Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от Haddess » 29 Сеп 2015, 11:10

spacepl написа:Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците? - НЕ! Тази работа си я вършат самите собственици, при това се справят повече от добре.

Темата се обърна на "Бах кви сме шОфери разбираш ли" .... от там идва цялата работа, щото бмв водачите основно са некви бахти шОферите, и могат всичко и навсякъде и по всяко време, за това не са ни нужни медии да ни правят име ....

:bowdown: Мисля, че си много прав!
Важното е да си в джаза :conf: :mhihi:

Но въпреки всичко, старите хора са казали сервитьорка шофьор и ***** се раждат :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Сеп 2015, 11:36

K_Ilkov написа:
Демирев написа:Вината е до-голяма степен в BMW-то!
Скачайте ми колкото щете!
Бмв - задно - шофиране в дъжд и 100+ км в час....значат 99% тежко ПТП!

Аз бих те предложил за БАН лично, нема да ти скачам, след това малоумно изказване :winky:

Щото горното твърдение е 100% лъжа :yes:

пп. Гудрича трябваше ли да ни впечатли като гума?
пп2. Окачване имаш ли на тая поднасяща 46-ца? (Може да не ми отговаряш аз и сам се сетих :mhihi: )
пп3. Вземи си една безопасна Дачия ли там кво те влечеше и не се мъчи :yes:

Не съм тук да впечатлявам някой с нещо. Споделям факти. Въобще пък не съм тук да скачам като теб с рогата и агресивния тон.

Имам окачване - чисто ново..през лятото на 2014-та подменено изцяло с фабрични амортисьори, а не спортни изгъзици.
Носачи с тампон сменям на всеки 8-9 месеца/20 000км. Всеки път с маслото 5W30 и носачи сменям :confused:
Сменил съм и всички спирачни дискове.

За разлика от много шофьори на дърти 3-ки...джантите ми са 12 пъти по-евтини гумите. Касетофона ми е от 30 лв. със заводски колони и нищо друго.
Всички инвестиции са ми по сигурноста на колата и двигателя. През целия ми шоф.стаж от ноември 1998г. не съм инвестирал толкова много в опит да стабилизирам колата си.
Предишната ми собственост Мондео беше в пъти по стабилна при много по-калпави гуми...нищо повече от 2 предни дебика веднъж на 4г. не съм и вземал.
Не съм имал проблеми със стабилност тогава.
Сега за 3 години и половина с тройката 4 пъти съм пазарял нови гуми от магазин.

БМВ-то съм го купил съвсем непредвидено и спонтанно. Предложиха ми добра цена за тогава 2012-та февруари за нов внос от Германия и го взех.
Ако не беше предложението почти бях взел Пасат 5.5 комби. Исках много тогава да е седан бъдещата ми кола.

Сматям че има достатъчно дълъг стаж вече с всички видове мпс при всякакви условия. Само с автоматик съм новобранец.

Дачия няма да си купя никога. Terrano 3.0 DI вземам много скоро.
Дишай спокойно. Няма нужда да скачаш всеки поуст.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2015, 12:10

Недейте да говорите/пишете глупости.
Колегата по-горе го каза много правилно, БМВ е нарицателно за скъп спортен автомобил ( :mhihi: ), и като одъртеят малко, стават масова марка, обаче остава в съзнанието, когато се каже БМВ, да е нещо опасно, скъпо и...модерно.
Аз толкова съм карал БМВ, зимата даже ми е кеф (беше, в момента нямам БМВ), и не заради това че ще завърти гуми и поднесе, беше невероятен проходим автомобил (с хубави гуми разбира се, както всяка кола, е, някоя душегубка може да се навре в някоя преспа и да излезе без много зор от там, но това е друга тема), зимата съм нямал никакви проблеми, карал съм го по всяко време и всякакви условия и винаги ми е било странно, когато някой не си кара БМВ то, защото е заваляло сняг да кажем, честно, не разбирам това нещо (и как да го разбирам, БМВ та се карат на всякъде по света и от жени и от мъже и не съм останал със впечатлението, че тези мъже и жени са някакви супер професионалисти, за да могат да удържат колата на пътя) , че може да е причина да не си караш колата.
Я да го сравним примерно с някой ГоУф, в момента карам гоУф 6, всички екстри за модела, DSG скоростна кутия, тракшъни, мракшъни, турбо бензин, набира се като змей, обаче завоите е ебаси нестабилната кола, духне ли вятър, все едно карам 300 кила кола, вее се като... Не дай си Боже на някой завой да има кофти настилка, директно си се завъртял като едното нищо, много по-нестабилно е от дърто БМВ.
Всичко идва от там, какви хора карат тази кола, защото аз постоянно виждам ситуации с разни, дето са се качили на БМВ и вече са взели купата. Просто БМВ то позволява повече плъзгане и простотии, и естествено мнозина се възползват от това.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 29 Сеп 2015, 12:11

spacepl написа:Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците? - НЕ! Тази работа си я вършат самите собственици, при това се справят повече от добре.

Темата се обърна на "Бах кви сме шОфери разбираш ли" .... от там идва цялата работа, щото бмв водачите основно са некви бахти шОферите, и могат всичко и навсякъде и по всяко време, за това не са ни нужни медии да ни правят име ....

Извинявай, ама това е несериозно... Аз кого съм настроил? Всяка седмица ми се случва поне по един път на светофара да ми спре някоя Астра или някоя Хонда и да почне да ми форсира на място, а като се обърна и шофьора видимо на възраст между 19 и 23г. ме почва моментално: "аре бе гъзар, кво си ми ги сложил тия джанти - давай да го видя тва умряло бееНве кво може..." Ти поне си от Плевен като мен и би следвало да знаеш за какво става въпрос. :) Това е непредизвикана от мен агресия, СРЕЩУ МЕН! Карам си леко в дясно наслаждавам се на времето, ама не може братче, щото някой с голф 4 TDI /най-често/ ми се лепва първо на задницата, после се изнася до мене и ме дебне дали ше тръгна на летящ...

Темата не се обърнала - напротив. Липсата на умения, подценяването на автомобилите със задно предаване в комбинация с подценяване на климатичните и пътни условия, води до тежки ПТП-та. БМВтата не са виновни. Демонизират се, пак повтарям! При това излишно... Или се научаваш да я караш тая кола или я тотализираш. Simple as that. Ето колегата Демирев. Изпаднало му БМВ на оферта и го взел, защото е модерно, защото му е харесало и т.н. НЯМА ЛОШО! Никой не е казал че, трябва да си фен от дете за да караш синьо-бяло в черен кръг с три главни букви на капака, но страха го има когато не си подготвен за това какво би те очаквало, защото ти не предполагаш, ти не подозираш какво става като е заснежено и влзеш бързо в завой и решиш да натиснеш съединителя или пък се уплашиш и натиснеш спирачката. И аз съм бил така! Но имах желание, понаучих се и сега не ме е страх! Даже миналата зима когато беше код червено с поледиците минах разстоянието от Плевен до Варна за 14 часа, защото беше неопесъчено, непочистено и непоглеждано пътното платно, но ОТИДОХ и се ВЪРНАХ без нито едно закъсване, с много поднасяния на задницата и много усмивки! :) Единствено на магистралата ми тръгна неочаквано с по-висока скорост /около 80 мисля/ - навременна контра с волана пускаш газта веднага и влиза в пътя. Гадно е. Не отричам. Особено когато не го очакваш, но с нужната практика се свиква ;) Тва са елементарни неща, хора. Не става въпрос "кви шофери сме"... Тва са базови умения за оцеляване в кола със задно :lol:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Сеп 2015, 12:17

K_Ilkov написа: царете на ВеМакса

:OT: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
T'ва много трудно се кара :shock: и прави - шоферите им ич не са за подценяване ...
Изображение

Демирев написа: Terrano 3.0 DI вземам много скоро.

Това се взима 2.7 - да няма после пак оплакване по другите форуми :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 12:19

:mhihi:

ше има оплакване кво ще да вземе, то тая 46-ца го съсипА човека,
като се почне от газта и се стигне до карането със 60 :mhihi:

Демирев написа: Споделям факти.

:mhihi:

Вземи си БТР да ти е по-стабилно :winky:
Демирев написа: Дишай спокойно. Няма нужда да скачаш всеки поуст.

Доубре :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Сеп 2015, 12:23

Аз пак искам да напомня, че преди 90та колите 99% бяха със задно :mhihi: Вие продължвайте да се превземате.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2015, 12:29

steeN написа:Аз пак искам да напомня, че преди 90та колите 99% бяха със задно :mhihi: Вие продължвайте да се превземате.

То тогава имаше и истински мъже, сега какво... :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Сеп 2015, 12:30

В тоя ред на мисли баща ми казва:
Едно време с жигулата се качвах с "видинките" всяка събота и неделя до Алеко на ски и ни имаше зимни гуми ни знаехме какъв ДОТ са ...

Ма ше го питам да не е била щар по щар жигулата нещо :mhihi:

Успех! :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Сеп 2015, 12:58

Stahlblau написа:

Извинявай, ама това е несериозно... Аз кого съм настроил? Всяка седмица ми се случва поне по един път на светофара да ми спре някоя Астра или някоя Хонда и да почне да ми форсира на място, а като се обърна и шофьора видимо на възраст между 19 и 23г. ме почва моментално: "аре бе гъзар, кво си ми ги сложил тия джанти - давай да го видя тва умряло бееНве кво може..." Ти поне си от Плевен като мен и би следвало да знаеш за какво става въпрос. :) Това е непредизвикана от мен агресия, СРЕЩУ МЕН! Карам си леко в дясно наслаждавам се на времето, ама не може братче, щото някой с голф 4 TDI /най-често/ ми се лепва първо на задницата, после се изнася до мене и ме дебне дали ше тръгна на летящ...
.....

... поглеждаш го в стил "баси, настъпих лайно" и си продължаваш .... Какво им се връзвате на тия .... не казвам, че точно ти и кой да е от колегите, но като цяло аз поне като видя Е36-ца из Дружба, спряла на кръстовище на което ще завива на 90 градуса залагам 8:1 че ще е със въртене. Във Плевен от няколко години няма никакъв контрол над авто трафика, ама никакъв никакъв. Когато си взех първата 3-ка (около 2000-та година) нямаше как от Дружба до гарата да не срещнеш между 2 и 3 патрулки, особенно вечер. Сега 3 не можеш да видиш за цяла седмица и то в БУКВАЛНИЯ смисъл на думата. Живея на Дружба над "Чистота" до параклиса, предполагам знаеш там какви коли въртят на широкото нощно време. 99.9% бмв-та. Ами три блока народ длъжни ли са да спят на затворени прозорци щото на някой му се въртят гуми в 11, 12 или 1 през нощта ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 29 Сеп 2015, 13:28

[quote="spacepl" ... поглеждаш го в стил "баси, настъпих лайно" и си продължаваш .... Какво им се връзвате на тия .... не казвам, че точно ти и кой да е от колегите, но като цяло аз поне като видя Е36-ца из Дружба, спряла на кръстовище на което ще завива на 90 градуса залагам 8:1 че ще е със въртене. Във Плевен от няколко години няма никакъв контрол над авто трафика, ама никакъв никакъв. Когато си взех първата 3-ка (около 2000-та година) нямаше как от Дружба до гарата да не срещнеш между 2 и 3 патрулки, особенно вечер. Сега 3 не можеш да видиш за цяла седмица и то в БУКВАЛНИЯ смисъл на думата. Живея на Дружба над "Чистота" до параклиса, предполагам знаеш там какви коли въртят на широкото нощно време. 99.9% бмв-та. Ами три блока народ длъжни ли са да спят на затворени прозорци щото на някой му се въртят гуми в 11, 12 или 1 през нощта ....[/quote]

Тука вече съм напълно съгласен :yes: Идеално ги знам местата които стават "писти" нощно време. Аз живея на "Данаил Попов", там пък всяка вечер е драг отсечка. Нагледал съм се на гонки (смятай, че съм на първия етаж и спалнята ми е от страната на булеварда) и преди ме кефеше, но сега децата ми се будят и не ми е яко... :lol: особено като трябва да приспивам малкото на ръце поне час след това! :help:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Сеп 2015, 14:19

'Га бЕхме млади тия работи се правеха на Балканстрой или на "Добре дошли" :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 29 Сеп 2015, 15:59

drago_pavlov написа:'Га бЕхме млади тия работи се правеха на Балканстрой или на "Добре дошли" :lol:

Га бехе млади, като излезеш след 22:30 на улицата нема кой да те напсува, само куки бръмчеха, а са след 10:30 те прескачат и в трите ленти секви видове неиндетифицирани, странно светещи, мпс-та и деца на демокрацията, а куките ги нема, или ще те спрат точно теб и щи кажат: "га бех млад и аз имах такава, ама сега имам мерцедес" нажмиг.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Сеп 2015, 17:03

K_Ilkov написа:

Вземи си БТР да ти е по-стабилно :winky: :

Не си прав. И то е нестабилно на лигаво време :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Сеп 2015, 18:45

горкия човек, то бива нестабилност ама чак толкова :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата