Какво да Правя
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Какво да Правя
jorsenbmw написа:едит:КРЕТЕН-а ,защо си изтри последното мнение????
Мнението бе изтрито от модератор.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Какво да Правя
Казала му е,за да си "изчисти" съвестта и за да излезе коректна към тебе,както сигурно и го е използвала ,за да му вмени вина на човека.Принципно съм съгласен с Врачанина,не се вкарвай във някакви още по-големи филми...IVAN_1 написа:Детето е на 10 години,по интересното е детето трябвало да се адаптирало,но как да се адаптира като живее при него.Другото което е защо му каза истината ако е било само флирт.Vra4anin написа:IVAN_1 написа:Тя се върна при него,само заради детето това са нейните думи в който почнах да не вярвам вече.И сега ми се обажда като може,а аз полудявам направо и не знам какво да правя!
Ако тя самата не знае какво иска и не знае/не и стиска да го постигне, то това означава, че не си заслужава да се занимаваш с такъв безхарактерен човек, това е. Защото ако наистина уважението и любовта между вас е взаимна и дватама искате да сте заедно, тя ще е намерила начин досега да е скъсала с мъжа си (грамотно, с развод и т.н.). Но щом все още не е до този момент.... значи по-скоро за нея, това между вас двата е било просто вид флирт/разтуха. Трябвало е и ти така да го приемаш, а не да се самонавиваш и да хлътваш. Вярно, че то не пита, но за мен т.нар. "влюбване" и полудяване по някой в онзи..... как да кажа.... ученически стил (спомнете си първото влюбване когато сте били малък, примерно) е голяма доза самонавиване и самовглъбяване в някой. Просто искаш да обичаш и непрекъснато се нахъсваш как точно този трябва да е и нищо друго няма значение.
Както колегата над мен написа - намери друга. Клишето "клин-клин избива" важи в пълна сила и си нямаш на идея колко е вярно. Но ако все пак мадамата е грамотна и наистина ти за нея си нещо повече от "бика" за разтуха от "вола" и в къщи - то тя ще се махне от него (въпроса е защо досега не е, явно нещо се колебае и не е убедена че това е правилния ход). Може и заради детето да не и стиска да предприеме тази стъпка, както и заради деленето на имущество, знае ли човек... но пълно щастие няма. Ако наистина те е искала/иска, това не би било кой знае каква драма (развода и бумагите около него).
Колко е голямо детето и ?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2