Играете ли хазарт?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Играете ли хазарт?

Мнение от GKuzmanov » 24 Сеп 2015, 0:08

(bubsa) написа:
JuStDieSeL написа:От 6-7 месеца цъкам всяка събота или неделя по средно 80-100 лева на жива рулетка в радисън. Напред съм с 900 лева общо.

Имало е периоди в които влизам 7 пъти и съм на печалба и е имало серии по 10-15 пъти на минус... Общо взето е до контрол аз като влезна например с 90 лева и си казвам на 250 лева излизам и като станат 250 например наистина си ставам и тръгвам. В най-лошия случай губя тия 90 лева но те са заделени и не са ми спешни цялата работа ме разтоварва и се чуствам добре след 30-40 мин сеанс на рулетката.

Най-щастливия ми ден беше преди 2 седмици когато ударих 600 лева и веднага ги заделих към спестяванията за мотора. Препоръчвам на всички дето цъкат и нямат изгледи да спрат да не използват някви измислени системи ами да гледат околните и да се ръководят по усет ще се изненадате колко важно нещо е усета.

Кефа и тръпката ми идва от това че играя сравнително рядко по 1 път на седмица с разумни суми и имам желязна дисциплина да си стана когато съм на удовлетворителна печалба а не да продължа да набивам с очакване на джакпота.

Как си тръгна 600 напред,като ставаш на 250 :dunno: Имаш железни принципи :yes:

(bubsa) написа:Ти па кой беше та да ми държиш сметка? :winky:
Принципни комарджии НЯМА!!!Е тук в темата може и да има за пред компютъра.

Дали пък си нагъл ? Ти държиш сметка на човека как е взел 600лв. ама друг ти е виновен, че на теб не са ти ясни нещата ...

И недей да се изхвърляш втори път с твърдения, че лично познавам доста хора който играят с доста пари и ЗНАЯТ кога да спрат.

п.п. А ти кой беше ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 24 Сеп 2015, 6:36

vicho написа:
(bubsa) написа:Ти па кой беше та да ми държиш сметка? :winky:
Принципни комарджии НЯМА!!!Е тук в темата може и да има за пред компютъра.

не си прав :idea:

според мен когато човек играе на пари много му личи истинската същност - страхлив/смел/безрасъден/умерен/дисциплиниран/железен

качествата - недостатъците лъсват много бързо ;) хората са различни, няма как да сложиш всички под общ знаменател, не е редно

Така е.Комара е измислен да развива качествата на хората :lol: Бях сигурен,че тук никой няма проблем с хазарта.Според мен щом играеш,значи имаш проблем,но още не го осъзнаваш.Те и наркоманите според тях могат да спрат когато пожелаят...
Познавам доста комарджии,които "нямат" проблем с това,но го докараха до фалит.
Сигурно има и такива,които наистина имат мярка,но е до време.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Сеп 2015, 9:51

(bubsa) написа:Познавам доста комарджии,които "нямат" проблем с това,но го докараха до фалит.
Сигурно има и такива,които наистина имат мярка,но е до време.

да знаеш, че съм фалирал, иначе щях да имам F82 :mhihi: :wave:

а може и съвсем скоро да си загубя колата и къщата на рулетка :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 24 Сеп 2015, 10:18

Главно играя покер с приятели и колеги и от време на време залагам на някакви футболни дербита с колегите, но и като цяло съм си рискова личност и обичам да залагам на някакви дреболии, игри навързано и т.н. Винаги слагам скромни суми(5-10-20), имам си принципи и над 50 лева не бих сложил на нищо. Правя го за тръпката, не се чувствам изпаднал, макар че колегата @(bubsa) твърди, че е въпрос на време да заложа колата :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 24 Сеп 2015, 10:39

devent написа:Главно играя покер с приятели и колеги и от време на време залагам на някакви футболни дербита с колегите, но и като цяло съм си рискова личност и обичам да залагам на някакви дреболии, игри навързано и т.н. Винаги слагам скромни суми(5-10-20), имам си принципи и над 50 лева не бих сложил на нищо. Правя го за тръпката, не се чувствам изпаднал, макар че колегата @(bubsa) твърди, че е въпрос на време да заложа колата :lol:

на str8 flush с двете горни карти я залагам

board: 7♥ 8♥ 9♥ A♤ A♧

me: 10♥ J♥

opponent: ? ?

ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже :mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 24 Сеп 2015, 11:07

Живи и здрави.Аз знам,че тука сте само уникати и изключения.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Сеп 2015, 12:59

vicho написа:ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже :mhihi: :ok:

За последните 3 месеца имам 5 пъти роял :ok:

(bubsa), имаш такова мнение, понеже не разбираш доста неща. Както и много от хората писали в темата. Колко от хората тук са наясно с Теорията на вероятностите, Закона за големите числа и т.н.? Аз лично никога не бих играл нещо, в което математически съм губещ. За тото-то съм чувал (не съм сигурен колко е вярно), че половината от парите за фиша отиват за награден фонд. Т.е. ако е вярно... за 2лв. фиш, математически си 1лв. назад :ok: За 6/49 шанса ти е приблизително 1 към 14 милиона.

Скоро бях гледал клипче за машинките за плюшени играчки. Как и тях са се мъчели да ги прекарат като хазарт. А това е просто една машинка, на която вкарваш цена (или средна цена) на играчките вътре, вкарваш %-та печалба, който искаш и готово. Машината си изчислява колко често ще работи с максимална сила на захвата (да не изпуска играчката) и т.н. "Ротативки" и са на същия принцип. Пуска чат-пат, ама си има % печалба. За ролетката и покера малко по-нагоре обясних и т.н. С останалите хазартни игри честно казано не съм толкова запознат, че да мога да ги обяснявам. Факт е обаче, че има доста хора, които си ги "тресе хазарта", въпреки че са наясно с всичко това. Познавам хора, много добри покер играчи, на които обаче ролетката им е слабост. 20 бона от покер отиват на ролетката... :kuku:

П.П. (bubsa), със същата логика може да твърдиш и че всеки, който употребява алкохол, рано или късно ще стане алкохолик :yes:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Сеп 2015, 13:07

Повече отколкото на математиката ,това което дъни играещия е пристрастяването.Дали е към адреналина,дали се отделя допамин или нещо друго,хазарта е порок.Да,примера с алкохола е малко или много подобен,може да пиеш по малко цял живот и да не станеш пиялка,може да не пиеш и за отрицателно време да се пропиеш и т.н..
Гаранция няма,но просто не е добре човек да се заглавичква с тия раути,може би тото и някои други игри не попадат изцяло в тази категория,но игра на карти на живо (сварка,комар),ротативки,електронни и класически рулетки,спортни залагания -там риска да затънеш рязко го има.Казвам го,защото познавам такива хора и никак,ама никак не им беше весело...Всеки си решава за себе си :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Сеп 2015, 13:18

Е аз познавам и хора, които дават по 50-60лв. минимум на месец за билетчета от държавната лотария. Познай дали са напред. Ама на тях никой не им казва, че са пристрастени комарджии :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 24 Сеп 2015, 13:23

TNT написа:
vicho написа:ама то на тото-то има по-голям шанс да ми върже :mhihi: :ok:

За последните 3 месеца имам 5 пъти роял :ok:

за 8 години - нито веднъж (дори и на draw), явно малко играя :mhihi: или ме тресе късмета :smoke:

така че си държа на моето за тото-то :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Сеп 2015, 13:29

А бе и аз за близо 2 години нито 1 път, ама сега се отпуши :ok: Иначе съм чел теория, в която "мастъра" за ~4 милиона ръце само 3 пъти.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 24 Сеп 2015, 20:41

Само форекс с малки суми :mhihi: . Засега съм леко на плюс :smoke:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Сеп 2015, 17:16

Изображение

Е това е хазарт за мен :ok:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Сеп 2015, 19:51

Регистрираш ли ги? Шот' ако не, има една Тойота, за която играя в сайта :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Сеп 2015, 21:30

DriftoMania написа:Регистрираш ли ги? Шот' ако не, има една Тойота, за която играя в сайта :mhihi:

после може ли да се продаде, като я спечелиш? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата