Катастрофа,БМВ С Камион

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Ное 2006, 15:40

sonny написа:
Scott написа:даже ще ти дам и примери не 5-10 а повече ама като се видим на Живо да не стават интриги ;)

Мене, има ли ме в тия примери :uups:
Ти си първи в списъка и водиш класацията :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 27 Ное 2006, 1:24

Казвал съм го много пъти и ще го кажа пак :idea: Аз съм един от много изявените пилоти на БМВ, но никога не съм се правил на такъв по пътищата особенно в града, това е за на пистата, и ви призовавам и вас да го правите само на писта :winky: Та идеята ми е, че във всеки от нас гори страста за каране с вратите на праед, ама трядва да имаме малко съмосъзнание за тва какво ни е поведението на пътя когато има и други участници в движението на пътя :idea: Както казаха накой колеги по горе не сме сами :winky: Както каза приятелката важно е какво е само съзнанието на задкормилното устройство а не колата която кара :D

Безаварийно каране на всички :D
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата