Пътуване през Сърбия
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Пътуване през Сърбия
Колеги, в петък ми предстои пътуване към западна Европа, някои минавал ли е наскоро през Сърбия да сподели каква е ситуацията по границите?
Чудя се през Сърбия или през Румъния да минавам, много от турските гастербаитери се прибират към европа и предполагам че има задръствания по границите.
Отделно усложнената обстановка с бежанците.
Чудя се през Сърбия или през Румъния да минавам, много от турските гастербаитери се прибират към европа и предполагам че има задръствания по границите.
Отделно усложнената обстановка с бежанците.
- mslmisko
- кандидат ентусиаст
-
Re: Пътуване през Сърбия
ето тука има малко писано..
на Калотина има задьрстване,но вече само през викенда..
viewtopic.php?f=4&t=396271
на Калотина има задьрстване,но вече само през викенда..
viewtopic.php?f=4&t=396271
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Миналия, четвъртък на излизане през Калотина, километри от гастърбайтери. Минимум 3-4 часа. В момента нямам идея как е, може и да са попреминали. На унгарската граница доста по-прилично.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
През Румъния ти е по-бавния път принципно.
Аз и по двата съм минавал:
1. Дунав мост 2 - Тимишоара - Ченад - Мако - Сегед
2. Калотина - Ниш - Белград - Нови Сад - Сегед
Лично на мен повече ми харесва пътя през Румъния понеже е по-динамичен и живописен.
Най-вероятно сега на Калотина е някъв АД.
Аз и по двата съм минавал:
1. Дунав мост 2 - Тимишоара - Ченад - Мако - Сегед
2. Калотина - Ниш - Белград - Нови Сад - Сегед
Лично на мен повече ми харесва пътя през Румъния понеже е по-динамичен и живописен.
Най-вероятно сега на Калотина е някъв АД.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ако ще минаваш през Сърбия мини през ГКПП Стрезимировци.
В момента е пикът на "гастарбайтерите", но те не го знаят този пункт.
Надявам се сам ще си намериш маршрута. Минава се през Брезово и Трън.
За всеки случай потърси в Интернет информация.
В момента е пикът на "гастарбайтерите", но те не го знаят този пункт.
Надявам се сам ще си намериш маршрута. Минава се през Брезово и Трън.
За всеки случай потърси в Интернет информация.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- fan73
- Потребител
-
- Кара: Е 46 318i
- Мечтае да кара: WRC
Колега карай през Румъния че на Сръбско -Унгарската граница преди три дена 9 часа престой направи приятел 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Минах през ГКПП Стрзимировци, за 5 минути но на излизане унгарците 3 часа ни бавиха

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Някой минавал ли е тези дни през Калотина и има ли големи опашки?
Утре пътувам и си мисля дали да не мина през Стрезимировци, макар че пътя ми се удължава, но не ми се чака по опашки.
Утре пътувам и си мисля дали да не мина през Стрезимировци, макар че пътя ми се удължава, но не ми се чака по опашки.
Няма ли сайтове с актуална информация за пътища и граници? Аз пътувам в петък за Холандия и не тръпна от желание 40-50 или повече маймуни да ме полазят по пътя.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Минах през Калотина днес. Няма навалица, освен ако не си с ТИР.
Минах за 10-15 мин. Ако си с камион обаче, опашката беше около 2 км.
Минах за 10-15 мин. Ако си с камион обаче, опашката беше около 2 км.
Днес говорих с фирмата, от която наемам бус за разходка до Ротердам. Предупредиха ме, че швабите са въвели паспортен и всякакъв контрол по границата с Австрия.
Имам питане към Колегите с информация. Товарен бус къде се реди на границата със Сърбия? При камиони или при колите? 3.5 тона е и е празен.
Имам питане към Колегите с информация. Товарен бус къде се реди на границата със Сърбия? При камиони или при колите? 3.5 тона е и е празен.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Товарен при камионите...на терминал Братко.Празен пълен там. ТИРовете ако е 5км опашката по тях. За това не минавай голями гранични пунктове.
Ако държиш на Сърбия, минаваш ГКПП Връшка Чука /пътя в Сръбската част е перфектен/от там държиш Зайчар-Болевац-Парачин и за Београд,горе на Сръбско-Хърватската на магистралата е ГКПП Батровци там понякога опашките са страшни и отиваш на ГКПП Шид който е извън магистралата,в неделя няма много камиони там,но ако има другото ГКПП което можеш да минеш празен е на 15-20км от там.
Ако минаваш Румъния или Унгария винетките имат изменение за бусовете имат едни по-скъпи малко за тях.
Ако държиш на Сърбия, минаваш ГКПП Връшка Чука /пътя в Сръбската част е перфектен/от там държиш Зайчар-Болевац-Парачин и за Београд,горе на Сръбско-Хърватската на магистралата е ГКПП Батровци там понякога опашките са страшни и отиваш на ГКПП Шид който е извън магистралата,в неделя няма много камиони там,но ако има другото ГКПП което можеш да минеш празен е на 15-20км от там.
Ако минаваш Румъния или Унгария винетките имат изменение за бусовете имат едни по-скъпи малко за тях.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Хванал съм се за главата. Скакалците се пренесоха към Хърватска и сега за Холандия май ще минавам през Румъния на север до Полша и после наляво
Има ли някъде реална информация, какво става по границите? Гледах днес, коли с турци с европейски номера си отиваха към Калотина. Аз мислех да пресека Словения и оттам на север, ама сганта отиде и тя натам. Влизам във филми.

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Ако е удобно да използвам темата за Сърбия на колегата, някой знае ли кога е този традиционен пиротски панаир и този ден на плескавицата
В гугъл излизат само оферти за екскурзии, успях да намеря че от 28 август до 1 септември някъде се правил, обаче всяка година ли е тогава ?

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
c7aH4eB написа:...обаче всяка година ли е тогава ?
Различни дати, но като цяло в периода от 25 август до 6-7 септември
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2