека !!
Няма я тази "искреност" в действията, няма я самата "чистота" и невинност :yes:
Всичко вече е добре премерено и премислено, и това се вижда :yes:
Не говоря нищо конкретно, просто мисля че разкривайки на по-късен етап нещо се превърнах в "човек с тайни" :roll: :mhihi:
И от едните и от другите има "издънки", но няма как да мине без тях !
Факт е обаче че една жена реши ли да прави нещо, много рядко е от "възбуда" ... Процентът на престъпили границата заради "животинското баба" е 85/15 в наша полза ... :mhihi:
Вие там първо слагате чувства, после ще ме хареса ли на светло, как ми седи дупето, косата накъде е ...
Докато такива неща не минават през мъжката глава ...
Тааааааааааааааааааа, мисълта ми беше че колкото и да не иска - колегата ще се промени ... И то така че няма да се познае ... Нито бившата му ако се "видят" някъде ... Просто едно такова нещо обръща коренно мъжкият мироглед от "дом и семейство", на "шапка на тояга" :mhihi: :winky:
И тъпото е, че той те среща теб "чиста и невинна" и те променя ... После те изоставя, и от всичко това ти се променяш ... После срещаш първото си аз в друг мъж, но вече се "пазиш" - той не е решителен, ти го зарязваш .. Той става "зъл" и почва да се среща с много моми, като или те го допроменят, или той ги дооформя ... Колелото се завърта и така ..
Лично аз се промених много след случка почти 1:1 с колегата, и смея да твърдя че не съм това което бях отдавна !
Някак нищо вече не е първо, всичко ти е познато .. Няма го вълнението и самият трепет ... Това невинно "Обичам те" ... Просто ставаш една идея "по-студен", и това първо че много пречи,и второ - женските го усещате безпогрешно ! :yes:
Тъй че колегата никога няма да направи или постъпи както досега, и това ще му е точно като белег ... Както казва моята кандидат-съпруга :mhihi: "Понякога виждаме белезите", и няма как .. Важи и за двете страни, но от мъжка гледна точка - не обръщаме внимание на това :mrgreen:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Авг 2015, 11:26

Абе тая как беше ....Кобилкина да не е налазила темата ? :mhihi: Едно време на село имаше една кОрва , викаха и Яца кОрвата и всичко беше кристално ясно .Сега не можеш разбра коя коя е и за кво се бори докато не я прибереш в къщата си . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Авг 2015, 16:05

ивчо написа:И точно с търсенето всичко се променя ..
Помня първата си любов (то няма и как да я забравя :mhihi: ) - не е истина какви глупости съм правел, и какво ли още не ..
Ако сега се гледам отстрани, няма да си повярвам че съм аз :mhihi: И точно всички отношения променят човека !!
Няма я тази "искреност" в действията, няма я самата "чистота" и невинност :yes:
Всичко вече е добре премерено и премислено, и това се вижда :yes:
Не говоря нищо конкретно, просто мисля че разкривайки на по-късен етап нещо се превърнах в "човек с тайни" :roll: :mhihi:
И от едните и от другите има "издънки", но няма как да мине без тях !
Факт е обаче че една жена реши ли да прави нещо, много рядко е от "възбуда" ... Процентът на престъпили границата заради "животинското баба" е 85/15 в наша полза ... :mhihi:
Вие там първо слагате чувства, после ще ме хареса ли на светло, как ми седи дупето, косата накъде е ...
Докато такива неща не минават през мъжката глава ...
Тааааааааааааааааааа, мисълта ми беше че колкото и да не иска - колегата ще се промени ... И то така че няма да се познае ... Нито бившата му ако се "видят" някъде ... Просто едно такова нещо обръща коренно мъжкият мироглед от "дом и семейство", на "шапка на тояга" :mhihi: :winky:
И тъпото е, че той те среща теб "чиста и невинна" и те променя ... После те изоставя, и от всичко това ти се променяш ... После срещаш първото си аз в друг мъж, но вече се "пазиш" - той не е решителен, ти го зарязваш .. Той става "зъл" и почва да се среща с много моми, като или те го допроменят, или той ги дооформя ... Колелото се завърта и така ..
Лично аз се промених много след случка почти 1:1 с колегата, и смея да твърдя че не съм това което бях отдавна !
Някак нищо вече не е първо, всичко ти е познато .. Няма го вълнението и самият трепет ... Това невинно "Обичам те" ... Просто ставаш една идея "по-студен", и това първо че много пречи,и второ - женските го усещате безпогрешно ! :yes:
Тъй че колегата никога няма да направи или постъпи както досега, и това ще му е точно като белег ... Както казва моята кандидат-съпруга :mhihi: "Понякога виждаме белезите", и няма как .. Важи и за двете страни, но от мъжка гледна точка - не обръщаме внимание на това :mrgreen:

Интересно, аз бях стигнал до същия извод по някое време... Явно не само аз мисля така...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 30 Авг 2015, 19:06

Ивчо, всеки е наранявал и е бил нараняван, но това не означава, че трябва да загубим доверието си в хората и да се затворим в себе си. Означава просто, че трябва да бъдем по-внимателни и да стъпваме по-полека. Белези винаги ще има, но тези белези не трябва да стават пречка в отношенията ни с другите хора, а да ни напомнят през какво сме преминали и колко силни сме били, за да го преодолеем. Не можеш заради една нещастна любов да сметнеш, че всички жени са еднакви, че е невъзможно да изградиш здраво семейство, и да избереш да го караш "шапка на тояга". Има хора с по 2 и повече брака, които са открили щастието на по-късен етап от живота си. Колкото до тръпката и невинността - съгласна съм, че те няма да са същите, но пък и това не е от абсолютна необходимост. Понякога идва момент, в който човек предпочита една спокойна, зряла и сигурна любов, вместо наивната, разтърсваща и вулканична любов, която в повечето случаи не води до нищо добро, след като страстта се изконсумира. А е ясно, че страстта рано или късно намалява и/или си отива. Един силен човек би избрал да промени обстоятелствата пред това обстоятелствата да променят него. Въпрос на избор, характер и сила.
Важното е само да не се отказваш, защото на днешно време е трудно да намериш нещо качествено сред целия този боклук.
Jordana, ще ме прощаваш, но твоите повърхностни изказвания дори не заслужават да бъдат удостоени с коментар. Все пак ще ти кажа няколко приказки с най-добри чувства. Не съм Кобилкина, а съм момиче, което е видяло както позитивни, така и доста негативни мъжки страни, но въпреки това продължава да дава и получава любов. Коври много - не отричам за Яца коврата, ти си знаеш за нея. Но е нелепо да сложиш всички жени под общ знаменател и да ги изкараш със скрити намерения. По тази логика и аз мога да кажа, че вие мъжете търсите само секс и че заглеждате всяка "ковра" с як задник, и дори бихте изневерили на приятелката си с малко по-хубава мадама от нея (или пък може и да не е по-хубава дори, а да го направите ей така - за спорта). Спрете да водите тази война между половете. Боклуци има и от двата пола.
И... повярвай, дори и да прибереш една жена в къщата си, пак може и да не разбереш "коя е и за какво се бори". Колегата, който е отворил темата, е типичният пример за това.
Става ми тъжно за някои от Вас, защото говорите така, сякаш не знаете какво е това една жена да Ви обича истински. Повярвайте, когато сте истински обичани, Вие ще го усещате и няма да имате никакво съмнение в това, няма да изпитвате нужда да тествате жената до себе си, нито пък да се чудите дали утре няма да си хване светилата. Просто ще усещате единствено щастие. Рядкост са такива отношения, но Ви ги пожелавам от сърце, защото всеки ги заслужава!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Авг 2015, 20:20

....Jordana, ще ме прощаваш, но твоите повърхностни изказвания дори не заслужават да бъдат удостоени с коментар. Все пак ще ти кажа няколко приказки с най-добри чувства. Не съм.....

И ти да ме прощаваш с най добри чувства , ама що си мислиш така ? Темата отиде към някаква сълзлива мелодрама , с тез заучените фрази "обича истински " "мъжете търсите само секс " и тъй нататък целия репертоар.А жените кво търсите ? Някой да ви даде дом сигурност и семейство и после да му се качите на главата .Ако случите на човек който да манипулирате успешно , всичко е добре щото може и да кръшкате - ако ли не почвате да се оглеждате за следващия шаран .Колко трае тая любов ? 3-5 години после какво ? Има и изключения разбира се ама в днешно време почти всяка гледа да се продаде възможно най скъпо стане ли въпрос за брак .Брак ли казах ? Трябва да е луд човек днес да сключи брак заради едно обяснение в любов .
....Повярвайте, когато сте истински обичани, Вие ще го...

Повярвай ми женското Его няма граници ! Подозирам че е заложено в човешката природа , всеки трябва да си сърба това което сам си е надробил докато почне да осъзнава реалноста .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Авг 2015, 20:29

Rainy написа:Важното е само да не се отказваш, защото на днешно време е трудно да намериш нещо качествено сред целия този боклук.
Jordana, ще ме прощаваш, но твоите повърхностни изказвания дори не заслужават да бъдат удостоени с коментар. Все пак ще ти кажа няколко приказки с най-добри чувства. Не съм Кобилкина, а съм момиче, което е видяло както позитивни, така и доста негативни мъжки страни, но въпреки това продължава да дава и получава любов. Коври много - не отричам за Яца коврата, ти си знаеш за нея. Но е нелепо да сложиш всички жени под общ знаменател и да ги изкараш със скрити намерения. По тази логика и аз мога да кажа, че вие мъжете търсите само секс и че заглеждате всяка "ковра" с як задник, и дори бихте изневерили на приятелката си с малко по-хубава мадама от нея (или пък може и да не е по-хубава дори, а да го направите ей така - за спорта). Спрете да водите тази война между половете. Боклуци има и от двата пола.
И... повярвай, дори и да прибереш една жена в къщата си, пак може и да не разбереш "коя е и за какво се бори". Колегата, който е отворил темата, е типичният пример за това.
Става ми тъжно за някои от Вас, защото говорите така, сякаш не знаете какво е това една жена да Ви обича истински. Повярвайте, когато сте истински обичани, Вие ще го усещате и няма да имате никакво съмнение в това, няма да изпитвате нужда да тествате жената до себе си, нито пък да се чудите дали утре няма да си хване светилата. Просто ще усещате единствено щастие. Рядкост са такива отношения, но Ви ги пожелавам от сърце, защото всеки ги заслужава!

на мен пък ми става тъжно за вас жените и това е типичния пример в който се опитвате да прехвърлите вината върху мъжа по един доооооооста специфичен начин. Не те познавам, не искам и да се обиждаш, но жените от 4-5год насам гледате само кой ще ви задоволи нуждата от внимание, пък и ако има лев - воала :winky: доста пресметливи сте откъм новия риск, който е - да се метна ли на клона или да стоя със стария :mhihi: :winky: много ме дразнят такива с такова мислене :yes:

^Jordana - :bowdown: аман от коври :mrgreen: ся следва репертоара - оф за кво ли си губя времето с вас, вие си знаете вашето и тва е :mhihi: :mrgreen:
женското его верно нема край :) все да са прави, все да са те невинните - е, научихме ви репертоара и сега това с вината няма как да мине.
Очаквам скоро време от колегата, който е пуснал темата да сподели - потърси ме след всичко и не знам какво да правя, искам да съм с нея ама след всичко това как да стане..историята се повтаря и винаги ще е една и съща. Тя като усети, че новия клон не е това /но въпреки това си е начесала крастата - то да не е сапун, че да се изтърка :lol: :mhihi: /, за което си го е представяла в болния мозък ще почне да овърта - ама аз такова, ама аз онакова, ти не ми обръщаше внимание и тем подобни простотии :mrgreen: :lol:

най ми е смешно как жените правите всичко по списък и ако едно нещо не се изпълни по вашите "критерии" - край, почва се с капризите, фасоните и т.н. докато не стане на ваща..радвам, се че има хора, които ви ги търпят ама след като им писне и на тях и търсите новите заблудени :mhihi: :mhihi: :mhihi:

едит : наричай ме хейтър, ако искаш - все ми е тая. Факт е, че това, което съм написал по-горе е обсъдено с доста индивиди от женски пол и след хиляда овъртания признават, че е така.
Имам си и жена до мен, която също е съгласна с това и като цяло доста хейтва женската аудитория, щото както тя се изрази "жените са най-големите манипулаторки и използвачки" ;)
Последна промяна doomy525 на 30 Авг 2015, 20:58, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 30 Авг 2015, 20:55

Jordana - О, като ти гледам държанието, напълно разбирам защо ти е такова мнението за жените. То с такова поведение няма как да получиш отношение, различно от това, което си описал. Явно имаш голям и горчив опит с този тип жени, щом така агресивно си отстояваш мнението, че едва ли не всички са такива. Тези "заучени" фрази могат да бъдат самата реалност, колкото и да не ти се вярва. Хайде със здраве и по-спокойно!

doomy525, върху никого не съм опитала да прехвърлям вината. Прочети пак и виж какво съм казала - че И ОТ ДВАТА ПОЛА има боклуци. Вие сте тези, които започнахте да говорите за недостатъците на женския пол, та затова реших да изтъкна и някои недостатъци от Вашия. Хайде за пари да не си говорим. Това за парите зависи от типа жена, която ще ухажвате. Ако ухажвате някоя секс-кукла, каквито харесвате, естествено, че ще си иска някой лев. Ако дадете вниманието си на някоя, която е взела живота и хляба си в ръце, ще се чувствате принизени чехльовци, които допринасят по-малко от жената. Ако пък е някоя жена, която нито има пари, нито пък иска от Вас, най-вероятно ще е някоя, която няма да е чак толкова поддържана поради липсата на средства, и ще попада в категория "смотанячки". За Вас угодия няма... Сякаш ако сега Ни Ло-то ви се предложи, не бихте я минали, независимо дали сте обвързани или не. Ама после за скачане от клон на клон ще си говорим.
:D :D :D
Наистина няма смисъл да продължаваме! Виждам само разочаровани и наранени мъже, които още малко ще си отворят организация против жените. Всичко е от човек до човек, пък вие си повтаряйте каквото искате. Дано да стане истина!
;)

И бтв... щом твърдиш, че имаш жена-изключение, би трябвало точно ти да си малко по-толерантен и да потвърдиш, че ИЗКЛЮЧЕНИЯ действително съществуват, щом самият ти си намерил такова. Но нали сега да защитим мъжкия пол и да се правим на интересни. Както и да е....
Последна промяна Rainy на 30 Авг 2015, 21:01, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Авг 2015, 21:00

Само да попитам - ако мъжа до теб не може да плаща сметки, квартира и т.н. и не те извежда (говоря принципно) по ресторанти, не може да направи подаръци по някакви поводи и т.н. коя ще стои до него? Искаш да ми кажеш, че въпреки това ще си стоиш у вас и ще кротуваш, докато гледаш как приятелките ти живеят по партита и т.н.? Айде стига с глупостите, че парите немали значение.. :yes: Парите СА и винаги ЩЕ бъдат от значение..90% от разводите са на тема $$$, а която не признава това значи лъже ;) аз една двойка не познавам, която ако са парично/финансово задоволени да са се разделили :lol: а, ако нещо куца и въпреки това има финанси в семейния бюджет - кръшка или мъжа или жената, но в повечето случаи е втория вид ;) :bchug:

никого не защитавам !!! говоря от личен опит и от това, което очите и ушите са ми чули/видяли през живота!

Изображение

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 30 Авг 2015, 21:07

Има разлика между това човекът до мен да е неспособен мързеливец, който няма пукната пара от некадърност, и между това да съм с човек, който се труди и въпреки това не е богат. Ако съм с втория тип - определено ще остана с него, ако го обичам. Нито подаръци ще му искам, нито почивки, нито нищо. Ще ми е достатъчно вниманието му. Аз също ще се трудя и заедно ще успяваме да свързваме двата края. И това ти го казвам съвсем искрено, а не само колкото да подкрепя тезата си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Авг 2015, 21:12

Rainy написа:Има разлика между това човекът до мен да е неспособен мързеливец, който няма пукната пара от некадърност, и между това да съм с човек, който се труди и въпреки това не е богат. Ако съм с втория тип - определено ще остана с него, ако го обичам.

Сега погледни първите 1-4 страници от темата :)
п.с - и не е "ако съм с..", а "ако сме заедно". Има голяма разлика :yes:

edit : Bavarcho - историята помни и такива случаи, но самата тема показва и обратни случаи - финансово подсигурени, но хойкащи по други.. :dunno:
Последна промяна doomy525 на 30 Авг 2015, 21:15, променена общо 2 пъти

Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Авг 2015, 21:13

doomy525 написа:Само да попитам - ако мъжа до теб не може да плаща сметки, квартира и т.н. и не те извежда (говоря принципно) по ресторанти, не може да направи подаръци по някакви поводи и т.н. коя ще стои до него?

Е то това мъж ли ще е или п*тка.. Един мъж ако не може да си гледа семейството (жената)
Изображение

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 30 Авг 2015, 21:15

doomy525 написа:
Rainy написа:Има разлика между това човекът до мен да е неспособен мързеливец, който няма пукната пара от некадърност, и между това да съм с човек, който се труди и въпреки това не е богат. Ако съм с втория тип - определено ще остана с него, ако го обичам.

Сега погледни първите 1-4 страници от темата :)
п.с - и не е "ако съм с..", а "ако сме заедно". Има голяма разлика :yes:

edit : Bavarcho - историята помни и такива случаи, но самата тема показва и обратни случаи - финансово подсигурени, но хойкащи по други.. :dunno:

Погледнала съм ги. Не знам защо смяташ, че след като жената на автора е постъпила по този грозен начин, трябва и аз да съм като нея. Защо ни сравняваш?! Това, че сме жени, не ни прави еднакви. Ние сме отделни личности - всяка с ценностите си. Разберете го най-сетне - ВСИЧКО е до ЧОВЕК, за n-ти път го повтарям.

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Авг 2015, 21:19

Никого не сравнявам, нито теб с въпросната госпожица, нито никой. Даже се радвам, че жена взе участие в темата :bchug:
Много е сбъркана цялата тема като цяло..

edit : ако искате да разберете един човек /било то мъж или жена/ какъв е, погледнете отношенията му/ѝ със семейството - от там тръгва всичко :)

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 30 Авг 2015, 21:36

Много мнения,много нещо! Но млад мъж,занимаващ се с малък бизнес или работещ на добре платена работа,за да има възможност да глези приятелката си или жена си,прибере ли се при нея след работа и каже ли и,че е съкратен или е фалирал,при 90% от жените ще се включи таймера за обратно броене :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата