Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от vicho » 27 Сеп 2015, 15:08

top написа: Общо взето няма ден без да има новина за катастрофа с БМВ, медиите въобще не преувеличават, отделно от това постоянно виждам по улиците по някое ударило се (от изпълнения) БМВ.

леко...

аз поне в клипа на трафик нюс видях за загинала жена блъсната от опел астра, а не от Зендера
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Сеп 2015, 15:10

А за тази жена го има друг момент. Само на мен ли ми прави впечатление как 95% от блъснатите са или малки дечица, или пенсинери (основно) ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 27 Сеп 2015, 15:15

TNT написа:А за тази жена го има друг момент. Само на мен ли ми прави впечатление как 95% от блъснатите са или малки дечица, или пенсинери (основно) ?

И един циганин нема блъснат, д*йба и бързо крачещите хлебарки :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Сеп 2015, 15:26

TNT написа:А за тази жена го има друг момент. Само на мен ли ми прави впечатление как 95% от блъснатите са или малки дечица, или пенсинери (основно) ?

ако ще и извънземни да са ... трябва да се внимава :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Сеп 2015, 15:50

Най-уязвимите групи от обществото. Не мисля, че е много изненадващо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 27 Сеп 2015, 16:04

steeN написа:

Всеки ден минавам от там и просто пресичат както им скимне, щото пешеходни пътеки няма, най-близкият подлез е на 500 метра на границата с циганската мааала. Денонощно има некви смотаняци дето пресичат като слепи зайци магистрала, че даже и през ноща се забелязват некви полу-идиоти дето си ходат спокойно в лявото платно. Дано не се наложи да умират още много, че да се направят пешеходни пътеки точно където трябва и както трябва, а не некви малоумни велоалей. И дано глупавата, осакатена от соца пенсионерска сган се научи че пресичането става на пешеходна пътека, а не на 10 метра преди или след нея.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Сеп 2015, 16:20

ogata написа: И дано глупавата, осакатена от соца пенсионерска сган

Тук малко се изхвърли с коментара :yes:

steeN написа:

Да направят нещо, за да ги направят "не толкова рискови и уязвими". Преди време някакъв дядка беше решил, че не му се обикаля, и дай да си пресечем на магистралата :kuku: В този момент кола изпреварва ТИР и изведнъж дядо в лява лента :shock: Но после в статията 3 пъти пишеше, че шофьора е бил с Порше.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 27 Сеп 2015, 16:25

TNT написа:
ogata написа: И дано глупавата, осакатена от соца пенсионерска сган

Тук малко се изхвърли с коментара :yes:

Говоря за онея 10% ... ;)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 27 Сеп 2015, 22:21

host написа:... Всичките медии са просто хранещи се с МЪРША хорица ... не им пука реално какво е положението, защо се случват нещата и как да спрат да се случват тия трагедии. Гледат бързата клюка, скандалче, трагедия.... да отидат и да кълват по труповете и да тормозят близките на хората - дори в БНТ вече гледам като стане някоя трагедия и идат да завират микрофона пред роднините на починалите и ги питат кви ли не безмислени лайна само за да им се гледат емисиите.

Та тва... много е яко да се обръща внимание на БМВ, просто носи четения на репортажчетата и е много по-лесно това от колкото да се види защо всички от 14 до 85г като седнат в кола и само се чудят как да се изрепчат повече от другите на пътя - всякакви участници в движението.

АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ!!!!!!

Случай от днес. Взимам голямата ми дъщеря (3 години) от майка ми. Столчета, колани, както си трябва. Спрял съм на булевард и трафика си върви до мене. Ляв мигач, включвам се в движението, престроявам се в лявата лента и спирам трета кола на светофара. В този момент в дясната лента спира до мен буквално на ABS сребристо ауди А4 от тия дъртите 98-ма. Вътре седи мъж на около 40-45г. Вижда че го гледам и почва да вика по мене кво го гледам. Отвръщам глава настрани, защото ако сляза ще го убия а децата ми още дълго време ще имат нужда от баща. В този момент светофара се сменя със зелено. Аудито тръгва с въртене на гуми и на тромби изнесе се отдясно за да изпревари колите пред него, засече първата, след което за малко да удари един човек който пресичаше и без мигач се мушна в една пресечка която беше забранена... Не знам за какво беше нужно всичко това, но ако беше станало нещо съм на 1000% сигурен че статията нямаше да започва със "джигитите на пътя продължават..." или нещо от сорта...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 28 Сеп 2015, 10:38

В днешно време, е по-добре да си траеш, че караш БМВ.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 28 Сеп 2015, 12:14

Това с М5-цата по София беше страшна глупост. :banghead:
Но е факт, че масово плюят по бмв-тата и хората вече имат такова мислене :kuku: :mhihi:
Незнам защо го мислите това, най много нов параграф в договорите за гражданса да напрявят.
Освен това, че караш кола с десен волан плащаш повече...
Нова графа, караш бмв плащаш повече, данък лукс и какво ли още не :mhihi: :mhihi: :gives:

Ние сме бмв обществото hate по всички ! :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 28 Сеп 2015, 12:34

Това си е имиджа на марката - хулигана на пътя. Граден е целенасочено, години наред, така че няма нищо учудващо. На мен ми харесва, като карам културно и давам предимство на други участници в движението, колко са учудени. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Сеп 2015, 12:42

autocomplete :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 28 Сеп 2015, 13:14

Жиии са Убиждамиии ли ? :lol: :lol:
Лъже тоя Гуугле ... не му вервайте :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Сеп 2015, 17:30

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата