Тресене на едно място
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Kordoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 E39 M5
Тресене на едно място
Здравейте колеги,
От скоро колата ми започна да тресе стабилно когато не е загряла (някой път като е загряло, но е мнооого рядко) и това става само когато е в спряло полужение и е извън скорост, някакви представи от какво е, надявам се да не е най-лошото - веригата. 530D 193 к.с.
Поздрави,
Иво
От скоро колата ми започна да тресе стабилно когато не е загряла (някой път като е загряло, но е мнооого рядко) и това става само когато е в спряло полужение и е извън скорост, някакви представи от какво е, надявам се да не е най-лошото - веригата. 530D 193 к.с.
Поздрави,
Иво
За най-бърза връзка с мен - Viber/WhatsApp/Telegram - +359895653175
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Тресене на едно място
Може да е дюза. Закарай я на диагностика да видят корекциите, а най-добре теста с колбите. От веригата не мисля, че е възможно да тресе чак, но кой знае...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ако ти тресе сутрин от както захладня - свещи, ако тресе и като загрее - дюзи.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
А пали ли добре ? Ако пали нормално , може проблема ти да идва от някоя окислена букса на инжекторите . Започни от най-лесното , извади ги и ги напръскай със спрей за контакти или W40 , това е и като превантивна мярка .
Но ако имаш затруднен старт и необичаен пушек , най-вероятно в някоя дюза е проблема...
За верига забрави за този мотор...
Но ако имаш затруднен старт и необичаен пушек , най-вероятно в някоя дюза е проблема...
За верига забрави за този мотор...
- Kordoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 E39 M5
Здравейте,
Благодаря за отговорите ии ше я заведя на диагностика, но казвате че не е от веригата, което ще е много добре ако е така, но си тресе силно, не се тресе двигателя, а самото купе, и забелязал съм че малко по-бавно пали напоследък, също така и по-бавно загрява, вчера в 5 сутринта след 15 км не беше загряла още, поне според таблото, не съм влизал в тест менюто да проверя.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Благодаря за отговорите ии ше я заведя на диагностика, но казвате че не е от веригата, което ще е много добре ако е така, но си тресе силно, не се тресе двигателя, а самото купе, и забелязал съм че малко по-бавно пали напоследък, също така и по-бавно загрява, вчера в 5 сутринта след 15 км не беше загряла още, поне според таблото, не съм влизал в тест менюто да проверя.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
За най-бърза връзка с мен - Viber/WhatsApp/Telegram - +359895653175
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Извинявам се че ползвам темата на колегата, но ще питам нещо като абсолютен лаик. Може ли някой да каже, показания на дюзите с отрицателен знак отпред(при диагностика) какво означават и с положителен също. Кое е "пикаене", кое "стискане", ако мога така да се изразя. Става въпрос за дизелова кола, като моята например. Благодаря.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Къде може да се закара на читава диагностика,освен тези 2-3 сервиза в форума?
При тези от София дизел център дали си струва?
Днес звънях на СДЦ,вече не правят диагностика.Само ремонтни дейности.
Да зняете.
При тези от София дизел център дали си струва?
Днес звънях на СДЦ,вече не правят диагностика.Само ремонтни дейности.
Да зняете.
8 мнения
• Страница 1 от 1