Кои мебели да избера?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кои мебели да избера?
Предстой да купувам нови мебели за едно от жилищата и се колебая от коя фирма.
Някой има ли отзиви?
Много реклами гледах но... май само с гледането си останах!
Виденов първо мислих, но след посещение в техните обекти, персонала се оказа не достатъчно окуражителен. Офертите също.
Гледах в нета... фирми много. Арон пък не предлагат доставка.
Орхидея Плевен май са най-добре в района?
Някой има ли отзиви?
Много реклами гледах но... май само с гледането си останах!
Виденов първо мислих, но след посещение в техните обекти, персонала се оказа не достатъчно окуражителен. Офертите също.
Гледах в нета... фирми много. Арон пък не предлагат доставка.
Орхидея Плевен май са най-добре в района?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Кои мебели да избера?
skimu4ka написа:Виденов първо мислих, но след посещение в техните обекти, персонала се оказа не достатъчно окуражителен. Офертите също.
диваните на виденов са без конкуренция - цена/качество
в къщата имам диван за 800лв 3х2 метра - ПЕРФЕКТЕН и здрав и мек (я той вече бил под 700 - https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D ... B6%D0%B0-2)
в новия апартамент имам холна гарнитура за 2,500лв и ще полудея (дори в момента на писане ме боли задника)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз лично не си падам по мебели, но жената веднъж накупи някакви дървении от Плевен, едва ги домъкнах с вана... Помня, че тогава ходихме в "Ем Дизайн", близо да пазара беше. Също и един матрак купувах от тези, не беше Дормео, а някакъв испански. Излезе сполучив, още се търкалям по него... Та ако още стои магазина, можеш да погледнеш там, на удобно място беше. Успех!
Excellent! Steven is my name!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Виденов-ниско качество=ниска цена!
Във Айко има огромно разнообразие, във Явор също.
За дивани погледни http://www.aksaga.com/bg/news.html
Във Айко има огромно разнообразие, във Явор също.
За дивани погледни http://www.aksaga.com/bg/news.html
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Съдейки по другата тена за наема.....мисля,че колегата има апартамент за отдаване под наем....та затова се е насочил към Виденов и тем подобни....Виденов не продава само негови...той работи с доста фирми и някои неща са на други фирми...като изисква ниска цена..съответно и пада качеството.....Ретроуют-Аксага наистина правят добри мебели....

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, Айко е твоя магазин. Малко по скъпи са но качеството е на много високо ниво. Наскоро купих диван и има гаранция, доста е стабилен и издръжлив.

- vicho
- старши ентусиаст
-
хем нямате допир, хем изказвате мнение...

- кичоне
- младши ентусиаст
-
vicho написа:хем нямате допир, хем изказвате мнение...
![]()
В смисъл какъв допир....90% от фирми магазини и тапицери са ми клиенти....по голям допир не знам на къде....

vicho написа:хем нямате допир, хем изказвате мнение...
![]()
Може ли по същество, не разбрах?
- vicho
- старши ентусиаст
-
кичоне написа:В смисъл какъв допир....90% от фирми магазини и тапицери са ми клиенти....по голям допир не знам на къде....![]()
и ползват некачествена тапицерия, която за 2 години ЯКО ползване няма нито една забележка, така ли?
или съм попаднал на добра "партида" ?

- кичоне
- младши ентусиаст
-
vicho написа:кичоне написа:В смисъл какъв допир....90% от фирми магазини и тапицери са ми клиенти....по голям допир не знам на къде....![]()
и ползват некачествена тапицерия, която за 2 години ЯКО ползване няма нито една забележка, така ли?
или съм попаднал на добра "партида" ?
Значи,фирми като чичо-Виденов продават предимно боклуци,защото пазара(масовия клиент)иска да му продават боклуци.....клиента иска нещо за без пари и получава за без пари....Ако искаш да си поръчаш нещо,което да го ползваш за дълго време отиваш в някое студио или фирма,която ти прави проект казваш к'во искаш,те ти предлагат плащаш петорно на цената на Виденов и сие подобни и не плачеш,че си взел нещо и след 6 месеца е мармалад(примерно не взимаш дамаска или кожа,която се цепи бели и напуква или не получаваш корпус 16мм,който даже докато го режат на машината и се цепи.......)
п.с:нещата не са само в тапицерията ами и в корпуса и механизмите,ламиниране и все и все.....

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
skimu4ka написа:ico530d написа:Колега, Айко е твоя магазин...
Не ще предлагат доставка.
Има и доставка, даже човекът помогна за разтоварването на дивана. Е малко им е скъпа доставката до стаята, където ще се намира, но основната до адрес е 25 или 30лв.

- кичоне
- младши ентусиаст
-
ico530d написа:skimu4ka написа:ico530d написа:Колега, Айко е твоя магазин...
Не ще предлагат доставка.
Има и доставка, даже човекът помогна за разтоварването на дивана. Е малко им е скъпа доставката до стаята, където ще се намира, но основната до адрес е 25 или 30лв.![]()
![]()
Е той за това ти казва,че няма доставка....щото не е безплатна.....
Да не разводнявам....ако искаш за без пари....всичко де що е моббо;виденов и богданов и тем подобни ще ти свърши работа...ама не чакай да те изкара,като соц-мебелите....

- vicho
- старши ентусиаст
-
кичоне написа:Значи,фирми като чичо-Виденов продават предимно боклуци,защото пазара(масовия клиент)иска да му продават боклуци.....клиента иска нещо за без пари и получава за без пари....Ако искаш да си поръчаш нещо,което да го ползваш за дълго време отиваш в някое студио или фирма,която ти прави проект казваш к'во искаш,те ти предлагат плащаш петорно на цената на Виденов и сие подобни и не плачеш,че си взел нещо и след 6 месеца е мармалад(примерно не взимаш дамаска или кожа,която се цепи бели и напуква или не получаваш корпус 16мм,който даже докато го режат на машината и се цепи.......)
п.с:нещата не са само в тапицерията ами и в корпуса и механизмите,ламиниране и все и все.....
К'ви 6 месеца, приятел? ти четеш ли кво ти пиша или само си пишеш, колкото да се намираш у работа?
5 години да изкара, а той ще изкара, защото 2 по-късно Е ЧИСТО НОВ и не скърца и механизмите му работят перфе (спал съм на него година и нещо) и ще си купя нов, пък ти ми приказвай за дивани по 3-4к , само баровци сте тука

я ми снимай твоя диван вкъщи да видя, като в "бизнеса" дали е 4-5 бона

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2