Оферти за квартира в Плевен - как?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Re: Оферти за квартира в Плевен - как?
Оферта 1, 9 квартал 200лв.
Идеален център 150 лв.
Има си оферти, незнам какво не ти харесва
Виж ако взимам парите, които взимам сега ще се преместя в Плевен за постоянно 
Идеален център 150 лв.
Има си оферти, незнам какво не ти харесва

turokgg написа:Вижте му последните 2 коментара. Явно нещо доста го боли човека... къде?
Pampo много правилно го е казал. Как се очаква нещо за 100 лв. ама ако може нали да е 75кв. + обзавеждане + да не е на 30г?
Казват ти го и после кво?
-т'ва е село
-тия са луди
-тия са негодници
Абе тука говорим за съвсем други неща, нищо общо с темата!
Хората в този град са тотално зле. Всеки живее в някакъв си свой вирулентен свят. Мисли се за уникален гъзар (няма да навлизам в подробности), а реално е един пълен смешник който нищо не е постигнал в живота.
Всеки е майстор и разбира от всичко, все са чули нещо от някъде или прочели и като дойде за нещо при мен, се чудя да го гоня ли или да му върша работа.
Такива играчи са ми писнали и който си е имал работа с мен вече или не идва защото знае, че номерата им тип: аз съм гъзар свърши ми работа за евала - не вървят, ако не - идват с пари, плашат си нужното и заминават.
Задоволяват се с евтини покупки на ширпотреба стока и вече си мислят, че притежават кой знае какво, това няма лошо да го ценят, но не и да се хвалят така, че като им кажеш истината, че това което са купили не струва те може да те изядат!
Излезеш ли в града - педали колкото щеш, приличат на такива и са такива - иначе личности големи, като им го кажа - пак скачат както за друго!
От толкова дискотеки, вече не работя и с тях - чалгата превзе всичко отново!
Магазини - пълни с некомпетентен персонал, избран там от още по не компетентни Плевенски шефове.
Да продължавам ли?...
Плевен не е тов кеото беше преди 15г, тогава беше златен град! Другите градове не се развиват в такъв негавизивъм.
Haddess написа:Оферта 1, 9 квартал 200лв.
Идеален център 150 лв.
Има си оферти, незнам какво не ти харесваВиж ако взимам парите, които взимам сега ще се преместя в Плевен за постоянно
Брокери!!!
Цената е почти х3 за начало. Нали не мислиш, че ще дам 500 лева ей така а да пробвам дали ще ми хареса, и ако след няколко дена излезе нещо което не ми допада в условията да си излезе?
Това според мен е пълна глупост, брокера му е през х** дали ти ще изгориш с тия пари или не, той си прибира комисионното което е доста и до там.
Все пак ти благодаря за офертата и бремето което си отделил.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Оферти за квартира в Плевен - как?

Занимавам се с много неща... това което цитирах е електроника по коли, битова, ИТ, и изцяло всичко, електротехника също.
Аудиото също но просто в Плевен вече няма хора покриващи изискванията ми за работа. Маниаци като мен на тази тема почти мога да кажа, че няма.
Има глухи хора.
Още с други дейности се занимавам, но не мисля, че са в темата да ги казвам тук.
За какво се боря... в момента за нищо, работа има.
Именно че не идват хора с малко пари или с евтии неща. Идват хора на ниво, но с такъв манталитет, че са свикнали да викат - е то много пари.
Така е ако не ме познават. Ако вече са минали при мен, възможностите са ми над много други в града в дадена област, а цените по ниски. Въпреки това народа си знае, да се пазари и да мрънка, а след това да иде да седне и да изпие всички пари който е успял да спести, чрез мърморене нагло.
Не ме разбра какво имах на предвид, не се пазаря за квартира, просто гледам цените в другите градове.
Луксове в Пловдив София Бургас за по 200-250лв има! Сега няма да ровя в ОЛХ.
Просто няма да дам пари за нещо което не струва толкова.
То и в техномаркет има скъпи системи и телевизори които струват много, а реално кой ги купува? Не който има пари, а който не знае какво може да купи до тези пари - тоест глупаците които не разбират.
Момента с квартирите в кажи речи същия, кой ще даде тия пари - който не знае какво може да се намери.
Знаете ли, сега май се сещам защо е така. Аз като отворя ОЛХ, виждам 80% обяви на хора, които продават неща 2-ръ ръка или такива които не струват на цената на нови. Тоест всеки иска, да вземе максимума като излъже друг.
Аудиото също но просто в Плевен вече няма хора покриващи изискванията ми за работа. Маниаци като мен на тази тема почти мога да кажа, че няма.
Има глухи хора.
Още с други дейности се занимавам, но не мисля, че са в темата да ги казвам тук.
За какво се боря... в момента за нищо, работа има.
Именно че не идват хора с малко пари или с евтии неща. Идват хора на ниво, но с такъв манталитет, че са свикнали да викат - е то много пари.
Така е ако не ме познават. Ако вече са минали при мен, възможностите са ми над много други в града в дадена област, а цените по ниски. Въпреки това народа си знае, да се пазари и да мрънка, а след това да иде да седне и да изпие всички пари който е успял да спести, чрез мърморене нагло.
Не ме разбра какво имах на предвид, не се пазаря за квартира, просто гледам цените в другите градове.
Луксове в Пловдив София Бургас за по 200-250лв има! Сега няма да ровя в ОЛХ.
То и в техномаркет има скъпи системи и телевизори които струват много, а реално кой ги купува? Не който има пари, а който не знае какво може да купи до тези пари - тоест глупаците които не разбират.
Момента с квартирите в кажи речи същия, кой ще даде тия пари - който не знае какво може да се намери.
Знаете ли, сега май се сещам защо е така. Аз като отворя ОЛХ, виждам 80% обяви на хора, които продават неща 2-ръ ръка или такива които не струват на цената на нови. Тоест всеки иска, да вземе максимума като излъже друг.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
skimu4ka написа:Луксове в Пловдив София Бургас за по 200-250лв има! Сега няма да ровя в ОЛХ.
Човек, сприрай наркотиците докато е време

Явно не си се занимавал достатъчно с брокери, за да знаеш, схемата с луксовете за по 200-250 лв - "ей сега го дадохме, ама ще ти предложим нещо друго". И ти предлагат пълна кочина за 500 лв.
Ама явно си шаран, който се връзва на обявите в olx

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
drago_pavlov написа:skimu4ka написа:Луксове в Пловдив София Бургас за по 200-250лв има! Сега няма да ровя в ОЛХ.
Човек, сприрай наркотиците докато е време![]()
![]()
![]()
Явно не си се занимавал достатъчно с брокери, за да знаеш, схемата с луксовете за по 200-250 лв - "ей сега го дадохме, ама ще ти предложим нещо друго". И ти предлагат пълна кочина за 500 лв.
Ама явно си шаран, който се връзва на обявите в olx
Ти наркоман ли си? Ако да, то аз не съм!
Точно щом са ти казали такива реплика и допускаш да ти я казват, явно не си ти в час с нещата.
Е давайте им луди пари. Също така купувайте и скъпи вещи в който няма нищо.
Мерси поне че ме убеждаваш да си вдигам цените на всичко, отдавна го обмислям и ето балъци имало явно много.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Само да не забравиш да се похвалиш тука, на балъците
, като си намериш лукс квартира в центъра на Плевен за 150лв. на месец 

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Не се сдържах да драсна няколко реда по темата. Не знам да плача ли, да се смея ли. Луксозни апартаменти по 200лв. Търси се апартамент за 100лв. Кой ще е този собственик, който ще си предостави имота за 100 лв и то в областен град. София въобще не я коментирам, защото тук прилично жилище под наем за под 500 лв. няма. Отделно всеки, който е имал някакви правоотношения с брокер е наясно, че 60- 70% от обявите им са недействителни и целят просто привличане на интерес към агенцията. Щом осъществиш контакт с тях, първата им реплика е: " току що го предоставихме, обаче имаме няколко перфектни имота", нищо че превишават финансовите ти критерии. Отделно ми е любопитно и как авторът заключи, че всеки който даде повече пари за жилище под наем (или пък за някое друго благо ) е глупак и не разбира. Интересно е и съждението, че неразбиращият дадена материя, генерално си е глупак. Той пък / авторът /, нали е тарикат и ерудит, ще си намери жилище, което едновременно е връх на лукса и за почти без пари. Не виждам каквато и да е слабост в тази логика. 

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
skimu4ka написа:Занимавам се с много неща... Маниаци като мен ....
Още с други дейности се занимавам....
За какво се боря... ..в момента за нищо, работа има.
...... възможностите са ми над много други в града в дадена област, а цените по ниски......
...който не знае какво може да купи до тези пари - тоест глупаците които не разбират... .
.........
Замириса ли ти...ТИ си на кон ,но миризмата не е от него,защото го яздиш на обратно.....
То не може всичко да е евтинко като в Ловеч

Още един добавен в графа умствено изостанали! 
Какво общо има с Ловеч, не разбрах?

Какво общо има с Ловеч, не разбрах?
Mario Pankov написа:Всички модове на почивка ли са?
Това се чудя и аз!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Наистина се сипят страшни обиди, което е непочтено.
Имам приятели от Плевен и знам, че много пари идваха от рафинерията "Плама", но я съсипаха и затова сме на това дердже с монополиста Лукойл.
Относно наемите: отдаваме страхотен 4 стаен апартамент в "Овча купел"- старата част до дипломатическите блокове и Украинското посолство, масивно строителство с дебели стени за 530 лева. Мебелите са класически, масивни и от истински дъб. Просто повече не може!!
Важното е, че наемателите са възпитани и точни хора.
Една година от младостта ми премина в школата за запасни офицери и си знаехме, че това е град на шапкари и к..ви!

Имам приятели от Плевен и знам, че много пари идваха от рафинерията "Плама", но я съсипаха и затова сме на това дердже с монополиста Лукойл.
Относно наемите: отдаваме страхотен 4 стаен апартамент в "Овча купел"- старата част до дипломатическите блокове и Украинското посолство, масивно строителство с дебели стени за 530 лева. Мебелите са класически, масивни и от истински дъб. Просто повече не може!!
Важното е, че наемателите са възпитани и точни хора.
Една година от младостта ми премина в школата за запасни офицери и си знаехме, че това е град на шапкари и к..ви!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Ето 120лв - http://olx.bg/ad/staya-do-stochna-gara- ... 8446637f53
140лв - http://olx.bg/ad/staya-s-terasa-pod-nae ... 8446637f53
http://olx.bg/ad/davame-zhilische-pod-n ... 8446637f53
150лв - http://olx.bg/ad/staya-ot-apartament-do ... c3fe0eac37
http://olx.bg/ad/staya-ot-apartament-do ... c3fe0eac37
Да ви цитирам ли сега от Плевен какво има за да не спорите?!
Много Ви се моля, не съм сляп, също така съм живял и търсил достатъчно знам къде какво има и дали е само реклама.
Казах то в началото на темата - град с хора хвърчащи в небесата!
140лв - http://olx.bg/ad/staya-s-terasa-pod-nae ... 8446637f53
http://olx.bg/ad/davame-zhilische-pod-n ... 8446637f53
150лв - http://olx.bg/ad/staya-ot-apartament-do ... c3fe0eac37
http://olx.bg/ad/staya-ot-apartament-do ... c3fe0eac37
Да ви цитирам ли сега от Плевен какво има за да не спорите?!
Много Ви се моля, не съм сляп, също така съм живял и търсил достатъчно знам къде какво има и дали е само реклама.
Казах то в началото на темата - град с хора хвърчащи в небесата!
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3