Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Биг Брадър 2015
super_mario написа:(bubsa) написа:super_mario написа:Катето трябваше да спечели не само,че е красива а , и точна ми се вижда мацката
Много е "точна"Тоя зъбат скорбут само къде не си го тури с Цецо "мъжкия",а после много обичала приятеля си...
По гаден подбор на участници аз не съм гледал досега в това предаване.От самото начало нямах симпатия към никой.Само луди,сектанти и комплексари...ааа и гейзер имаше.
Красива е баце спор няма в това,а колкото да си го слага с кой иска нейно право си е:) аз ако съм нЕма се дърпам много
Според мен не е красива,а чаровна.Ти щом харесваш подобни подлоги действай,пълно е с такива.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: Биг Брадър 2015
(bubsa) написа:super_mario написа:(bubsa) написа:super_mario написа:Катето трябваше да спечели не само,че е красива а , и точна ми се вижда мацката
Много е "точна"Тоя зъбат скорбут само къде не си го тури с Цецо "мъжкия",а после много обичала приятеля си...
По гаден подбор на участници аз не съм гледал досега в това предаване.От самото начало нямах симпатия към никой.Само луди,сектанти и комплексари...ааа и гейзер имаше.
Красива е баце спор няма в това,а колкото да си го слага с кой иска нейно право си е:) аз ако съм нЕма се дърпам много
Според мен не е красива,а чаровна.Ти щом харесваш подобни подлоги действай,пълно е с такива.
Мой тип жена е батко:)
п.с.-промених заглавието,че вече започна випа с така наречените ВИПОВЕ в БГ.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Re: Вип Брадър 2015
Джорджано президент
Е те това е ВИП!

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
(bubsa) написа:Джорджано президентЕ те това е ВИП!
Нали имаше тема за него тук е който не го знае да гледа

Преслава за мен е неотразима!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
super_mario написа:(bubsa) написа:Джорджано президентЕ те това е ВИП!
Нали имаше тема за него тук е който не го знае да гледа![]()
Преслава за мен е неотразима!
Много са смях ей не е истина

Преслава е номер 1

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- zgripara
- Потребител
-
- Кара: Бмв 325i е36
- Мечтае да кара: Бмв м3 е36 turbo
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Само аз ли си мисля, че след Вип Брадър тоя Джарджано най-после ще си стъпи на краката? 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Като гледам как комунистическите величия в къщата - кръвнишки го изгледаха - а Преслава му се изсмя подигравателно.
Май скорострелно ще излезе с рев от къщата.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Джорждано го засякох преди 1-2 седмици с един дърт Форд Фиеста пред разпад, нека захлеби малко момчето 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Тоя само като го видя и такъв смях ма напушва
ей къде ги вкарват такива женствени типове не е истина. Ама го знам от форума него де, нещо не му са зарадваха като го видяха
Преслава с Богданов 

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Демирев
- ентусиаст
-
Доколкото разбирам Преслава ще вземе 100 000 лева за 14 дни в къщата - ако решат зрителите да я оставят още -
всяка следваща седмица хонорара и ще расте с 50 бона....Джорджано ще вземе 3000 лв. и 1 месец да стои.
всяка следваща седмица хонорара и ще расте с 50 бона....Джорджано ще вземе 3000 лв. и 1 месец да стои.

Последна промяна Демирев на 13 Сеп 2015, 21:50, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Демирев написа:Като гледам как комунистическите величия в къщата - кръвнишки го изгледаха - а Преслава му се изсмя подигравателно.
Все си мисля,че тоя скукундрил Луна ще е преди него

- ryan83
- gangstera
-
(bubsa) написа:Демирев написа:Като гледам как комунистическите величия в къщата - кръвнишки го изгледаха - а Преслава му се изсмя подигравателно.
Все си мисля,че тоя скукундрил Луна ще е преди него
Не не тоя няма равен вътре

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Демирев
- ентусиаст
-
Те Луна и Кичка Бодурова са топгевезаните в къщата.
Така както има две 25 г. плеймейтки съм сигурен че двете 50 годишни кукумявки ще съсипят къщата от превземките си.
Така както има две 25 г. плеймейтки съм сигурен че двете 50 годишни кукумявки ще съсипят къщата от превземките си.