Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от steeN » 26 Сеп 2015, 0:42

Мне, този имидж е целенасочено създаден от маркетинг отдела на марката. Последните години се опитаха да избягат от него, но "вредата" отдавна е нанесена.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Сеп 2015, 9:29

skipper написа:..

Не знам кой с колко кара, но странно ми звучи това, че от време на време издрифтваш някой завой, а после се дразниш че на светофара те гледат на криво. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 26 Сеп 2015, 10:31

Хахаха Плевенския тийм и тука да си ме бъзне за това че карам леко. Това е ироня колеги. В действителност карам с 40 в 95% от времето защото бедната 18-чица едва си носи колелата... ;) ... Но пък са красиви за сметка на това и малко опират ;)

Под безобиден дрифт имам впредвид само "леко пръцване" както му казвате вие тука във форума. Нещо което съм убеден на 1000% че всеки един от вас е правил като получи "факс отгоре" ;) Дори не си излизам от лентата.. (отде тая сила ;) ) А и колко може да се изпързаля едно М43? Душа под наем както казва един приятел ;)

Аз не искам да се изкарвам безгрешен тука или нещо такова. Напротив. Правил съм бая глупости, които сега, след 7 години брак и 2 деца, оценявам като груба грешка и съм си поемал отговорността винаги. Подкуп на полицай не съм предлагал никога точно заради това ми правило. Идеята ми беше че се демонизират излишно тия неща, защото едно драг състезание между Panamera Turbo S и Camaro SS е в десетки пъти по опасно от една издъхнала ис-ка в кръговото на паметника Левски...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 26 Сеп 2015, 10:59

Stoqnov_1979 написа:Защо да го настройват медиите!? То в репортажа,който видях си беше баш бмв. Да беше дрифтил с москвич,щяха да покажат москвич. Ама нали в българия всеки със скъпа кола държи господ за тупурдаците. Ей го сега го казаха,бил автомобилен състезател,ама на видиш ли не бил той.

Значи аз го гледах по новините изпълнението на М5-цата на зендермоторспорт и това вече е екстремно и не го одобрявам наистина. Сега дали е карал г-н Бочев или не тва само той си знае. Няма да коментирам клипа защото наистина може да не е карал той, а може и да лъже, но по смисъла на Българското законодателство тоя клип не е доказателство което да има някаква стойност в съда. Така че всяка полемика по тоя конкретен казус би била само чешене на езиците. Факт е обаче, че дори при тази ситуация той не застраши никого. Вярно е че всички го чакаха, но нямаше никой в опасна близост до него! В темата нямам впредвид такива екстремни изпълнения с коли на цената на един апартамент, а за коли на цената на един по-хубав телевизор управлявани от ентусиасти със стаж под година каквито сме били всички ние. ;) спомнете си как сте карали вие първите месеци след покупката на така чаканото БМВ ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Сеп 2015, 13:59

Като няма коли и пешеходци съм ОК с тези изпълнения. Но на Зендера си е чиста селяния, застрашаваща околните. Колите спират, за да го чакат да се навърти :kuku: Ако не се лъжа и на клипчето, на което иска да се дърпа на матистралата с Фики с Камарото, пак селски изпреварвания имаше. Общо взето като в Студентски всеки втори. Коли, пешеходци изскачат отвсякъде. Всичко тясно, няма място за две коли да се разминат, ама иначе всеки кара на прекъсвач :driving:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 27 Сеп 2015, 9:04

Прясно преасфалтирано е в Студград в момента :lol: ... глей к'во въртиниии ся жи има , чуийек :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 27 Сеп 2015, 11:32

Alek_SV написа:Прясно преасфалтирано е в Студград в момента :lol: ... глей к'во въртиниии ся жи има , чуийек :ok:

С тоя новия асфалт в студенеца, за сега всичко под 150 коня няма никакъв шанс :roll:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 27 Сеп 2015, 11:40

Всичко под 150к няма шанс по принцип ( освен ,ако не тежи много много много малки кила)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Сеп 2015, 11:59

Това кога е пречело всеки да кара на прекъсвач :ok: То няма значение дали си 1,1 или 6,3... Покрай Манджа-стрийт трябва да ти се чуе прекъсвача :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 27 Сеп 2015, 12:23

Факт, има ли автмобил БМВ в инцидент статиите тенденциозно започват с "шофьор/джигит с БМВ ... " а като е каквото и да е друго марката не ги интересува. Днеска някав чиче на 51 с нисанче е размазал с отнето предимство на Карлово-Пловдив хора каращи си по основния път с Опел... ама статиите на почват с "НИСАН РАЗМАЗА 4 човека на Карлово-Пловдив" ами са "тежка катастрофа на Карлово-Пловдив"... тъпите журналя знаят, че като напишат БМВ в заглавието и тва носи яко кликания и гледания ... няма НИКАКВА друга причина за действията им. Всичките медии са просто хранещи се с МЪРША хорица ... не им пука реално какво е положението, защо се случват нещата и как да спрат да се случват тия трагедии. Гледат бързата клюка, скандалче, трагедия.... да отидат и да кълват по труповете и да тормозят близките на хората - дори в БНТ вече гледам като стане някоя трагедия и идат да завират микрофона пред роднините на починалите и ги питат кви ли не безмислени лайна само за да им се гледат емисиите.

Та тва... много е яко да се обръща внимание на БМВ, просто носи четения на репортажчетата и е много по-лесно това от колкото да се види защо всички от 14 до 85г като седнат в кола и само се чудят как да се изрепчат повече от другите на пътя - всякакви участници в движението.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 27 Сеп 2015, 12:32

bum_bum написа:
skipper написа:..

Не знам кой с колко кара, но странно ми звучи това, че от време на време издрифтваш някой завой, а после се дразниш че на светофара те гледат на криво. :dunno:

:yes:

Пък и Гoлфчетата бяха заменени с БМВ-та...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Сеп 2015, 13:30

TNT написа: Но на Зендера си е чиста селяния,

Този индивид е един от най-големите палячовци в София - рядко се среща човек каращ толкова безразсъдно и с толкова арогантно поведение на пътя. Отделно, че само като му погледнеш колата и ще намериш една дозина причини да бъде спряна от движение... :kuku:
Някой има ли идея дали лампите зад решетката са активни :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Сеп 2015, 13:59

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 27 Сеп 2015, 14:21

doomy525 написа:http://trafficnews.bg/news.php?id=28309

:mhihi:

Заради такива диваци и подобни простаци човек да го е срам че има БМВ. Общо взето няма ден без да има новина за катастрофа с БМВ, медиите въобще не преувеличават, отделно от това постоянно виждам по улиците по някое ударило се (от изпълнения) БМВ. На такива най-добре да им конфискуват колите, отделно от това да им бъде налагана глоба която не е 20лв. а започва от 4 цифрена сума и книжката разбира се да им се взима.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 27 Сеп 2015, 14:34

Don_Diego написа:...
Някой има ли идея дали лампите зад решетката са активни :mhihi:

Не са ламБи ;) Air induction scoop елементи са :) Може поведението му да мега селско, но поне знае как да си засилва атмосферно колата, най-вероятно някой му казва, но все пак е достойно за уважение :ok: А клиповете му са без коментар просто... Един път просто реши и си спря на светофара на едно кръстовище просто ей така и всички трябваше да го заобикалят. Не'ам думи!
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата