Re:Re: Дразнят ли ви велосипедистите по улиците?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re:Re: Дразнят ли ви велосипедистите по улиците?
Има нещо по-малоумно от това да заключиш тема свързана с безопасността по улиците и то е да я заключиш без обяснение. Макар, че в този форум 90 % от темите които се заключват, се заключват без обяснение защо, така че това явно не е проблем. Няма как да мръднете дори и милиметър встрани от общоприетото мнение, че драйвърите на бмв са опасни, докато заключвате темите свързани с безопасност. Няма смисъл да обяснявате защо. Докато темите за това какъв диф да сложим за да плъзгаме с вратите настрани са на почит, темите свързани с безопасност по пътищата би следвало да се заключват защото присъствието им във форума е чисто лицемерие.
... За миг да забравя - те тука всички дрифтъри ходят само на писти и никога по улиците...
... За миг да забравя - те тука всички дрифтъри ходят само на писти и никога по улиците...

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Re: Re:Re: Дразнят ли ви велосипедистите по улиците?
Форума е частен и с явна стопанска цел.А не източник на морал и нравоучение.
Теми винаги са се заключвали и без необходимо обяснение.
Самото повтаряне на заключена тема от теб е нарушение на правилата.
То е все едно да влезеш в чужда къща и да не се събуеш и да се учудиш когато те изгонят без обяснение.
Теми винаги са се заключвали и без необходимо обяснение.
Самото повтаряне на заключена тема от теб е нарушение на правилата.
То е все едно да влезеш в чужда къща и да не се събуеш и да се учудиш когато те изгонят без обяснение.
Само не мога да се сетя как ще ме накажат за това невероятно нарушение - сигурно ще ми подарят бан и няма да мога да пиша в заключените теми
Ами то все едно съм си с бан и все едно не съм член на форума.

Ами то все едно съм си с бан и все едно не съм член на форума.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Колега, въпреки че не съм запознат с твоя случай ще се опитам
да ти обясня. Тема се заключва най-често за съществуваща такава или заради провокиращо заглавие (да кажем, като твоето)
Как може да те дразни равноправен участник в движението?!

Как може да те дразни равноправен участник в движението?!
Заглавието не е мое. Както споменах по рано във въпросната тема заглавието е кофти. С една дума не позна. Благодаря за отзивчивостта все пак. И ако беше заради заглавието може би щеше някой да го забележи преди да се изтъркулят 250 мнения. В този форум расистките нападки, грубия тон и странните заглавия не са причина за заключване на теми. Не ми се сърди за това не съм виновен аз.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз локнах темата, ще локна и тази сега.
Като искаш обясение ще ти дам, аз като бивш национален състезател по колоездене на България съм леко обиден от всички глупости написани в темата, заради което и не съм писал, Колоездачите карат където им дойде по удобно защото няма вело алеи, шоферчетата като тебе са пълни кретени и ни засичат нарочно щото са комплексарчета, докато не му се напука каската на някои на светофара (случва се често )
На тебе ти пожелавам да попаднеш на мен някъде.......
Като искаш обясение ще ти дам, аз като бивш национален състезател по колоездене на България съм леко обиден от всички глупости написани в темата, заради което и не съм писал, Колоездачите карат където им дойде по удобно защото няма вело алеи, шоферчетата като тебе са пълни кретени и ни засичат нарочно щото са комплексарчета, докато не му се напука каската на някои на светофара (случва се често )
На тебе ти пожелавам да попаднеш на мен някъде.......
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
6 мнения
• Страница 1 от 1