Катастрофа,БМВ С Камион
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Карайте Внимателно
Попрекаляваш малко ми се струва
<KrIs> написа: Съвпадението, че само шофьори на БМВ-та измират не е случайно.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Бе да ти кажа не преаклява Ако гледаш статистиката на катастрифите и новините ще видиш че само БМВ та се удрят,това какво ти говориSummonedToDIe написа:Карайте Внимателно<KrIs> написа: Съвпадението, че само шофьори на БМВ-та измират не е случайно.
За да няма тема момчета на 26,хх,хх е погребението на ХХХХХХХХХХХ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Кофти работа наистина....
иначе колата е Е60 или по точно е била....

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Иво написа:Виновни или не, млади момчета са били!
Прав си донякъде ама аз ще ти дам един пример. Заради такива умници един от най-добрите ми приятели е мъртъв, а друг е без крак

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Иво написа:И все пак, нито ти, нито друг може да осъжда на смърт![]()
Последен въпрос. Тези които карат по този начин не осъждат ли на смърт хората, които загиват без да са виновни

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Скоти, незнам дали разбра какво имах предвид с това което ти написах на ICQ-то, но ще се опитам да изясня:
Имах предвид че не колата е виновна за даден инцидент, а задкормилното устройство, психопати има във всякакви коли, не само в БМВ, това че има хора които си казват БМВ не за удоволствие от шофирането, а щот се мисля за Шумахер и искам да се юркам по пътищата като Монтоя е причина дадена част от катастрофите да стават с тези коли, но това в никакъв случай не значи всички шофьори на БМВ са безразсъдно каращи самоубийци
Дано ме разбра
Имах предвид че не колата е виновна за даден инцидент, а задкормилното устройство, психопати има във всякакви коли, не само в БМВ, това че има хора които си казват БМВ не за удоволствие от шофирането, а щот се мисля за Шумахер и искам да се юркам по пътищата като Монтоя е причина дадена част от катастрофите да стават с тези коли, но това в никакъв случай не значи всички шофьори на БМВ са безразсъдно каращи самоубийци

Дано ме разбра

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Абсолютно съгласен съм с теб,аз друго се опитах да ти кажа,че май сичките състезатели карат БМВ та е друг въпрос,идеята ми е,че Почти всички който карат БМВ та карат доста по опасно от другите,Тея катастрофи са и индикатор,незнам колата ли ни кара всички да полудяваме и да настъпваме десния педал до край ама,ама както каза ЗАК не сем само ние на пътя има и други хора,който не са безсмътни като нас като караме със 100 с вратите напред 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Така е, но не само БМВ-тата а и всички бакшиши, Голф и Астраджии карат така, аз лично БМВ на чисто червено не съм виждал да минава, сигурно и такива има, но от другите които ти изброих редовно, та мисълта ми беше не са само БМВ-тата, вероятно и с Поршетата е примерно същото но примерно те са доста по малко разпространени в БГ.
За Зак съм абсолютно съгласен че убииците по пътищата на смърт да ги осъждат, както осъждат и самите те, няма лошо в тва да карат с вратите или като психопати, но не в населени места и не по натоварените пътища, има си полигони, запустели места подходящи за тази работа и т.н., Божура също е подходящо място
За Зак съм абсолютно съгласен че убииците по пътищата на смърт да ги осъждат, както осъждат и самите те, няма лошо в тва да карат с вратите или като психопати, но не в населени места и не по натоварените пътища, има си полигони, запустели места подходящи за тази работа и т.н., Божура също е подходящо място

BMW-клуб представяме, нормално е да се ровим за едно ударено BMW. Ежедневно се блъскат коли в София а и не само. За мен BMW-то си мнооого по-стабилна, устойчива и сигурна кола отколкото Golf, Opel или други кошници.
Несъобразителната скорост винаги води до критични ефекти независимо от модела на колата. Вярвам, че с една идея хората ще почнат да спазват знаците и да не пренебрегват ограниченията, когато се минава през населено място или в зони с опасни завои. На пистата на Калояново "Дракона" и аз съм се тествал, но там е мястото, а не по пътищата !
Несъобразителната скорост винаги води до критични ефекти независимо от модела на колата. Вярвам, че с една идея хората ще почнат да спазват знаците и да не пренебрегват ограниченията, когато се минава през населено място или в зони с опасни завои. На пистата на Калояново "Дракона" и аз съм се тествал, но там е мястото, а не по пътищата !
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Dimo написа:Scott написа:Хората който карат БМВ та се мислят за безсмъртни,и излагат и други хора на риск![]()
Е тука си в грешка бате, тия безсмъртните са с GTI, GSI, G60 и т.н.
Иначе наистина жалко за хората, а колкото до БМВ-тата, колата не определя шофьора, самоубийци със всекви коли колкото искаш
Мда прав си само голфаджии и астраджии карат като безсмъртни всички с БМВ'та карат като с учебни автомобили...
Аре хвани се в ръце малко

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Dimo написа:Колкото до БМВ-тата, колата не определя шофьора, самоубийци със всекви коли колкото искаш
Напълно съм съгласна с теб. Всичко си е до съзнание. Нещата не зависят от колата, а от човека зад волана....

Dare To Dream
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3