Бензиностанции "Go"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Бензиностанции "Go"

Мнение от red_bull92 » 08 Сеп 2015, 16:41

Здравейте, какво ви е мнението за качеството на горивата в бензиностанции "Go", защото разлика в цените на тази верига бензиностанции в сравнение с останалите+ отстъпката от 15 ст/ л. са фрапантни и дали тези разлики оказват влияние на качеството на горивото?
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: Бензиностанции "Go"

Мнение от c7aH4eB » 08 Сеп 2015, 16:52

Два :mhihi: пъти мисля, ми се случи като ходих към Пловдив по магистралата я има(нищо, че я строиха 7 години може би :mhihi: ) и си сипах бензин така не до горе ми едни 30-40 лв, не ми се стори чак да е литнала колата, но може би някой друг километър сравнение с други сипвания за същата сума при други бензиностанции съм изминал. Нафта още не съм сипвал там, имам приятелче си наля засега може би им са добри горивата. На мен, като ми дадоха карта едни прекрасни мадами, които бяха на касата ми казаха 6% отстъпка и веднъж си я смятах, не стигнах май до 15 ст, но ми излизаше сравнение с другите карти най-висока. :lalala:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 08 Сеп 2015, 17:51

Аз зареждам бензин всеки път на GO, понеже е до нас и аз имам въпросната карта :mhihi: Пълня и колата и мотора и досега не съм имал проблеми.Не съм усетил да е по-лош отколкото по-другите бензиностанции.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 08 Сеп 2015, 19:53

И аз там зареждам ама на мен ми дадоха 20ст отстъпка, на вас защо 15 ст незнам :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

Мнение от IceMan_SF » 09 Сеп 2015, 8:31

Аз от повече от година зареждам дизел на Е90-та само там. Разходът ми е 5/100, колата си върви идеално, не съм забелязал никакви разлики спрямо другите бензиностанции, на които съм зареждал преди.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от гумата » 09 Сеп 2015, 9:01

Може ли някой да каже какви са тези хора? Що за верига са, кои са?
Гледах ги на магистралата и на Ботевградско шосе, но ги има и в Ловеч.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 09 Сеп 2015, 9:24

гумата написа:Може ли някой да каже какви са тези хора? Що за верига са, кои са?

КЛИК ейтука има малко инфо, :mhihi: :mhihi: Построена от турци, закупена от софиянци. Естествено на някой е пречила явно с нещо по-хубаво от другите, та веднага ги хванали с неплатени акцизи и глупости :D :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2015, 9:47

c7aH4eB написа:
гумата написа:Може ли някой да каже какви са тези хора? Що за верига са, кои са?

КЛИК ейтука има малко инфо, :mhihi: :mhihi: Построена от турци, закупена от софиянци. Естествено на някой е пречила явно с нещо по-хубаво от другите, та веднага ги хванали с неплатени акцизи и глупости :D :dummy:

Интересното е че веднага казват и коя бензиностанция (бранд/марка) е, иначе големите вериги, като или ако случайно хванат нещо, не се казва коя е бензиностанцията, а само евентуално че са ги глобили.

Назад към Извън Темата