С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от stony1 » 02 Мар 2014, 22:35

До преди ден бях с BlackBerry. Смених няколко от марката и винаги съм бил доволен от функционалността им. На практика последно бях с два BB апарата и още не съм ги изхвърлил, но вчера си поиграх с едно Lenovo A2107A-H и сега имам пет в едно. Таблет, неограничен мобилен интернет, навигация и две карти на различни оператори, които си работят едновременно. Доста е удобно понеже таблета е постоянно с мен, а с двата телефона в допълнение беше ужас, чудя се как съм изтраял цяла година така. Дали съм доволен от новия телефон/таблет и каквото още там се сетите мога да кажа след поне месец.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 03 Мар 2014, 12:30

От почти 2 месеца го имам, за сега съм супер доволен, никакви проблеми върши идеална работа,не забива, абе за толкова малко пари си е добър :) - huawei ascend g600
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E60 530i 2006 N52B30

Мнение от IVAKDIVAK » 08 Мар 2014, 19:27

Нокия Е52 и ZTE blade III и съм доволен и от двата . Е zte - то е малко бавничък и нямя светкавица ама за тия пари толкова . Иначе пък очудващо много държи батерията му ако не си играеш много много ми е издържала и до 7 - 8 дена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 08 Мар 2014, 19:55

Lumia 820 от ~11 м. - Супер е.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 08 Мар 2014, 20:21

SE Satio перфектен телефон само батерята ме дразн, че държи макс ден и половина :ok:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 08 Мар 2014, 21:42

Нокия Е52 made in Finland :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 09 Мар 2014, 0:31

LG G2
повече от отличен! :yes:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3

Мнение от АзОбичамBMW » 16 Мар 2014, 6:58

От месец съм с iPhone 5s. Добър е. Бърз и удобен с добра камера, какво повече му трябва на човек?

Sent from my iPhone using Tapatalk
обичам BMW - http://facebook.com/bmwblog.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 02 Сеп 2015, 18:13

момчета - да ви питам за една Microsoft Lumia 640 Dual Sim.
за подарьк ми е за детето
намирам ги в ОЛХ са и БАЗАРА
ето например тоя - http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... 0%B5%D0%BD
тези телефони да не са реплика - ме интерсува и дали са чисто нови - пише че са с гаранция 2 години .
мерси много - но не разбирам толкова - и за това питам.- да не е поредната измама
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 02 Сеп 2015, 21:06

Samsung Galaxy S5

По начало чудесен телефон, с много памет и хубава камера. Всичко му върви като приложения, батерията държи над един ден дори с повече цъкане, много бързо се зарежда и дисплея му е направо уникален (тъч функциите и цветовете). До тук обаче с плюсовете.
Първо имах някакъв бъг, който ми точеше батерията много здраво. След 2 месеца дойде ъпдейт на андроида и се оправи. После почна да се рестартира сам... сега не иска да си върти дисплея (правил съм му какви ли не тестове и за сензорите и за кво ли не). Дойде ъпдейт- НЕ се оправи! След започване на разговор в първите 2 секунди не те чуват и ти не чуваш. Не съм доволен от тоя телефон. Прекалено скъп е за да има такива бъгове.
Жената е със Note 4 и там смело мога да твърдя, че всичко е на ниво и телефона е уникален. Тя компютър не използва (само телефона си) и се сещайте, че цялата и работа минава през него и каква какафония е в тази машинка ви е бедна фантазията, НО всичко лети на тоя телефон. Няма бъгове- перфектен е! И така. Следващия ще е iphone 7 (когато излезне). Понеже ползвам macbook за личен комп и като му вържа самсунга просто нищо не се случва. Все едно да пуснеш диагностика на S class със impa :D

ПС: S5 ми скъса нервите!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Сеп 2015, 12:42

Изображение

чекам го... g flex 2 :mrgreen:

иначе айфон 4s :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Сеп 2015, 13:00

P1tbuL написа:Samsung Galaxy S5

По начало чудесен телефон, с много памет и хубава камера. Всичко му върви като приложения, батерията държи над един ден дори с повече цъкане, много бързо се зарежда и дисплея му е направо уникален (тъч функциите и цветовете). До тук обаче с плюсовете.
Първо имах някакъв бъг, който ми точеше батерията много здраво. След 2 месеца дойде ъпдейт на андроида и се оправи. После почна да се рестартира сам... сега не иска да си върти дисплея (правил съм му какви ли не тестове и за сензорите и за кво ли не). Дойде ъпдейт- НЕ се оправи! След започване на разговор в първите 2 секунди не те чуват и ти не чуваш. Не съм доволен от тоя телефон. Прекалено скъп е за да има такива бъгове.
Жената е със Note 4 и там смело мога да твърдя, че всичко е на ниво и телефона е уникален. Тя компютър не използва (само телефона си) и се сещайте, че цялата и работа минава през него и каква какафония е в тази машинка ви е бедна фантазията, НО всичко лети на тоя телефон. Няма бъгове- перфектен е! И така. Следващия ще е iphone 7 (когато излезне). Понеже ползвам macbook за личен комп и като му вържа самсунга просто нищо не се случва. Все едно да пуснеш диагностика на S class със impa :D

ПС: S5 ми скъса нервите!

Крива работа, но може да се оправи с връщане на фабричните настройки. Прочети темите в андроид форума и действай по този начин и смятам че няма да имаш проблеми.
Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Сеп 2015, 20:16

Има ли някой тук с оная пръчка LG G4 да си каже мнението, че ми писна да чета ревюта и хвалебствия? :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Сеп 2015, 20:40

fedoracore, тези лумии ги подаряват от виваком... на мен ми дадоха 535 за 10лв... мъчих го една седмица, не се разбрахме, и го "подарих" и аз :mhihi:

Ползвам двусимови телефони отначало на ползването на смарт-ове. Бях с Allview, преди 3 месеца взех Lenovo S850, много стилен, ма му натроших дисплея :mhihi: ... днес го взех ремонтиран, и ще отиде при жена ми по всичко изглежда.
Междувременно, понеже не мога да стоя без тилифон, си взех Honor 4x... или Huawei Che2-L11 :lalala: ... гоуемо, и бързо нещо, изненадващо удобно, мислех че тва 5,5 ще ми два в повече... сега работи като комп :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 03 Сеп 2015, 20:56

От 4-5 месеца съм с oneplus one. Повече от доволен съм, всичко върви, бърз, бърз , много бърз :) Досега нито е забивал, нито е показвал признаци на затормозяване. Всяка вечер игра мортал комбат 10-ката и гледам филми като легна. Батерията издържа около 3 часа и малко, на пълен тормоз, говоря за игри и филми с вклучен нет и блутуут слушалки :) , А ако го използвам нормално, за някой и друг разговор+ малко сърфиране из нета, спокойно 3 до 4 дена изкарва. 4 ядрен на 2.5 ГХ , 3 рам и 64 гб вътрешна памет. Скоро няма да го сменям :D
.... ииии да, тези телефони, спокойно може да ги разглеждаме като компютри с гсм модули. 5.5 инча е супер
И точно за да не си натроша и аз дисплея, взех един калъф, който е като книга и частта над дисплея е твърда, някаква твърда плстмаса предполагам. и отделно залепих едно темперирано стъкло :yes:

oneplus one.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
SHARK-а му е майката!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата