Играете ли хазарт?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Играете ли хазарт?
(bubsa) написа:JuStDieSeL написа:От 6-7 месеца цъкам всяка събота или неделя по средно 80-100 лева на жива рулетка в радисън. Напред съм с 900 лева общо.
Имало е периоди в които влизам 7 пъти и съм на печалба и е имало серии по 10-15 пъти на минус... Общо взето е до контрол аз като влезна например с 90 лева и си казвам на 250 лева излизам и като станат 250 например наистина си ставам и тръгвам. В най-лошия случай губя тия 90 лева но те са заделени и не са ми спешни цялата работа ме разтоварва и се чуствам добре след 30-40 мин сеанс на рулетката.
Най-щастливия ми ден беше преди 2 седмици когато ударих 600 лева и веднага ги заделих към спестяванията за мотора. Препоръчвам на всички дето цъкат и нямат изгледи да спрат да не използват някви измислени системи ами да гледат околните и да се ръководят по усет ще се изненадате колко важно нещо е усета.
Кефа и тръпката ми идва от това че играя сравнително рядко по 1 път на седмица с разумни суми и имам желязна дисциплина да си стана когато съм на удовлетворителна печалба а не да продължа да набивам с очакване на джакпота.
Как си тръгна 600 напред,като ставаш на 250Имаш железни принципи
(bubsa) написа:Ти па кой беше та да ми държиш сметка?![]()
Принципни комарджии НЯМА!!!Е тук в темата може и да има за пред компютъра.
Дали пък си нагъл ? Ти държиш сметка на човека как е взел 600лв. ама друг ти е виновен, че на теб не са ти ясни нещата ...
И недей да се изхвърляш втори път с твърдения, че лично познавам доста хора който играят с доста пари и ЗНАЯТ кога да спрат.
п.п. А ти кой беше ?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
vicho написа:(bubsa) написа:Ти па кой беше та да ми държиш сметка?![]()
Принципни комарджии НЯМА!!!Е тук в темата може и да има за пред компютъра.
не си прав![]()
според мен когато човек играе на пари много му личи истинската същност - страхлив/смел/безрасъден/умерен/дисциплиниран/железен
качествата - недостатъците лъсват много бързохората са различни, няма как да сложиш всички под общ знаменател, не е редно
Така е.Комара е измислен да развива качествата на хората

Познавам доста комарджии,които "нямат" проблем с това,но го докараха до фалит.
Сигурно има и такива,които наистина имат мярка,но е до време.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
(bubsa) написа:Познавам доста комарджии,които "нямат" проблем с това,но го докараха до фалит.
Сигурно има и такива,които наистина имат мярка,но е до време.
да знаеш, че съм фалирал, иначе щях да имам F82

а може и съвсем скоро да си загубя колата и къщата на рулетка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Главно играя покер с приятели и колеги и от време на време залагам на някакви футболни дербита с колегите, но и като цяло съм си рискова личност и обичам да залагам на някакви дреболии, игри навързано и т.н. Винаги слагам скромни суми(5-10-20), имам си принципи и над 50 лева не бих сложил на нищо. Правя го за тръпката, не се чувствам изпаднал, макар че колегата @(bubsa) твърди, че е въпрос на време да заложа колата 

- vicho
- старши ентусиаст
-
devent написа:Главно играя покер с приятели и колеги и от време на време залагам на някакви футболни дербита с колегите, но и като цяло съм си рискова личност и обичам да залагам на някакви дреболии, игри навързано и т.н. Винаги слагам скромни суми(5-10-20), имам си принципи и над 50 лева не бих сложил на нищо. Правя го за тръпката, не се чувствам изпаднал, макар че колегата @(bubsa) твърди, че е въпрос на време да заложа колата
на str8 flush с двете горни карти я залагам
board: 7♥ 8♥ 9♥ A♤ A♧
me: 10♥ J♥
opponent: ? ?
ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Живи и здрави.Аз знам,че тука сте само уникати и изключения.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
vicho написа:ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже![]()
За последните 3 месеца имам 5 пъти роял

(bubsa), имаш такова мнение, понеже не разбираш доста неща. Както и много от хората писали в темата. Колко от хората тук са наясно с Теорията на вероятностите, Закона за големите числа и т.н.? Аз лично никога не бих играл нещо, в което математически съм губещ. За тото-то съм чувал (не съм сигурен колко е вярно), че половината от парите за фиша отиват за награден фонд. Т.е. ако е вярно... за 2лв. фиш, математически си 1лв. назад

Скоро бях гледал клипче за машинките за плюшени играчки. Как и тях са се мъчели да ги прекарат като хазарт. А това е просто една машинка, на която вкарваш цена (или средна цена) на играчките вътре, вкарваш %-та печалба, който искаш и готово. Машината си изчислява колко често ще работи с максимална сила на захвата (да не изпуска играчката) и т.н. "Ротативки" и са на същия принцип. Пуска чат-пат, ама си има % печалба. За ролетката и покера малко по-нагоре обясних и т.н. С останалите хазартни игри честно казано не съм толкова запознат, че да мога да ги обяснявам. Факт е обаче, че има доста хора, които си ги "тресе хазарта", въпреки че са наясно с всичко това. Познавам хора, много добри покер играчи, на които обаче ролетката им е слабост. 20 бона от покер отиват на ролетката...

П.П. (bubsa), със същата логика може да твърдиш и че всеки, който употребява алкохол, рано или късно ще стане алкохолик

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Повече отколкото на математиката ,това което дъни играещия е пристрастяването.Дали е към адреналина,дали се отделя допамин или нещо друго,хазарта е порок.Да,примера с алкохола е малко или много подобен,може да пиеш по малко цял живот и да не станеш пиялка,може да не пиеш и за отрицателно време да се пропиеш и т.н..
Гаранция няма,но просто не е добре човек да се заглавичква с тия раути,може би тото и някои други игри не попадат изцяло в тази категория,но игра на карти на живо (сварка,комар),ротативки,електронни и класически рулетки,спортни залагания -там риска да затънеш рязко го има.Казвам го,защото познавам такива хора и никак,ама никак не им беше весело...Всеки си решава за себе си
Гаранция няма,но просто не е добре човек да се заглавичква с тия раути,може би тото и някои други игри не попадат изцяло в тази категория,но игра на карти на живо (сварка,комар),ротативки,електронни и класически рулетки,спортни залагания -там риска да затънеш рязко го има.Казвам го,защото познавам такива хора и никак,ама никак не им беше весело...Всеки си решава за себе си

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
Е аз познавам и хора, които дават по 50-60лв. минимум на месец за билетчета от държавната лотария. Познай дали са напред. Ама на тях никой не им казва, че са пристрастени комарджии 

- vicho
- старши ентусиаст
-
TNT написа:vicho написа:ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже![]()
За последните 3 месеца имам 5 пъти роял![]()
за 8 години - нито веднъж (дори и на draw), явно малко играя

така че си държа на моето за тото-то

- TNT
- младши ентусиаст
-
А бе и аз за близо 2 години нито 1 път, ама сега се отпуши
Иначе съм чел теория, в която "мастъра" за ~4 милиона ръце само 3 пъти.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
DriftoMania написа:Регистрираш ли ги? Шот' ако не, има една Тойота, за която играя в сайта
после може ли да се продаде, като я спечелиш?

62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5