Нямам приятели

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Нямам приятели

Мнение от K_Ilkov » 01 Сеп 2015, 9:55

Bogat-Beden написа:да не гледаме епизод от завръщането на zlatko_baretata, той беше майстор на виртуалното дегизиране и късия ,но драматичен разказ :mhihi:

В момента е ангажиран с други неща и ме съмнява, че той провежда този социален експеримент :mhihi:
Но не пречи да го питам ... Може и да се зарадва, че още е помнен тук :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По темата ако не е ташак: вече се каза хоби :yes:
С днешното и-нет общуване много лесно ще се сближиш с хора с общи интереси :yes:
Само трябва да имаш интереси :mhihi:

Ако нямаш ептем никви, пак се каза: вземи си е30 :mhihi:
Ще ти уплътни всичкото свободно време и пари :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от Samoten » 01 Сеп 2015, 10:05

Благодаря ви на всички за мненията! Това с хобитата ще го пробвам. Нямам никакви хобита за сега, ама все ще си намеря някакво. Това с дроновете звучи добре, ще поразгледам, пък дано стане нещо. Ще поразгледам и някъде футбол да играят, та може да се присъединя. Ще пробвам и това със семинарите, звучи добре.

П.С. темата си е сериозна, не си правя ташак. И май не се изразих много правилно. Ясно е, че така не мога да си намеря баш приятели, по-скоро имах предвид познати, да пием по една бира от време на време, да се похилим и така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Сеп 2015, 10:09

Само не започвай да колекционираш марки, че тея филателистите са малко потайни и подли същества :mhihi:
Иначе приятели най-лесно се намират, както казаха колегите, занеси се на някоя сбирка, почерпи 2-3 бири 2-3 ма човека и си "вътре"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 01 Сеп 2015, 10:24

Колега, намери си хоби. Покрай хобитата съм намерил най-добрите си приятели в живота :)

Също виж и роднините. Аз съм в много близки отношения с братовчедите ми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Сеп 2015, 10:25

И аз ги мисля такива неща в последно време. Най-вече от гледна точка на възпитание, просто защото не мога да понасям невъзпитани хора, за които основна цел в живота е да клюкарят (независимо на каква тема) или да завиждат.
Отделно от това, темите за разговор с други хора какви могат да са - кой колко го дразни трафика по пътищата, политика, гео-политика и тн подобен бълвоч. А културата под всичките й форми?

Ей такива размисли накратко.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Сеп 2015, 13:33

Samoten написа:П.С. темата си е сериозна, не си правя ташак. И май не се изразих много правилно. Ясно е, че така не мога да си намеря баш приятели, по-скоро имах предвид познати, да пием по една бира от време на време, да се похилим и така.

Баш, маш ... Не знам как ги делиш и как разбираш кой е баш и кой не.

Аз не си спомням да съм се запознл с някого и да съм си казал - тоя е за бира само :wave:
Или - с тоя ще сме приятели до гроб ... първо сте познати, после приятели ... и на там квот дойде :mhihi:

Никога не е ясно с кого и в какви обстоятелства ще се срещнеш :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 01 Сеп 2015, 20:31

Е.Димитров написа: филателистите са малко потайни и подли същества :mhihi:

А да не говорим за нумизматите! :mhihi:
Един съвет към колегата: Внимавай с кои ще се сдружаваш и дали няма да имат користни цели от познанството.
Преди повече от 15 години работех със съученикът на мой братовчед и беше много точно момче, но цялото му обкръжение от приятелите му ми беше крайно противно. В крайна сметка го позавлякоха кой с малко, кой с много! :roll:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 01 Сеп 2015, 21:58

Като хоби, лично аз си купих мотор за гората. Перфектно хоби с доста емоции и си е доста натоварващо физически, като се понаучиш с мотора и започнеш по козите пътеки да се кътериш. Искренно го препоръчвам :D
А виж в някой курс за готварство, ако се запишеш, хем ще ти е от полза, хем може и някоя девойка да ти помогне, " да ти разбърка яйцата" :mhihi: :mhihi: , Това последното е шега, но е добра идея :bchug:
SHARK-а му е майката!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Сеп 2015, 22:40

Фидел Кастро написа:Един съвет към колегата: Внимавай с кои ще се сдружаваш и дали няма да имат користни цели от познанството.
+1
Не демонстрирай стандарт,поне не се афиширай много
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 01 Сеп 2015, 23:17

На първо място забравяш понятието срам...Вдигаш се от леглото,драскаш един списък с хобита, и почваш да ги обикаляш...Форуми в днешно време има за всичко... и ако не търсиш жени там все ще си намериш група от хора с твоите психични отклонения.–(на феста примерно нямаше една свободна :mhihi: - а мъжете им са колеги, и не е удачно)
Една реплика от сорта на - Мога ли да изпия една бира при вас ? Ми е докарала 99% от приятелствата във фейса.
А докато си спях на капака на колата пиян ,хората сами идваха да се запознават с мен :mhihi:
Така че, щом си писал в БМВ форума, ходи си вземи някоя Е30ка и бягай на сбирки(по евтино ще е от качествен дрон)...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gosheto80 » 01 Сеп 2015, 23:49

Това с хобитата бошлаф работа :) Ако е насила де.

Пробвай да не бачкаш от вкъщи. Не знам каква ти е работата, ама ако не е нещо съвсем извратено има доста места из София - споделен офис. Ходят да бачкат точно такива като тебе. Хем ще са ти горе-долу на акъла и статуса. Хем си е по-друго да не бичиш сам по цял ден, а да има някой около тебе. Дори и само колкото да се напсувате, че пак е изхабил хартията на принтера или е осрал тавана в тоалетната. Пък току-виж и общ бизнес сте захванали, бири-мири.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 02 Сеп 2015, 0:19

gosheto80 написа:Пробвай да не бачкаш от вкъщи. Не знам каква ти е работата, ама ако не е нещо съвсем извратено има доста места из София - споделен офис. Ходят да бачкат точно такива като тебе. Хем ще са ти горе-долу на акъла и статуса. Хем си е по-друго да не бичиш сам по цял ден, а да има някой около тебе. Дори и само колкото да се напсувате, че пак е изхабил хартията на принтера или е осрал тавана в тоалетната. Пък току-виж и общ бизнес сте захванали, бири-мири.

:OT: малко off topic, но аз преди години карах стаж в една компания/проект и офисът ни беше в сграда, която се казваше Startup city.
беше яко защото обединяваше най-вече млади и интелигентни хора с най-различни идеи и през почивките беше интересно да се комуникира с другите, да се следи прогреса, постиженията им. ние спечилихме награда за най-перспективен проект за годината, а една една от другите старт-ъп фирми спечели за най-бързоразрастващ се продукт или нещо подобно. мисълта ми е, че се научават неща, изграждаш контакти, и макар и не близки приятели, просто контакти, които понякога могат да са ти от полза, а също така и ти на тях.
не знам дали в България има подобни места, но пък е идея и би било яко.
предполагам бизнес парка е едно от местата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Сеп 2015, 15:26

Всъщност въобще не е офтопик, но просто са различни темите "социализиране" и " близки приятели". Не мога да намеря линка сега от тед, но да си сред други хора е естествена нужда, не по-различна от глада на стомаха, но тук говорим за глада на мозъка. Социализирането води до редица бонуси за мозъка, включително намален риск за болести като алцхаймер, липсата на социална среда спомага за тях + разни психологични разстройства и депресии нарушават съня, който е критичен за здравето на мозъка. По-висшите бозайници като делфини и косатки се движат на големи групи и са социални, какво остава за нас, върха на пирамидата, в крайна сметка не сме мишки само да ядем, серем, спим и е*ем, ако го има последното де :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2015, 15:33

Станал си на 35 и нямаш деца? Какво сте правили с тази "твоята" 8 г.? Мотане и хубаво прекарване на времето, ама хоп на 35 и сега накъде? И както са ти минали тия 35 ей тъй, безцелно, тъй ще минат и другите 35 май, жив и здрав да си. Не ти трябват приятели и забавления да си губиш времето, ами седни и помисли какво ще правиш с живота си оттук нататък и после действай според това решение. Сложи цел пред себе си, нещо което осмисля живота ти. В момента гледаш как да си губиш времето.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 02 Сеп 2015, 15:59

Elesar74 написа:Какво сте правили с тази "твоята" 8 г.?

Elesar74 написа:Друг е въпроса, кой какво разбира под семейство и как то функционира. Двама души, които просто са решили да живеят заедно, живеят в блудство и не са никакво семейство, докато не изповядат пред свидетели сключването на брачен завет, според който те ще са заедно, докато смъртта ги раздели. И не говоря за граждански брак непременно, макар че така е прието. Като гледам тук, доста слаби мъже виждам. Единия 6 г. изкарал с една жена, другия 4 и жените ви бягат. А какво остава да сте цял живот заедно, направо немислимо.

Така бива ли :roll: Да му спестя на човека мъките :winky:
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата