Какво да Правя
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- IVAN_1
- Потребител
-
- Кара: нещо което другите само мечтаят
Какво да Правя
Здравейте пичове!Не съм вярвал че ще пусна такава тема,но вече не знам какво да правя.Ситуацията е следната влюбих се до полуда в омъжена жена с едно дете,тя ме обича на 100% поне в нещата който направи!А аз свободен пич,направих хиляди глупости само и само да съм с нея.Мъжът и е алкохолик,които в момента се лекува уж,имат общ бизнес през деня работеха заедно.Бяхме 7 месеца заедно,живееше с мен,но детето беше при техните нарочно за да не гледа тези неща,той постояно я заплашваше,то не бяха телефони обаждания,смс,обещтания,заплахи.Тя ме молеше нищо да не правя спрямо него,и аз държах на думата си.Тя му каза истината за връзката и с друг мъж,той отиде да вземе детето и почна с заплашите че няма да и го даде.Тя се върна при него,само заради детето това са нейните думи в който почнах да не вярвам вече.И сега ми се обажда като може,а аз полудявам направо и не знам какво да правя!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Какво да Правя
Колега в сериозен филм си се забъркал, иначе действаш по законовия ред... Тя да поиска развод от мъжа си и след това родителските права върху детето, няма да е много лесно да докаже че мъжа и алкохолик, а и в повечето случаи присъждат детето на майката...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Напий се

Колега в сериозен филм си се забъркал, иначе действаш по законовия ред... Тя да поиска развод от мъжа си и след това родителските права върху детето, няма да е много лесно да докаже че мъжа и алкохолик, а и в повечето случаи присъждат детето на майката...
Пробвай.Седнете първо с мъжа и, поговорете(ако може да се говори с него

Последна промяна c04 на 06 Сеп 2015, 23:03, променена общо 1 път
- myltoop01
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 530D
Откажи се от нея. Ще боли ама ще станеш по силен.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Опсссс:
Алоуууу БГ МАМА !
Алоуууу БГ МАМА !

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
AGT написа:Опсссс:
Алоуууу БГ МАМА !
Колегата може просто да чете през това време ...както и да е .
Преди всичко бъди МЪЖ солидарен към отсрещния, независимо какво ти разказва "жената до теб". Утре може ти да си на неговото място, колелото се върти ...никога не знаеш какво ще стане.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Не ''може'' а ''когато някой ден''...
Винаги като съм имал за любовница омъжена или уж ''аз съм сериозно обвързана'' жена внимателно съм попивал как се отнася към законната си половинка ,особено зад гърба му-думи,отношение,изразено мнение.....
А че жените не пускат един клон,колкото и да е изгнил преди да се хванат за друг беше многократно упоменато в една друга сърцераздирателна тема.
Винаги като съм имал за любовница омъжена или уж ''аз съм сериозно обвързана'' жена внимателно съм попивал как се отнася към законната си половинка ,особено зад гърба му-думи,отношение,изразено мнение.....
А че жените не пускат един клон,колкото и да е изгнил преди да се хванат за друг беше многократно упоменато в една друга сърцераздирателна тема.
Ти как разбра, че той е алкохолик ? Лично ли се убеди или тя ти каза ? Той винаги ли е бил алкохолик или откакто не им спори бизнеса ? Как ще се почустваш ако тя отиде при трети при проблеми с твоя бизнес (или си загубиш работата) ? Отговорно да се отглежда дете не е чак толкова лесно - ти до каква степен ще се прежалиш за дете не носещо твоя ген с жив баща който си го иска ? И така на татък... Според мен семейните партньори трябва да бъдат отговорни един пред друг и готови да поемат известни негативи при нужда. Разбира се крайностите не са желателни.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се за мнението...И какво, свършиха свободните жени ли?!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А може и да е друго, женицата (домакиня) си е търсила нещо забавление, щрак-прак и евентуално кафенце, а лирическият герой е разбрал грешно посланието и е скочил с двата крака у батака.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Нормални тенденции.
Свиквайте.
Много скоро и съвсем открито хора от други етноси и ''малцинства'' масово ще си го признаят във форума .
Различни по сексуална ориентация също има тук и то не малко ,убеден съм.
В един от холандските автофоруми има подраздели където в единия стрейт мъжете си обсъждат коя кака на червените фенери как се представя,а в другия коренно противоположно събратята им с лява ориентация си уговарят сбирки само на притежателите на марката с хомо ориентация.
миналата година на една обща сбирка една лезбо мацка скри шапките на половината мъжкари на дрифт .....
Ако на някой не му понасят новите евротенденции по зле за него.
едит:КРЕТЕН-а ,защо си изтри последното мнение????Когато посмееш да визираш някого като цитирам ''глупак или неудачник'' ,по-мъжкарско е да си понесеш последствията,отколкото да подвиеш опашчица....
Свиквайте.
Много скоро и съвсем открито хора от други етноси и ''малцинства'' масово ще си го признаят във форума .
Различни по сексуална ориентация също има тук и то не малко ,убеден съм.
В един от холандските автофоруми има подраздели където в единия стрейт мъжете си обсъждат коя кака на червените фенери как се представя,а в другия коренно противоположно събратята им с лява ориентация си уговарят сбирки само на притежателите на марката с хомо ориентация.
миналата година на една обща сбирка една лезбо мацка скри шапките на половината мъжкари на дрифт .....
Ако на някой не му понасят новите евротенденции по зле за него.
едит:КРЕТЕН-а ,защо си изтри последното мнение????Когато посмееш да визираш някого като цитирам ''глупак или неудачник'' ,по-мъжкарско е да си понесеш последствията,отколкото да подвиеш опашчица....
- IVAN_1
- Потребител
-
- Кара: нещо което другите само мечтаят
Детето е на 10 години,по интересното е детето трябвало да се адаптирало,но как да се адаптира като живее при него.Другото което е защо му каза истината ако е било само флирт.Vra4anin написа:IVAN_1 написа:Тя се върна при него,само заради детето това са нейните думи в който почнах да не вярвам вече.И сега ми се обажда като може,а аз полудявам направо и не знам какво да правя!
Ако тя самата не знае какво иска и не знае/не и стиска да го постигне, то това означава, че не си заслужава да се занимаваш с такъв безхарактерен човек, това е. Защото ако наистина уважението и любовта между вас е взаимна и дватама искате да сте заедно, тя ще е намерила начин досега да е скъсала с мъжа си (грамотно, с развод и т.н.). Но щом все още не е до този момент.... значи по-скоро за нея, това между вас двата е било просто вид флирт/разтуха. Трябвало е и ти така да го приемаш, а не да се самонавиваш и да хлътваш. Вярно, че то не пита, но за мен т.нар. "влюбване" и полудяване по някой в онзи..... как да кажа.... ученически стил (спомнете си първото влюбване когато сте били малък, примерно) е голяма доза самонавиване и самовглъбяване в някой. Просто искаш да обичаш и непрекъснато се нахъсваш как точно този трябва да е и нищо друго няма значение.
Както колегата над мен написа - намери друга. Клишето "клин-клин избива" важи в пълна сила и си нямаш на идея колко е вярно. Но ако все пак мадамата е грамотна и наистина ти за нея си нещо повече от "бика" за разтуха от "вола" и в къщи - то тя ще се махне от него (въпроса е защо досега не е, явно нещо се колебае и не е убедена че това е правилния ход). Може и заради детето да не и стиска да предприеме тази стъпка, както и заради деленето на имущество, знае ли човек... но пълно щастие няма. Ако наистина те е искала/иска, това не би било кой знае каква драма (развода и бумагите около него).
Колко е голямо детето и ?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2