E46 M3, E60 535d или Nissan 350z
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: E46 M3, E60 535d или Nissan 350z
zAcK написа::bowdown:![]()
Е тва е! Всичкото съфорумци с м-ки евридейки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено по-старите М-модели точно в това им е славата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Всичкото баби пенсионерки-реститутки с иемки в преследване на примоции и на опашки за пенсия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имам финансовата възможност що пък не? Обясни какво толкова извънземно има в една е46-ца, че да не мога да въртя и по 1000км дневно ако реша?
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
zAcK написа:Vanqu1sh написа:Ако имам финансовата възможност що пък не? Обясни какво толкова извънземно има в една е46-ца, че да не мога да въртя и по 1000км дневно ако реша?
Тука явно само надъхани студентчета са се насъбрали, та аз приключвамНе ми пиши повече, няма смисъл
![]()
А като имаш възможност, 'щото явно сега нямаш, навъртай ако искаш по 2000 км. на ден на CSL![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Айде лека![]()
![]()
![]()
Нещо се затрудни да ми отговориш май а?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не е толкоз невъзможно за евридейка, единствения проблем е, че може да стане скъпо (обаче моята е с евтиния двигател - us e36 m3
). По 12 мили в едната посока всеки ден. 2-3 мили градско и останалото магистрала. 600-700 мили на един ден съм правил няколко пъти и с каквато и да е кола съм размазан после, не съм особен фен. С друсането се свиква междо другото, дори всяка друга кола сега ми се струва супер кашкавалена.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
zAcK написа:host написа:ххмммм е46 м3 ... "една от най-добрите коли за каране" според доста списания ...
Какво значи "за каране"? Ако пътува като мене на дълго, айде тая М3-ка да не е по-добра "за каране", а?
ако въртиш 20 км градско на ден (т.е. ходиш до офиса и обратно) с м3ката ще ти е доста по-интересно и по кеф, както и ако караш 200 километра по подбалканската
ако трябва да караш по 500 км магистрала на ден си купуваш 7ца, с-класа или кайен турбо

иначе май добре ти обясниха разликата между каране и возене

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
За 100 км в София аз бих си взел някакъв хибрид като Тойота Приус или малък дизел, като 2.0 тди на VW, щото тва на удоволствие няма как да се обърне, поне да е ефтино. Евридейка ся не значи служебна кола... нали?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
zAcK написа:То за обяснението, ясно, ама затова черните хроники са ни такива - от много "карачи"![]()
Иначе, едно е да караш М-ка в USA или UK, друго е тук! Днес имам 100км. из София и въпреки EDC-то на Е39-ката ми изпадаха пломбите![]()
![]()
Но щом казвате, че м-ките са идеални за основен автомобил, значи така да бъде
Това, че на тебе ти е некомфортно в е39-ка не значи, че за всички е така. Мен по никакъв начин не ми пречи твърдата возия.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
zAcK написа:То за обяснението, ясно, ама затова черните хроники са ни такива - от много "карачи"![]()
Иначе, едно е да караш М-ка в USA или UK, друго е тук! Днес имам 100км. из София и въпреки EDC-то на Е39-ката ми изпадаха пломбите![]()
![]()
Но щом казвате, че м-ките са идеални за основен автомобил, значи така да бъде
То в София, за да не ти изпадат пломбите трябва нещо от Maybach нагоре. Ясно е, че Е60-ката ще е много по-комфортна, неслучайно попитах автора какво се търси от колата и най-вече за какъв пробег става дума.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

zAcK написа:...
не знам дали правиш по 1000км на ден, но почти във всеки пост емотиконите ти клонята към 1000

Както и в другата тема дето беше за комбЕ до 10к и тук проблема е, че автора не е наясно с желанията си

Па ние може да си се джафкаме още 100 страници ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zAcK написа:Питаш ли ме как се чувствах, кoгато временно бяха махнали "" - мъкааааааа
![]()
Аз си го бях запазил в друг сайт и пак го използвах

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Направо неща да те мисля 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
zAcK написа:Не вярвам, че някой би имал нерви, да кара М3/М5 всеки ден до работа, да я оставя на паркинг, където всеки може да й се изгаври,
щото ключове, огледала, калници, врати при слизане и т.н. се случват много често, да й криви джантите по дупките, да й съсипва салона и т.н.
Много ми е интересно как боядисваш ей тая джанта, или как претапицираш салон на M3/М5![]()
![]()
![]()
![]()
Сега пак ще кажеш, да не е някаква извънземна технология, ама аз досега
един комплект джани за М5 M Double Spoke 65 Chrome Shadow, не съм видял боядисани като оригиналните![]()
![]()
Всички тези неща важат и за е60-то. Няма достатъчно голяма джанта да я съсипеш в дупка? Няма кожен салон който да се скъса? Няма кой да се изгаври с колата и да я надраска? Май най-добре с трамвая на работа.

zAcK написа:Да, сигурно е яко да кажеш, ходя с М3 на работа и до магазина, ама лично аз не го разбирам![]()
Явно не съм достатъчно фен, знам ли![]()
Не се притеснявай. Не е задължение. Никой няма да те насили да ходиш на работа с м3 щом не искаш.
Последна промяна Vanqu1sh на 03 Сеп 2015, 9:38, променена общо 1 път
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
zAcK написа:За нормалните хора, в нормалните държави,
с много по-големи доходи, няма нищо ненормално в това, да ползват градски/метро и т.н.![]()
Снобарщината и показността, особено от хора без възможности, грам не ги разбирам, да знаеш!

По темата - разбира се, че Е60-ката...сега не ти знам доходите естествено /но все пак гледаш старички коли/, ама М3 за ежедневка не ми изглежда постижимо от към подръжка без компромиси, както трябва за такъв автомобил, още повече като е на 12+ години...

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
А колега истина е, че никой НЕ го интересува кво караш... колко му струват накладките и т.н.
Автора явно я заряза темата... дано отвори нова като се похвали с каквото там си е избрал.
Автора явно я заряза темата... дано отвори нова като се похвали с каквото там си е избрал.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
zAcK написа:Нямаше да пиша, ама това просто е прекаленоЗа нормалните хора, в нормалните държави,
с много по-големи доходи от теб, няма нищо ненормално в това, да ползват градски/метро и т.н.![]()
Снобарщината и показността, особено от хора без възможности, грам не ги разбирам, да знаеш!
Колко хора има де живеят в коптори, ама иначе карат коли, които ни могат да поддържат като хората, нито нищо.
Но както и да е. Явно нищо не разбирам и не съм голям фен, какво да се прави. Съдба![]()
P.S. Във форумите всички са много вървежни, а после спестяват от закуски и карат на кренвирши с лютеница......
По никакъв начин не съм казал, че е срамно човек да ползва градски транспорт и ще съм благодарен да не ми слагаш думи в устата. До тук единствената показност е от теб. Ти явно реши да обърнеш нещата на това кой къде живее, какви са му доходите и как си поддържа колата. Явно нещо много се жегна, но не разбрах защо? На всички е ясно, че е60-така е по-подходящия ежедневен автомобил, но ако мога да избирам между м3 и 535д, винаги бих взел м3-то и това си е моя личен избор. Не успях да разбера с какво е по-непрактично от нормално е46 купе, но все тая. Айде спирам, че достатъчно наспамихме в темата.
Имам още малко време да помисля и да търся.. Поради факта, че единственото необръщано м3 на пазара в Бг е на цена 18к евро (а беше 15к) и е Смг2, явно отпада като вариант ... Мнения за Хонда Сивик Type R 2008ма 201кс ? Въпреки че ми се струва, че ще ми е бавна, но ми е на оферта за известно време да я покарам ?
Багажникът е фрапиращо голям, с корита е.. возил съм се в такова и си е маниашко, но... 201кс.....

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5