Бокс или ММА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бокс или ММА

Мнение от madafaka_donkele » 29 Сеп 2015, 13:21

За София да препоръчате някоя добра зала/треньор бокс, кикбокс или нещо друго, изискващо много енергия и изпотяващо стабилно. Без "ММА" и по възможност без

mangini написа:...комплексари, които с радост биха ти изкривили лицето...

Че и аз, като колегата, дето го пратиха да става танцьор не ми се ще да ми чупят носа "без да искам/нарочно" за едното нищо. Искам да се раздвижа и сваля малко килца, че съм ги направИл 135 :oops: А фитнес не мога, че имам травма в рамото. Бягане, танци и т.н. също не са опция.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил

Мнение от teao » 01 Окт 2015, 9:06

Преди всичко е важна оценката на сексуалноста. Женствен, МаЖенствен, Мъжествен...
И сега ако си МаЖенствен, си намери някой по-нежен спорт- бадминтон, каланетика , зумба и нослето няма да пострада. Няма как да се избегне БОЯ в БОЙНИТЕ спортове и изкуства.

П.С. Моля, ако модератор сметне изказването ми за сексистко и не еврогейско, да ми премести поста в тема "Как да определим сексуалността си- бързо точно и ясно"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Окт 2015, 13:38

Комплексари има навсякъде. Въпроса е да е в зала, където не се толерират. За Пловдив поне, където аз тренирах преди години... даже са гонили от тренировка за изцепки. В квартала обаче друга зала... чупени ръце, мозъчни сътресения и т.н. се случваха редовно. Това за мен е пълна липса на контрол от страна на треньора. Боя не може да се избегне, но всяко нещо си има граници. Спаринга за мен не е бой, а момент, в който да си тренираш атаката/защитата без кофти последствия.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Окт 2015, 9:23

TNT написа:Въпроса е да е в зала, където не се толерират.

То това се имаше предвид, но изглежда е прекалено сложно за някои хора :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата