Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Правилно те съветва колегата, не ходи там сам, ако ще ходиш, ходи с адвокат, така той се явява и свидетел. Веднага пускаш жалба и съответно завеждаш дело за уронване на престиж и още каквито и глупости се сещаш, без онова с 10 000 лева в жабката, защото става смешно и ще работи срещу тебе, ще кажат "защо не си подал сигнала на време" или понеже си мислил че са то взели 10к от жабката, ти си гепил крушката.
Завеждаш дело за сериозно число, обикновено годишната ти заплата/доходи и хич те не боли, даже и да искат да осъществят контакт с теб, не се съгласявай, пращаш ги към адвоката си.
Та такива ми ти работи.
Аз от м комплект и вода в чистачките не искам да си налея, още на времето бях купил някаква спирачна машинка за жигулката на баща ми и човека щеше да се пребие, не работеше, та я им я върнах в магазина, така им я треснах на стъклената витрина, която се явяваше щанда, че влезе вътре. Скандали и прочие...да не казвам каква гротеска им е "шефа", един с вид на поп.
Завеждаш дело за сериозно число, обикновено годишната ти заплата/доходи и хич те не боли, даже и да искат да осъществят контакт с теб, не се съгласявай, пращаш ги към адвоката си.
Та такива ми ти работи.
Аз от м комплект и вода в чистачките не искам да си налея, още на времето бях купил някаква спирачна машинка за жигулката на баща ми и човека щеше да се пребие, не работеше, та я им я върнах в магазина, така им я треснах на стъклената витрина, която се явяваше щанда, че влезе вътре. Скандали и прочие...да не казвам каква гротеска им е "шефа", един с вид на поп.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа: Скандали и прочие...да не казвам каква гротеска им е "шефа", един с вид на поп.

Весела история, доста забавна за четене
Ако бях на твое място обаче бих си спестил по-нататъшните разправии. Виждам, че не си за парите, които ще получиш евентуално от тях и моята философия в такива случаи е - по-малко нерви, по-малко тормоз, повече здраве и свободно време за по-приятни занимания.
Мисля, че дори само тази тема ще им върне достатъчно за наглостта им да те тормозят по този начин.

Ако бях на твое място обаче бих си спестил по-нататъшните разправии. Виждам, че не си за парите, които ще получиш евентуално от тях и моята философия в такива случаи е - по-малко нерви, по-малко тормоз, повече здраве и свободно време за по-приятни занимания.
Мисля, че дори само тази тема ще им върне достатъчно за наглостта им да те тормозят по този начин.
© написа:Весела история, доста забавна за четене![]()
Ами да ти призная честно, след като преспах и ми помина яда, вече мисля като теб. Хич няма и да се занимавам повече, да ме съдят, каквото щат да ме правят. То едва ли нещо повече от това може да стане. Не ми се вярва до съд да се стигне. Ще откажат да образуват досъдебно производство и до там.
От една страна не е хубаво да оставяш на маймуна да те правят, но пък от друга като си представя колко време и нерви ще изхабя, само защото някакъв дивак си няма друга работа и решил с мен да се занимава, не си струва. Вместо да отделя време за фитнес/кино/разходка/ресторант/кръчма каквото и да е, ще трябва със щуротии да се занимавам, май не си струва.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В този сервиз скоро имаше грабеж, със сигурност след това са инсталирали камери, които покриват и паркинга. Ако не се споразумеете нещо човешки, изискайте записите. Може да кажат, че такива няма, но няма и как да докажат, че си тръгнал с крушката в такъв случай. Не си я взел от магазина - майсторът я е сложил и те е пуснал да си ходиш с нея ли? Това нещо е съшито с бели конци и не би трябвало да имаш проблем да се оправиш. Но е кофти да те разкарват като бандит за глупости.
Never mistake motion for action...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И все пак, не оставяй така тази драма, защото в един момент може да прерасне в нещо други, и после иди се оправяй.
Обърни се към адвокат и това е задължително, оторизирай го да оправи кашата и да извади документ че нямаш нищо общо!
Обърни се към адвокат и това е задължително, оторизирай го да оправи кашата и да извади документ че нямаш нищо общо!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Като чета май най вероятно е намазал монтьора с една крушка и е съчинил някоя съташна история
Владо написа:Все пак метЕрологичен контрол няма, има метрологичен. Моментът със записи от камери е интересен...
метрологичния контрол е контрол на логистиката на управление на метрото?

метЕОрологичен си имал напредвид

по темата - ако е точно както си го написал- не бих изобщо се занимавал с тях. разбира се може да има и друга страна на монетата щото такова нагло лъжене от тяхна страна ми се струва направо невъзможно. дори в родината.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Тъй като по стечение на обстоятелствата познавам един доста читав човек, който работи в посочения сервиз, си позволих да го попитам за въпросната случка.
Такава има, но с няколко, и то не малки, разлики. Тъй като наистина нещата са опрели където трябва, само няколко думи:
1. Ем Комплект не могат да пуснат никого за издирване
. Това го правят други органи...
2. За всички притесняващи се, цялата случка е на видео, което е където трябва.
Момчето благодари на всички участници в темата, тъй като са предложени доста неща, които да прецизират и надградят иска от 220лв.
Как процедира модерацията на форумът с такива теми е интересен въпрос, който ще наблюдавам с интерес
.
Успех и безаварийно на всички
alx, в грешка си
Такава има, но с няколко, и то не малки, разлики. Тъй като наистина нещата са опрели където трябва, само няколко думи:
1. Ем Комплект не могат да пуснат никого за издирване

Момчето благодари на всички участници в темата, тъй като са предложени доста неща, които да прецизират и надградят иска от 220лв.
Как процедира модерацията на форумът с такива теми е интересен въпрос, който ще наблюдавам с интерес

alx, в грешка си

Владо написа:alx, в грешка си
да не завличам темата - ама... случва се. но много рядко

http://pravopisen.onlinerechnik.com/dum ... 0%B8%D1%8F
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Няма да я завличаме, ама оттатък блатото има други термини за тва
Отсам е тъй
Метеорологията е съвсем друга тема, нямаща общо с настоящата
. Просто граматика...

Отсам е тъй
Метеорологията е съвсем друга тема, нямаща общо с настоящата

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Владо написа:Тъй като по стечение на обстоятелствата познавам един доста читав човек, който работи в посочения сервиз, си позволих да го попитам за въпросната случка.
1. Ем Комплект не могат да пуснат никого за издирване. Това го правят други органи...
Как процедира модерацията на форумът с такива теми е интересен въпрос, който ще наблюдавам с интерес.
alx, в грешка си
Е сподели повече например, защото няма как да видиш процедирането на модерацията с недомлъвки например

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
alx написа:Владо написа:Все пак метЕрологичен контрол няма, има метрологичен. Моментът със записи от камери е интересен...
метрологичния контрол е контрол на логистиката на управление на метрото?
метЕОрологичен си имал напредвид....
Mетрология - наука за измерването, методите и средствата на измерване. Предмет на метрологията е извличането чрез измерване на информация за свойствата на обектите с дадена точност и достоверност.
Метеорология - наука за атмосферата и атмосферните явления, изучаваща и прогнозираща времето.
Относно дискутирания въпрос - нещата не са толкова безобидни. Ако ищецът представи поне двама свидетели, които да потвърдят, че колегата си е тръгнал с въпросната крушка нещата ще стигнат до съдебната зала. Ако и там свидетелите потвърдят своите показания ще стане "без вина виновен" и току виж съдът се произнесъл "В името на народа осъждам ...."
Колкото и невероятно да звучи една добре скалъпена история, с нужните доказателства, били те и измислени, но добре подплатени с лъжесвидетелства може да ви донесе повече от подигравката на шефа.
Та колегата да се консултира с адвокат и да не чака да го призоват повторно, но вече като обвиняем.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
alx написа:по темата - ако е точно както си го написал- не бих изобщо се занимавал с тях. разбира се може да има и друга страна на монетата щото такова нагло лъжене от тяхна страна ми се струва направо невъзможно. дори в родината.
Да ти разправям ли как един идиот се опита да ме убие в предпоследния ми ден в бг и милиционерите дори акт не му написаха? Лъга, че съм го бил задминал отдясно (светофара на Горубляне при Дружба 2 и Цариградското посока Горубляне), бил съм го заплашвал (една глава по-висок, видно по-едър и 20 години по млад от мен) и милиционерите .... За късмет гумаджията има камери, та младежа бързо утихна и се скри в колата. За такова нещо тук определено ще прекара време в компания на зле настроени черни и латино момчета.
Това е страната на чудесата и всичко е възможно! Аз изришно бях забранил на жената и хлапето да говорят английски на улицата ...
Владо написа:Няма да я завличаме, ама оттатък блатото има други термини за тва![]()
Отсам е тъй
Метеорологията е съвсем друга тема, нямаща общо с настоящата. Просто граматика...
дaaaa- аз явно съм си мислел нещо съвсем друго хаха...
метрология- дори не знаех, че има такава агенция/ дисциплина.
ша ма извините за неуместното прекъсване

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила