Ключ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Мнение за а8 w12 d3

Мнение от Nickelback » 19 Сеп 2015, 0:07

K_Ilkov написа:Бъркате пичуви ...

Бъркате това да имаш пари с това за кого са правени тия коли дето коментирате :winky:

Разните топ модели, бензинови, огромни мотори се правят именно за хора дето не ги вълнува колко горят :wave:
А тва, че на всеки имащ пари киселяк му се иска да изпъкне е друг въпрос ...
Рано или късно тези дето не им е важно чак толкова или установят, че впечатляват само джоба си с тия талиги
си взимат нещо дето им отговаря на нуждите и възможностите ... други се мъчат до последно ...
купуват втора употреба гуми и всякакви други мизерни номерца за да карат "еди кво си" ...

Просто е - караш квото ти е по джоба не ревеш, караш нещо дето не ти е по джоба - ревеш ...

Тоя с Ку7-цата 1 година ли му е била нужна да установи, че тоя камион с бензинов мотор е ламя :dunno:
Ебаси примера беше тва :mhihi: И да явно няма пари ... поне не такива пари, че да кара Кю7 4.2 бензин ...

Тия милионерите с АМГ-тата и те са същата работа - хем сърби, хем боли ...
Ама то нали у нас ако не е АМГ или поне 500 ли 600 там кво са все едно е Хюндай :mhihi:

пп. Да ви спестя труда - нямам пари за такива коли за тва пиша такива работи :mhihi:

Баш си е вЕрно, мен ако питаш :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2015, 0:13

K_Ilkov написа:пп. Да ви спестя труда - нямам пари за такива коли за тва пиша такива работи :mhihi:

кисело ти е гроздето, ясно е и без да си ироничен....

ако имаше пари за 745ца нямаше да караш тия 30 годишни автомобили и да се буташ там къде не ти е работа :mhihi:

iliew написа:НАМЕЧТАЛ.... предполагам използва тази дума заради инфото на профила ми... Цял живот не сьм карал,само десет години но са достатьчни да пожелая да сменя за момента марката...

това е "чудесно"!

представям си после, колко ще си разочарован, направо на авенсис ще скочиш :mrgreen:

те ти малко мания - https://www.youtube.com/watch?v=ildXLLfm23o

ВНИМАНИЕ - при трите Х-са: хонда, хюндай и хуйвей, Я НЯМА! :ok: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 19 Сеп 2015, 0:40

Много се отнесохме от темата. Моите впечатления са, че и хората с пари си правят сметката. Често дори много повече от тези, които не разполагат с кои знае какви пари. Защо да дава момчето по 3 бона месечно за гориво, като може да минава с половината като пак се вози на нелоша кола, а спестеното да похарчи за нещо по-смислено? То хубаво гъзария, но чак пък на каква да е цена... Като бачках в Германия имах един клиент собственик на някаква зъболекарска клиника. Човекът спираше пред магазина Астън Мартин ДБ9 и впоследствие се пазареше за 10-20 евро. В началото се учудвах, после разбрах, че 99% от тия хора са така и аз не го намирам за странно. :dunno:

И за да не сме съвсем офтопик - моето мнение е, че щом колегата е харесал въпросния автомобил и смята, че може да си го позволи към момента, то нека си го вземе. Ще покара, ще види как е, ако нещо не му допадне или го притеснява, винаги може да го махне. Покупката на кола не е кой знае колко обвързваща, все пак не е ипотечен кредит за 30 години :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Сеп 2015, 1:06

Е аз познавам и милионер, караш Голф 2 на газ :dunno: Зависи колко ще се карат тези коли. Отворете темата за кой колко км върти на година и ще стане ясно защо в България масово се карат мощни бегачки. Аз лично се изненадах колко много хора си карат колите по 5-7к км на година. Сега някой ще ми каже "те тея коли се взимат да се карат по 50-100к годишно" :mhihi: При 5-6к на година... нито ще се дават извънземни пари за гориво, нито ще се разваля постоянно нещо. Човека си знае с колко пари разполага, щом е тръгнал да купува такава "яма за пари".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Сеп 2015, 1:07

Аз простичко ше го напиша... Винаги ми е било непонятно някой като каже "тоа има много пари" или "тоа е не е като да няма пари" или "що да не спестя тия пари за..." :dunno: Всъщност всеки нормален средно интелигентен човек изкарал си честно едни "много пари" всъщност си прави много добре сметката. Ама това не значи на 100% - "дай непременно да спестя тука". Формирал си е бюджет, за да живее нормално. Разходи - за жената, за децата, за препитание, за жилището, за инвестиции, за почивки, за ку*ва, за хобита и т.н. каквото се сетите. И не на последно място за колата - за закупуване/лизинг и поддръжка. Тука може и с хобито да се препокрива :mhihi: Горивото си е отделен разход :mhihi: Всичко е до приоритети и разпределение на средствата по тия съвсем отделни ниши!
Кофтито е, че тия "батките" у нас обикновено не са от тия средно интелигентните, ама не са и от високо интелигентните, ако мА разбирате :mhihi: "Имат пари", но не и за всичко дет' им е на сърце на тоя етап от живота им. Днеска ше кара Кю7-цата цееел ден по софийските кафета, утре ше клати Златка, ама ше кара малко Кю7-цата само до кафето, че Златка си иска тунинга и лизинга и нЕма да има много пари за тунджа. Да ама У петък ше е на бЕло У найтфлайт, без Златка и така. Живооот! :ok: И оттам се почват шмекерлъците с гумите шеснайсти сезон и т.н. 100лв са му много за тунджа на ден и т.н. Да не дава господ да счупи раздатка нещо, ше ореве орталъка :mhihi: Ама иначе ако погледнем реално на нещата човечеца има пари да си живее нормално, да кара нов Авенсис от магазина (или Е30-ка като от магазина - кой каквото си го влече :mhihi: ), например, и да си посреща нуждите характерни за средностатистически европеец, а не балкански мутрафон. Но той просто е надскочил себе си :dunno: Ами като си надскочил себе си или мислиш за развитие, или си посъбираш чергицата и си купуваш 3.0TDI, ако вземем подобен пример на горния, мааалко поукрасен :mhihi: Всеки може да си мащабира тия примери към конкретни такива от живота :dunno: Нещата са пропорционални и строго индивидуални.
И тЕ така, смЕтам ме разбирате :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 19 Сеп 2015, 10:56

И тук идва най-голямата дилема-защо да кара 3,0тди,като може да кара 4,2 на газ,което ще гори в пари колкото тди-то,но е в пъти по-кола?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 19 Сеп 2015, 14:03

Ами на някои хора просто не им се занимава с газ :dunno:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Сеп 2015, 20:32

dimodi написа:Много се отнесохме от темата. Моите впечатления са, че и хората с пари си правят сметката. Често дори много повече от тези, които не разполагат с кои знае какви пари. Защо да дава момчето по 3 бона месечно за гориво, като може да минава с половината като пак се вози на нелоша кола, а спестеното да похарчи за нещо по-смислено?

Да бе, да бе тук никой не казва, че има проблем в това да не си даваш парите за да търкаляш тоя крайцер Кю7 ...
Напротив - тия автомобили са пълно безумие от гледна точка на практичност.

Само дето явно не си е правил сметката твоя човек :mhihi:
Щото ако си правиш сметката си взимаш квото ти ойдисва на джоба, а не се мяташ на нещо дето лапа 100лв на ден ...

Е тва ми беше мисълта :yes:

vicho написа:
K_Ilkov написа:пп. Да ви спестя труда - нямам пари за такива коли за тва пиша такива работи :mhihi:

кисело ти е гроздето, ясно е и без да си ироничен....

ако имаше пари за 745ца нямаше да караш тия 30 годишни автомобили и да се буташ там къде не ти е работа :mhihi:

От тебе нищо не може да се скрие :lol:

Понеже видях, че има идва нанагорно с 46-цата и за тва взех е30-ка да ми е по-ефтина поддръжката :mhihi:

А па за 745 не съм си и помислял да си взема ... виж 740и ръчка бих си взел, ама не за да я карам :paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Ключ...

Мнение от iliew » 19 Сеп 2015, 23:09

Бьлгарина си е злобен народ.....интересуваше ме мнението на запознати от конкретния автомобил за чисто техническата част, а се изписаха купища глупости. Жалка работа... Темата е за ключ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Ключ...

Мнение от V8ka » 19 Сеп 2015, 23:29

Прочети тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=174867 има и други теми писани там,ако не намериш достатъчно информация пусни нова тема.

Предишна

Назад към Извън Темата