Сервиз във Велико Търново
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Сервиз във Велико Търново
Здравейте! Някой да знае читав сервиз за диагностика и ремонт във Велико Търново и региона?
- mitak_88
- младши ентусиаст
колега аз живея във софия но съм от вт и събота и неделя си идвам винаги!!!та за читав сервиз за диагностика мога да кажа само едно-пишмана,втора спирка,слави!!!голям майстор!!!няма да съжаляваш!!!кола която 5 месеца никой не разбра какво и има той оправи!!!върви там и не е скъпо!!!
- cucko
- старши ентусиаст
- Кара: E39 530d touring
Някой да каже къде има поставяне на автостъкла че скоро ще сменям моето предното!(Намерих "Западен пътен възел местност Саламантя"обаче не знам къде се намира а и някой който го знае да каже дали е доволен от услугите им!)
- mitak_88
- младши ентусиаст
cucko написа:Някой да каже къде има поставяне на автостъкла че скоро ще сменям моето предното!(Намерих "Западен пътен възел местност Саламантя"обаче не знам къде се намира а и някой който го знае да каже дали е доволен от услугите им!)
веднага ти казвам къде...като подминеш центъра на тойота и има една уличка на долу...пада се точно на гърба на пежо центъра...но който е на влизане във вт
- cucko
- старши ентусиаст
- Кара: E39 530d touring
mitak_88 написа:cucko написа:Някой да каже къде има поставяне на автостъкла че скоро ще сменям моето предното!(Намерих "Западен пътен възел местност Саламантя"обаче не знам къде се намира а и някой който го знае да каже дали е доволен от услугите им!)
веднага ти казвам къде...като подминеш центъра на тойота и има една уличка на долу...пада се точно на гърба на пежо центъра...но който е на влизане във вт
Да,благодаря ти!Мислех си че е там някъде но вече схванах!
- I_Aleksandrov
- Потребител
Re: Сервиз във Велико Търново
Колеги, моля, дайте актуални координати на читав сервиз за диагностика във В.Търново.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Буквално онзиден закъсах за пореден път във ВТ с моя си кекав трошляк и обиколих с едно такси голяма част от местните светила.Нито ми помогна наякой, нито ме изслушаха за какво става въпрос.Наложи ми се за пореден път да си правя колата сам в най-големите жеги ей тъй на асфалта между блоковете.Винаги съм обожавал ВТ и все съм си мислил че Болярите са огън хора, ма не-явно това е било в миналото.Жалко, мога да изредя само сервизи при които не бива да се ходи и защо.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
При Лудия ходя, когато ми се наложи. Сервиза се намира посока София като тръгнеш и в ляво има една бензиностанция, точно след нея.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност
- super7man777
- Потребител
Някой може ли да ми даде координати на сервиза на Лудия? (телефон основно)
Колеги, дайте телефон за връзка с "Лудия". Предстои ми оглед на кола и до колкото разбирам той е човека. Колата е е60, а ако имате други предложения, моля да ги споделите.
- PolandBall
- младши ентусиаст
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Колеги, пиша тука за да не пускам нова тема. Гледам, че последния отговор е от 2016, та сега има ли сервиз в който могат да направят диагностика и преглед преди покупка?
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ