Защо ме викат в МВР/КАТ??? :(
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- KickingKing
- ентусиаст
-
Защо ме викат в МВР/КАТ??? :(
Lok-Na-Rok!
Абе получих повиквателна. Викам това ще да е от военните обаче отварям и... О, изненада! МВР?!??!?!?
Чета чета ама не мога да разбера що ме викат. Пише, че ме викат за предварително разглеждане на нещо си с номер бла бла бла... поради чл. 6 ал. 1 за закона на МВР. Е хубу ама там пише...
За к'во т'ва някой знае ли??
Абе получих повиквателна. Викам това ще да е от военните обаче отварям и... О, изненада! МВР?!??!?!?
Чета чета ама не мога да разбера що ме викат. Пише, че ме викат за предварително разглеждане на нещо си с номер бла бла бла... поради чл. 6 ал. 1 за закона на МВР. Е хубу ама там пише...
Чл. 6. Основните задачи на МВР са:
1. защита на националната сигурност и обществения ред;
За к'во т'ва някой знае ли??

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
сканирай призовката и я качи тука или ми я прати на ЛС, за да ти кажа какво евентуално се случва.
ако не успееш следвай задължително следните указания:
1. не давай никакви обяснения и не подписвай нищо, освен ако не става въпрос за административно нарушение.
2. имай предвид, че по всяко време може да ти променят процесуалното качество от свидетел на обвиняем в наказателни процес
3. съгласно чл.56 от КРБ, гражданите имат право да се явяват с адвокат в държавните учреждения, което включва и МВР
4. чл.120 и следващите от НПК - не си длъжен да даваш обяснения и или показания, с които би уличил себе си или близките си в извършване на престъпление
5. не обръщай внимание на възможните заплахи от вида кажи и ням,а да имаш проблеми, ама ако не кажеш ще те задържим..........бля,бля,бля, всички решения се вземат от прокуратурата и подлежат на съдебен контрол.
Успех
ако не успееш следвай задължително следните указания:
1. не давай никакви обяснения и не подписвай нищо, освен ако не става въпрос за административно нарушение.
2. имай предвид, че по всяко време може да ти променят процесуалното качество от свидетел на обвиняем в наказателни процес
3. съгласно чл.56 от КРБ, гражданите имат право да се явяват с адвокат в държавните учреждения, което включва и МВР
4. чл.120 и следващите от НПК - не си длъжен да даваш обяснения и или показания, с които би уличил себе си или близките си в извършване на престъпление
5. не обръщай внимание на възможните заплахи от вида кажи и ням,а да имаш проблеми, ама ако не кажеш ще те задържим..........бля,бля,бля, всички решения се вземат от прокуратурата и подлежат на съдебен контрол.
Успех
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Ами в призовката ми пише още да си нося ЛК, талон на колата, гражданска застраховка и некви такива неща. Пише ми и номера.
Освен това ако някой ме е наклецал как да докажа, че не съм бил аз??? К'во ще му се осланят на честната му дума???
Има ли възможност да е щото са ме снимали някъде и за това да ме викат?
Ами в призовката ми пише още да си нося ЛК, талон на колата, гражданска застраховка и некви такива неща. Пише ми и номера.
Освен това ако някой ме е наклецал как да докажа, че не съм бил аз??? К'во ще му се осланят на честната му дума???
Има ли възможност да е щото са ме снимали някъде и за това да ме викат?

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
снимките :)) като имаш снимка ти пращат призовка :))
снимките
) като имаш снимка ти пращат призовка
)
знам от опит
другия вариянт е за птп
) ако си избягал !!!
99% снимка

знам от опит
другия вариянт е за птп

99% снимка

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
абе с тия снимки...мислел съм даже тема да отварям.
като са ти снимали колата не може ли да кажеш,че си я бил дал на съседа по това време? Ако искат да питат съседа той може да каже, че 16 годипния му син я е "откраднал" за едно кръгче....
ако са ме снимали мен в колата не мога ли да ги съдя за дето са ме снимали без мое съгласие?
като са ти снимали колата не може ли да кажеш,че си я бил дал на съседа по това време? Ако искат да питат съседа той може да каже, че 16 годипния му син я е "откраднал" за едно кръгче....
ако са ме снимали мен в колата не мога ли да ги съдя за дето са ме снимали без мое съгласие?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Slavi_m написа:vitamincpp написа:И аз мисля че си се правил на пилот пред някоя камера
Да не би да е една така по към планината..на едно такова по широко?Ма той си знае!Ще се научите
![]()
Сори всъщност,не искам да обиждам по никакъв начин!
Я кажи къде е тая камера да внимавам

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
Ти заеби обаче скоро правих интересни изпълнения, та съм притеснен. Е ще се черпи то се е видяло
Само да видим за какво!
Пък ако е заради снимката ще помислим по въпроса за спрей/лепенка.
Ти заеби обаче скоро правих интересни изпълнения, та съм притеснен. Е ще се черпи то се е видяло

Само да видим за какво!
Пък ако е заради снимката ще помислим по въпроса за спрей/лепенка.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мда, и мен ме снимаха и дойде същата простотия. Ама бях с колата на баща ми та дойде при него
Правиш предварително разглеждане на снимката, казваш: да, това е мойта кола и ти казват тръгвай си, ше ти пратиме акт 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mitko19 написа:Мда, и мен ме снимаха и дойде същата простотия. Ама бях с колата на баща ми та дойде при негоПравиш предварително разглеждане на снимката, казваш: да, това е мойта кола и ти казват тръгвай си, ше ти пратиме акт
Ако кажеш м-не тва е фотошоп

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3